funbreaker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Απ ότι κατάλαβα στα περίπτερα δεν πάσχουν από κέρματα αλλά από μικρά χαρτονομίσματα. Δεν ήξεραν κιόλας ότι ήταν 1ευρα και 2ευρα και έλεγαν απλά όχι. Η μία λύση είναι να τα ξοδέψω αλλά θα προτιμούσα να τα ανταλλάξω για να μην δίνω ψιλά συνέχεια.
Porg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Αν πεις πως είναι μονόευρα θα τα πάρουν τουλάχιστον ένα μέρος Σου λέει 100Ε σε κέρματα των 0,1-0,2 που να κάθομαι τώρα να μετράω
panos2171 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Καλά άμα πας με 100€ ψιλά κανείς δε θα τα πάρει. Πάνε με 20€ σε περίπτερα και ψιλικατζίδικα.
funbreaker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Βαριέμαι να κάθομαι να παρακαλάω τον κάθε βαρεμένο περιπτερά και μετά το ΟΧΙ να του εξηγώ ότι είναι 1ευρα και 2ευρα. Επίσης βαριέμαι να πάω σε 5-10 διαφορετικά περίπτερα. Δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο. Θα πάω αύριο τράπεζα, εκεί θα τα δεχτούν δεν μπορεί. Στην χειρότερη θα τα φάω σε σουβλάκια.
S0ker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Σε σούπερ μάρκετ δε μου έχουν πει ποτέ όχι. Τα πάω τυλιγμένα σε χαρτάκια (σαν καραμέλες) όλα τα όμοια και γράφω απ' έξω π.χ. 10 x 1€ = 10€, ή 10 x 0,5 = 5€. Τα δέχονται με τη μία, ούτε που τα μετράνε εκείνη την ώρα και μου λένε και ευχαριστώ! Όπως λένε και τα παιδιά, όμως, πήγαινέ τα σε δόσεις γιατί 100€ με τη μία λίγο δύσκολο.
adi32 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Καποια σουπερ μαρκετ ειχαν μηχανηματα οπου τα πεταγες μεσα και τα μετραγε αυτοματα και σου εδινε μια επιταγη για ψωνια Εγω οτι ψιλουρα εχω τη ριχνω στα μηχανηματα του μετρο
HellhammeR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 αντιθέτως, μήπως ξέρετε ψιλά ποιοι δίνουνε πάντα ?
funbreaker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Σε σούπερ μάρκετ δε μου έχουν πει ποτέ όχι. Τα πάω τυλιγμένα σε χαρτάκια (σαν καραμέλες) όλα τα όμοια και γράφω απ' έξω π.χ. 10 x 1€ = 10€, ή 10 x 0,5 = 5€. Τα δέχονται με τη μία, ούτε που τα μετράνε εκείνη την ώρα και μου λένε και ευχαριστώ! Όπως λένε και τα παιδιά, όμως, πήγαινέ τα σε δόσεις γιατί 100€ με τη μία λίγο δύσκολο. Κι εγώ έτσι τα έχω. Μηχανήματα ανταλλαγής ξέρω πως υπάρχουν στο εξωτερικό. Υπάρχουν και στην Ελλάδα πουθενά? (Θεσσαλονίκη είμαι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα