Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδικά όταν περνώ παραγγελίες δεν καταλαβενει κάνεις τιποτα

Εκτός από τζατζίκι να βάζεις και τυροσαλάτα από δίπλα για μας τους λάτρεις. 

Oυψ, μπέρδεψα τα τόπιξ.

• Like 2
Δημοσ.

μικρός μπορούσα να γράφω και με τα δύο το ίδιο, στο σχολείο έγραφα μόνο με το αριστερό και πλεον το δεξί δεν κάνει για τίποτα

μια ζωή έτσι

ink-3-752x501.jpg

επίσης γράφω σαν κανονικός άνθρωπος με το αριστερό, όχι σαν αρούγκανος που είδα τον obama

Δημοσ.

επίσης γράφω σαν κανονικός άνθρωπος με το αριστερό, όχι σαν αρούγκανος που είδα τον obama

Περιπτωσάρα και ο Μπάμιας.

Δημοσ.

Εμένα μου έλεγαν ότι έκανα ωραία γράμματα για αγόρι (και ήμουν και αριστερόχειρ).

Τώρα πια βέβαια έχω ξεχάσει σχεδόν πως γράφουν (γράφω εξαιρετικά σπάνια πλέον και έχει χαλάσει ο γραφικός μου χαρακτήρας).

Έχουμε και έναν περίεργο τρόπο γραφής. Δε νομίζω να έχω πετύχει αριστερόχειρα που να μη γράφει κάπως έτσι (και γω έτσι γράφω):

Obama-Left-Handed-e1363799535114.jpg

κ γω έτσι ακριβώς γράφω.Δεν μου φαίνεται περίεργος ο τρόπος.Περίεργοι είναι οι δεξιόχειρες που σας κάνουν social conditioning ώστε να θεωρήτε περίεργο τον τρόπο γραφής μας.Κάτω ο φασισμός των δεξιόχειρων.Επίσης κάνω πόλύ καλά γράμματα αισθητικά βάσει όσων άκουγα από μικρός.Η δε Τοξοξαδέρφη η οποία επίσης Αριστερόχειρ κάνει τέλεια γράμματα.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε Αριστερόχειρες λέμε

left-handed-and-proud.gif

lefty-and-proud-child-size_design.png

Δημοσ.

Μπήκα περιμένοντας να διαβάσω σχόλια για το "lobby" των δεξιόχειρων που «καταπιέζει» τους αριστερόχειρες και δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα.

Μια ζωή μερικοί θα φαντάζονται φανταστικούς εχθρούς/ανεμόμυλους...

Άντε να δούμε τώρα και κανά νήμα του στυλ παμφάγοι vs χορτοφάγοι.

Δημοσ.

φίλος σόρρυ αλλά μόλις σε έδωσα.Έχεις δια βίου μπαν όπως με ενημερώνουν από το κοντρόλ για συμμετοχή στη διεθνή κοινότητα μας.Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσεις να πάρεις το υπέροχο διεθνές πιστοποιητικό Αριστεροχειρίας.Ατύχησες

http://www.lefthandersday.com/

http://www.anythinglefthanded.co.uk/library/membership-certificate-name.pdf

image.png

Δημοσ.

Εκτός από τζατζίκι να βάζεις και τυροσαλάτα από δίπλα για μας τους λάτρεις. 

Oυψ, μπέρδεψα τα τόπιξ.

Τυροκαυτερή!

(Σερβιρισμένη με το αριστερό, για το ontopic :P )

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκα περιμένοντας να διαβάσω σχόλια για το "lobby" των δεξιόχειρων που «καταπιέζει» τους αριστερόχειρες και δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα.

Μια ζωή μερικοί θα φαντάζονται φανταστικούς εχθρούς/ανεμόμυλους...

Άντε να δούμε τώρα και κανά νήμα του στυλ παμφάγοι vs χορτοφάγοι.

Ετοιμαστήτε για την εκδίκηση των Αριστερόχειρων.Τώρα πληρώνονται όσα μας κάνατε στο Μεσαίωνα.

Στο Σάλεμ αδερφές μου,στο Σάλεμ.

Δημοσ.

<p>

Αν ενωθούμε όλοι μαζί θα κάνουμε μια χώρα με  πληθυσμό λίγο πιο κάτω από αυτόν της Ινδίας.Θα είμαστε υπερδύναμη λέμε.Πως να την ονομάσουμε?<br />

<br />

Η χωρα των κομπλεξικων!</p>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...