Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλές διακοπές,

Σκέφτομαι να επισκεφθώ τη λίμνη της Βουλιαγμένης και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πραγματάκια, εφόσον, φυσικά, γνωρίζετε.

1) Γνωρίζω ότι υπάρχει κόστος εισόδου, αλλά δεν γνωρίζω αν περιλαμβάνει κάποια ξαπλώστρα ή αν υπάρχει χωριστή χρέωση,

2) Μπορώ να φέρω καφέ και σνακς  από έξω ή πρέπει να παραγγείλω από εκεί;

3) Γνωρίζετε αν είναι καθαρά τα νερά, γιατί δεν βρήκα κάποια σχετική πρόσφατη πληροφορία.

4) Αν έχετε οτιδήποτε να προσθέσετε θα ήταν πολύ χρήσιμο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

φιλέ τι θα πας να κανείς εκεί καλοκαιριάτικα ,είναι λίμνη με ζεστό νερό θα σκασεις επίσης από τη ζεστη και εχει ακριβή είσοδο..

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τη λίμνη βουλιαγμένης αν είναι το ίδιο με την ακτή βουλιαγμένης.
Γνωρίζω για την ακτή βουλιαγμένης οτι έχει είσοδο 4 ευρώ με ξαπλώστρα έχει μπλε σημαία που τουλάχιστον κατά τα λεγόμενά τους είναι ελεγχμένα και πιο καθαρά από άλλες παραλίες της Αττικής.
Εμένα προσωπικά μου αρέσει εκεί πηγαίνω έχει και σνακς και τέτοια αν θές και είναι αρκετά οργανωμένα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθαβω το θεμα γιατι εχω και εγω τις ιδιες αποριες.. Διαβασα για τιμη εισοδου ανα ατομο στα 12 ευρω.

Αν θελω απλα να παω για να πιω καφε, παλι θα πληρωσω εισοδο;

Τα νερα οντως ειναι ζεστα σε ολη την εκταση της λιμνης; Δεν ειναι για καλοκαιρινους μηνες;

Δημοσ.

Ναι φίλε μου

Για να περάσεις να μπεις για καφε,μπανιο κτλπ περνάς πρώτα από την εισοδο,πληρωνεις και μετά κάνεις ότι θέλεις.

Έχει πάρκινγκ πιο πριν,αφηνεις το αμάξι και μετά περνάς αναγκαστικά μπροστά από την είσοδο να πληρώσεις.

Δημοσ.

Δλδ λετε οτι για καφε απλα δε θελει εισοδο. Αλλα καφε θα πινω μεσα στην καφετερια και οχι εξω στη λιμνη.. Σωστα;

Δημοσ.

Ή καφετέρια είναι δίπλα στην λίμνη.

Ακριβώς δίπλα βλέπεις την λίμνη αραχτος εκεί.

Αν θέλεις πάρε τον καφέ σου και κάνε βόλτα γύρω γύρω :P

Οι καρέκλες και τα τραπεζάκια είναι έξω.

Δημοσ.

Δλδ λετε οτι για καφε απλα δε θελει εισοδο. Αλλα καφε θα πινω μεσα στην καφετερια και οχι εξω στη λιμνη.. Σωστα;

Παραπάνω έγραψα οτι απο καποια ώρα και μετα μπαίνεις για καφε δωρεάν. Οχι οτι οπως και να εχει θα μπεις δωρεάν αν πας για καφε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...