Προς το περιεχόμενο

Η ZUK, δημιούργημα της Lenovo, παρουσίασε το πρώτο της smartphone, το ZUK Z1


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η εταιρεία ZUK είναι νέα και άγνωστη, αλλά το όνομα της αποκτάει "πρόσθετη αξία" αφού είναι μία εταιρεία που δημιούργησε η Lenovo μαζί με την εταιρεία Qihoo 360.

Η ZUK* κάνει την είσοδο της σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, αυτή των smartphones, ωστόσο ευελπιστεί να ξεχωρίσει προσφέροντας πλούσια χαρακτηριστικά, χωρίς να απαιτεί πολλά χρήματα. Το πρώτο της smartphone είναι το ZUK Z1.

 

Το ZUK Z1 βασίζεται στο Android 5.1 Lollipop πάνω από το οποίο η εταιρεία έχει προσαρμόσει το δικό της user interface με την ονομασία ZUI. Στο εσωτερικό του ενσωματώνει το Qualcomm Snapdragon 801 SoC, το οποίο συνοδεύεται από 3GB RAM και 64GB μη επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (53,6GB ελεύθερα).

 

Στην πρόσοψη, και κάτω από την οθόνη διαθέτει το home button που ονομάζεται U-Touch, επειδή αναλαμβάνει και τον ρόλο του αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος, ενώ επιπλέον χρησιμοποιείται για διάφορα quick gestures. Η συσκευή στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα 13 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash και βασίζεται στον αισθητήρα IMX214 της Sony ενώ στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 8,0 Megapixels.

 

Το ZUK Z1 είναι ένα dual SIM handset που υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE ενώ για την σύνδεση του με τον υπολογιστή και την φόρτιση του διαθέτει την νέα τύπου θύρα USB Type-C. Η συσκευή θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 18 Αυγούστου με τιμή περίπου €258.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

* Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα startup, "baked" από Lenovo, Qihoo 360 και άλλες επενδυτικές εταιρείες.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

''''Η εταιρεία ZUK είναι νέα και άγνωστη, αλλά το όνομα της αποκτάει "πρόσθετη αξία" αφού είναι μία εταιρεία που δημιούργησε η Lenovo μαζί με την εταιρεία Qihoo 360

 

Αν ομως το κινητο αυτο ειχε το logo Lenovo θα κοστιζε 350με 400ευρω(βλεπε Z2 Pro) αυτη η ειρωνια :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολυ ωραια specs! αν δεν ειναι πλαστικουρα, τοτε μετραει! (αν εξαιρεσουμε oneplus 2 που αλλωστε δε βρισκεται ευκολα)

 

PS. τι ειναι απο μπροστα σαν Samsung, στη μεση σαν iPhone, και απο πισω σαν Sony? ;)

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτά τα χρήματα γιατί να μην προτιμήσει κάποιος το oneplus one μου είναι πιο δοκιμασμένο και εχουν φτιάξει σχεδόν όλα του τα bug με τις ρομ που υπάρχουν?

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά όλα αλλά αυτό που αναφέρετε μόνο την τιμή σε ευρώ λες και θα πωλείται το κινητό επίσημα στην Ευρώπη, με ξεπερνά.

 

Τιμές Κινας είναι. Αυτά που θα εξάγουν σε εμάς άλλη τιμή θα έχουν.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιτέλους φτάσαμε στην εποχή όπου όλα τα κινητά μπορεί να είναι ίδια, αλλά είναι και καλά. Ό,τι και να πάρεις, την δουλειά του την κάνει, συνήθως, παραπάνω από ικανοποιητικά. Λίγες λεπτομέρειες έχουν απομείνει να κάνουν την διαφορά, όπως η εμφάνιση, τα υλικά (για όποιους τους νοιάζουν αυτά) και ίσως τίποτα ιδιοτροπίες του αγοραστή όπως FM radio, card slot ή αποσπώμενη μπαταρία. Διαλέγεις πόσα μπορείς να δώσεις και ξέρεις ότι η επιλογή σου δεν θα βγει χάλια, ό,τι κατασκευαστή και να επιλέξεις.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα δυσκολότερα χαρακτηριστικά να βρεις ειναι βαρόμετρο υγρομετρο (για όσους τρέξουν να πούνε την μ@&€%€ τους να πω ότι ορισμένοι το εκτιμούν περισσότερο απο το αν εχει την 720 η την 760)

amoled, και μετα 5ghz wifi, 2Κ βίντεο ευκολότερα

Αλλο ενα χαρακτηριστικό που αρχίζει να εξαφανίζεται απο τα κινητα ειναι η επιλογή 3G only κλπ που ειναι απαράδεκτο, ενας κανει την μ@€@_% και οι άλλοι τρέχουν απο πίσω μην χάσουν.

Το βασικότερο ειναι αυτο που είπε ο φίλος παραπάνω, οτι φτάσαμε σε μια εποχή που κανεις την δουλεια σου αν εξαιρέσουμε τους τελευταίους που θα αγορασουν οτι σαβουρα εχει απομένει.

Το συγκεκριμένο κινητό δεν βλέπω τίποτα παραπάνω απο ότι βγαίνει απο μια εταιρεία που δεν θα δώσει πολλα προβλήματα... φαντάζομαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η RUK τι εχει να πει για το κινητο της ΖUK ? 

αλλα και κυριως , τι θελει η lenovo απο το μεγαλο μας παζαρι; εχει ο τροχος της τυχης καποιο περισσευμα συνομοταξιακης συμπαθειας η θα λαχει δωροεπιταγη  αποδιοπομπαιου τραγου;

 

 

αυτα και αλλα συναρπαστικα γεγονοτα απο την συνχρονη, καταδικαστικα μιμιτικη , ανταγωνιστικοτητα .  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<a href="


 

Often losing weight is much easier said than done. Whether it is a lack of willpower or just being too busy in day to day life it something that can be much harder to incorporate and think about every day. Anyone who has struggled with weight loss will know that finding the right kind of supplement is a daunting task. Unfortunately the market has become home to many products that are either not effective as a weight loss supplement or just cannot be trusted as a weight loss supplement.


With so many products out there how is it possible to tell which will work and which won't? How can you tell the genuine products from the never ending list of products that make false claims? The issue is that when you desperate to lose weight you will often be prepared to try anything to make it happen. One of the big problems with some weight loss supplements is that they do not state the full ingredients of the supplement, how in that case do you know what you are putting into your body? There is no way of knowing how your body will react to it without trying it and this not only costly but also potentially dangerous and in many cases you will find yourself not losing weight at all.


 


 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...