Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι περιπου μια βδομαδα σε ενα χωριο καπου στη κορινθο, πανω στο βουνο, οπου δεν βλεπω τριγυρω να υπαρχουν κεραιες κινητης.

Εχω vodafone καρτα, και με αυτη στην Αθηνα σερφαρα μια χαρα σε δικτυο 3G. Τωρα εδω που ειμαι αργει παρα πολυ η μετακινηση δεδομενων, ακομα και σε απλο gsm, γενικα το ιντερνετ σερνεται παρα πολυ! Και παρα πολυ συχνα, ενω βρισκομαι σε σταθερο σημειο και "βρισκομαι" στο ιντερνετ, το σημα κοβεται τελειως!! Και πρεπει να περιμενω να ερθει.. οποτε του καπνισει. Και δεν ειναι ρε παιδια οτι μπαινω σε βαριες σελιδες.. αντε κανα facebook και ινσομνια, αν και τωρα.. το εχω σαν θαυμα που σας γραφω!

Το θεμα μου πιο ειναι ομως.. Η αδερφη μου με κοσμοτε καρτοκινητη, σερφαρει ακομα και στο youtube αψογα!! Δηλαδη ελεος..!

Θελω να με βοηθησετε αν ξερετε καποιο καλο πακετο καρτοκινητης watch up της cosmote για ιντερνετ, να βαλω για να ησυχασω!.. γυρω στα 15 ευρω το πολυ δηλαδη, χαλαλι να τα δωσω αν εχει πολλα megabite κτλ. Με μικροτερη τιμη καλυτερα παντως..

Δημοσ.

Δε βοηθας. Δεν λες κατι που δεν εχω παρατηρησει.

Αν ξερετε πακετα ιντερνετ θελω να μαθω γιατι στο site της κοσμοτε δεν μπορω να μπω, ειναι βαρια σελιδα κ δεν μπορω να τη φορτωσω. Και η αδερφη μου πλεον δεν ειναι εδω..

Δημοσ.

Δεν ξερω αν βοηθω αλλα εγω εχω what's up το ειχα κανει φοιτητικο με επιδειξη του πασου μου 3 χρόνια πριν,το πασο μου εχει ληξει εδω και 2 χρονια αρα δεν ξερω τι πακετο εχω ακιβως αυτη την στιγμη.Παντως μου βαζουν 600 mb δωρεαν στην αρχη καθε μήνα.

Παντως να χεις στο νου σου οτι το fb δεν ειναι ελαφρια σελιδα.

Το insomnia αντιστοιχα νομιζω οτι ανηκει στις ελαφριες σελιδες.

Δημοσ.

γιατι στο site της κοσμοτε δεν μπορω να μπω, ειναι βαρια σελιδα κ δεν μπορω να τη φορτωσω. Και η αδερφη μου πλεον δεν ειναι εδω..

Καλά τι υπολογιστή έχεις και δεν μπορεί να ανοίξει την σελίδα; Η σελίδα δεν νομίζω να φταίει, ο browser θα φταίει.

Δημοσ.

Καλά τι υπολογιστή έχεις και δεν μπορεί να ανοίξει την σελίδα; Η σελίδα δεν νομίζω να φταίει, ο browser θα φταίει.

Από κινητό μπαίνει, όχι από υπολογιστή

Δημοσ.

τι browser χρησιμοποιείς? δοκίμασε τον opera mini π μειώνει τη κατανάλωση των δεδομένων μπορεί έτσι ν μπαινεις ποιο γρήγορα.

what's up παίζει μια προσφορά αυτές τις μέρες ο βάζεις 5ευρω κ έχεις 1,5 gb μέχρι το τέλος τ καλοκαιριού.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως εγω νομίζω ότι η κόσμους έχει χειρότερο σήμα από τη βονταφον

Από που το  βγάζεις αυτό το συμπέρασμα?

Μπορεί στο σημείο που μένεις εσύ να έχει καλύτερο η vodafone η η wind.

Εγώ διαφωνώ καθώς το ίντερνετ της cosmote είναι πολύ γρήγορο και σταθερό στις περισσότερες περιπτώσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν υπάρχει εταιρία με τέλειο σήμα και ταχύτητα παντού. Ο καθένας έχει να σας πει τη δική του ιστορία για την εταιρία και την περιοχή του...

Δημοσ.

Τελικα εβαλα τη προσφορα της watch up με τα 5 ευρω. Δοκιμασμενα, τελικα απο χθες, παει σφαιρα το ιντερνετ στο κινητο μου.

Κριμα παντως διοτι η βοντα εχει καλυτερες προσφορες, αλλα δυστυχως τις απολαμβανεις μονο αν μενεις στις πολεις.

Ας ειναι, να ευχαριστησω το γατοκοριτσο η οποια ετυχε να μου το πει πρωτη, το θεμα μου εληξε.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...