Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδεια μολις πηρα τον i74790k και θελω να μου πει καποιος αν ξερει καποιο καταλληλο τροφοδοτικο για i7 4790k με gigabyte G1 970 και μελλοντικο sli

Δημοσ.

με ολα αυτα τι δεη εχεις αν επιτρεπεται?

και να σ πει ενα νουμερο τι σημασια εχει?

που ξερεις τι αλλο καιει και σε ποση ωρα...

εγω ενημερωτικα θα σου πω οτι ειχα ενα συστημα με i3 2100 Και gt 430 αγορασα το συστημα υπογραφης και διαφορα στην δεη δεν ειδα!οχι αξια λογου δλδ αυτα που παιζει παντα!

Δημοσ.

το λω για την δεη γιατι απο g3220 me 750ti πανω παω σε ι74790κ με 970 μια ερωτησει εκανα..ξερεις οτι ειμαστε μια απο τησ ποιο ακιβες χωερς σε ενεργεια και η δεη δαγκωνει....

Δημοσ.

απλα καταλαβεινεις οτι παιζουν ρολο απειρα πραγματα...και εδω πας να δωσεις 800 ευρο σε καρτες γραφικων και 300+ σε επεξεργαστη τα 2-3-5 ευρο το μηνα σκεφτεσαι γτ παραπανω δεν παει!

• Like 1
Δημοσ.

με ολα αυτα τι δεη εχεις αν επιτρεπεται?

ι7 4790κ gigabyte G1 970 8 ram 1600 τα αλλα ειναι περιττα νομιζω...

Καλα συγνωμη αλλα δινεις 1000ευρω για Cpu/Μητρικη και καρτα γραφικων και ρωτας ποσο ερχεται η δεη???

Θες να γλυτωσεις γενικα χρηματα??? Χτυπα ενα κλειδωμενο i5 πχ 4460 και κλειδωμενη μητρικη ξεχνας το Sli 970 και απλα αναβαθμιζεις αργοτερα σε μονη καρτα γραφικων. Ετσι γλυτωνεις παρα πολλα χρηματα ειδικα αν η χρηση ειναι για παιχνιδια.

Υπέρ αρκετό.

http://www.skroutz.gr/s/2574429/Corsair-AX-Series-AX760-80Plus-Platinum.html

Εγώ σε αυτό τρέχω i7-3770k στα 4,8 και 2 980 sli. Δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Οτι χειροτερο μπορουσες να προτεινεις. Ναι μεν εχουμε τα ακρα που ακουνε στο ονομα Turbo X,Force,Deer,Approx κλπ που ναι μεν ειναι φθηνα αλλλα ειναι τροφοδοτικα της πλακας και μπορουν να προκαλεσουν κακο,απο την αλλη εχουμε και το αλλο ακρο που ειναι τα πιο ακριβα τροφοδοτικα που ειναι τελειως αχρηστα για τον Ts(εκτως και αν το αναφερει εξ αρχης οτι κοιταζει εκει). Σιγα μην θελει 200ευρω τροφοδοτικο για Sli 970 ....

• Like 4
Δημοσ.

+1 στην πρόταση του benign, φοβερό ποιοτικά τροφοδοτικό και με 5 χρόνια εγγύηση. Ρε συ mssb είπαμε όχι και τόσο ακριβό τροφοδοτικό, είναι το άλλο άκρο δηλαδή ο γκρεμός :D. Τόσο ακριβό τροφοδοτικό θα το πάρεις αν πραγματικά αν τα έχεις, αν δεν τα έχεις παίρνεις το τροφοδοτικό που πρότεινε ο benign. Παραθέτω άλλη μία εναλλακτική 80 plus gold αντί bronze 6 ευρώ ακριβότερη, modular επίσης με 5 χρόνια εγγύηση επίσης, πραγματικά άριστο στα λεφτά του :

http://www.skroutz.gr/s/5624913/CoolerMaster-V750-Semi-Modular.html

• Like 1
Δημοσ.

Για άλλη μια φορά θα πω ότι τα τροφοδοτικά είναι επένδυση και οτι τα 200€ τα δίνεις μία φορά για 10 χρόνια. Εγώ ποιο συχνά αλλάζω κουτί παρά τροφοδοτικό.

Προς υπεράσπιση μου :Ρ

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...