Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κράζεις?θαυμάζεις

Ναι οκ, εκτος του γραψιματος, ολα τα αλλα τα κανω με το αριστερο χερι, αλλα σιγα μην τρελαθω κιολας και περιμενω την παγκοσμια ημερα αποδοχης μου απο τον κοσμο...

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλιστα, έχουμε δηλαδή τους gay-handed,τους straight-handed και τους bi-handed.

Πάντως ερευνητικά (σε κάποιες λίγες έρευνες) έχει βρεθεί ένα weak link μεταξύ Αριστεροχειρίας και ομοφυλοφιλίας στους άνδρες.Γενικά όμως δεν επιβεβαιώνεται από τις περισσότερες.

Δημοσ.

Δεν έχω δει αριστερόχειρα να κάνει ωραία γράμματα πάντως...

Εμένα μου έλεγαν ότι έκανα ωραία γράμματα για αγόρι (και ήμουν και αριστερόχειρ).

Τώρα πια βέβαια έχω ξεχάσει σχεδόν πως γράφουν (γράφω εξαιρετικά σπάνια πλέον και έχει χαλάσει ο γραφικός μου χαρακτήρας).

Έχουμε και έναν περίεργο τρόπο γραφής. Δε νομίζω να έχω πετύχει αριστερόχειρα που να μη γράφει κάπως έτσι (και γω έτσι γράφω):

Obama-Left-Handed-e1363799535114.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου έλεγαν ότι έκανα ωραία γράμματα για αγόρι (και ήμουν και αριστερόχειρ).

Τώρα πια βέβαια έχω ξεχάσει σχεδόν πως γράφουν (γράφω εξαιρετικά σπάνια πλέον και έχει χαλάσει ο γραφικός μου χαρακτήρας).

Έχουμε και έναν περίεργο τρόπο γραφής. Δε νομίζω να έχω πετύχει αριστερόχειρα που να μη γράφει κάπως έτσι (και γω έτσι γράφω):

Obama-Left-Handed-e1363799535114.jpg

Κι εγώ όσους έχω δει έτσι γράφουν :)

Εννοείται ότι δεν πιστεύω ότι όλοι οι αριστερόχειρες κάνουν άσχημα γράμματα, απλά απ'όσο μπορώ να θυμηθώ δεν έχω συναντήσει κάποιον που να κάνει ωραία :)

Επίσης, κάποιος ανέφερε ότι γράφει και με τα δύο χέρια;! Σπάνιο δεν είναι αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

Τι αλλο θα ακουσουμε... να κανουμε και μια παγκοσμια ημερα αριστεροποδιας (βαζουν τα καλυτερα γκολ), μια παγκοσμια μερα αμφιχειριας και μια αμφιποδιας, και στο τελος να κανουμε και μια παγκοσμια ημερα της παγκοσμια ημερας...

Στις 29 Φεβρουαρίου είναι καλά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...