giannisXXX Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα στο φορουμ, Μια ερώτηση Μάλλον θα είμαι φοιτητής σε σχολή πληροφορικής και έχω μια απορία άμα χρειάζομαι laptop για την σχολή;
giannisXXX Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 εγω λεω ναι, εσυ θα πας να το παρεις? Αυτό είναι δική μου απόφαση, εγώ απλώς έχω σταθερό και ρωτάω για γνώμες
CtrlFreak Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Για να το παίρνεις στην σχολή και έτσι?? Δεν χρειάζεται. Πάρε καμιά έξτρα οθόνη να γουστάρεις.
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Αυτό είναι δική μου απόφαση, εγώ απλώς έχω σταθερό και ρωτάω για γνώμες Αρα απαντησες μονος σου οτι δεν το χρειαζεσαι εκτως αν θες να παιζεις κανενα Hearthstone ή moba ή Diablo κλπ οταν καθεσαι
GiOrGoSk21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Αν η ερώτηση είναι αν χρειάζεσαι γενικά pc, εννοείται ότι χρειάζεσαι (ακομα κι αν δεν είχες περάσει πληροφορική). Αν η ερώτηση είναι αν χρειάζεσαι laptop άσχετα από ενα desktop που ίσως εχεις ήδη, όχι, δεν είναι προαπαιτούμενο. Αλλά όσο να 'ναι, θα σε διευκολύνει στα πήγαινε-έλα σε σπίτια συμφοιτητών για τυχόν εργασίες, μεταξύ σας βοήθεια (άντε και κάνα 8ωρο+ λιώσιμο μετά με lan gaming που κάνουν πολλοί φοιτητές που βλέπω της εποχής ). Και να μην έχεις όμως, δε σημαίνει ότι δε θα πάρεις πτυχίο. Μια χαρά πτυχία πήραν πολλοί γνωστοί μου απλά με ένα αρχαίο pc (desktop) και σχεδόν παντελώς άσχετοι με την τεχνολογία. Αν μιλούσαμε για καμία σοβαρή τεχνολογικά χώρα με σοβαρές σχολές πληροφορικής, τότε θα ήταν απολύτως απαραίτητο το -επιπλέον- laptop, στην περίπτωσή μας μάλλον όχι. Τέσπα, μπορείς απλά να ξεκινήσεις χωρίς, κι αν δεις στην πορεία ότι το ζητάει ο οργανισμός σου, τσίμπα το. Edit: Δεν πρόλαβα να διαβάσω το ποστ σου που έλεγες ότι ήδη έχεις desktop, γι' αυτό πήρα και τις 2 περιπτώσεις. Anyway πιστεύω να σε κάλυψα κι εγώ κι οι υπόλοιποι. 2
giannisXXX Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Αν η ερώτηση είναι αν χρειάζεσαι γενικά pc, εννοείται ότι χρειάζεσαι (ακομα κι αν δεν είχες περάσει πληροφορική). Αν η ερώτηση είναι αν χρειάζεσαι laptop άσχετα από ενα desktop που ίσως εχεις ήδη, όχι, δεν είναι προαπαιτούμενο. Αλλά όσο να 'ναι, θα σε διευκολύνει στα πήγαινε-έλα σε σπίτια συμφοιτητών για τυχόν εργασίες, μεταξύ σας βοήθεια (άντε και κάνα 8ωρο+ λιώσιμο μετά με lan gaming που κάνουν πολλοί φοιτητές που βλέπω της εποχής ). Και να μην έχεις όμως, δε σημαίνει ότι δε θα πάρεις πτυχίο. Μια χαρά πτυχία πήραν πολλοί γνωστοί μου απλά με ένα αρχαίο pc (desktop) και σχεδόν παντελώς άσχετοι με την τεχνολογία. Αν μιλούσαμε για καμία σοβαρή τεχνολογικά χώρα με σοβαρές σχολές πληροφορικής, τότε θα ήταν απολύτως απαραίτητο το -επιπλέον- laptop, στην περίπτωσή μας μάλλον όχι. Τέσπα, μπορείς απλά να ξεκινήσεις χωρίς, κι αν δεις στην πορεία ότι το ζητάει ο οργανισμός σου, τσίμπα το. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου, με κάλυψες
Silverage Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Όχι δεν θα χρειαστείς. Ένα flashακι μόνο για τίποτα προγράμματα ή σημειώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα