Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θέλω να πάρω ένα ups καθαρού ημιτόνου. Έχω αποφάσισει να δοκιμάσω το cyberpower cp1300epfclcd ή το αντίστοιχο στα 1500. Το 1300 φοράει 2 μπαταρίες 12v 7A, ενώ το 1500 2 μπαταρίες 12v 8.5A. Αν αγοράσω το 1300, στην επόμενη αλλαγή θα μπορώ να βάλω τις μεγαλύτερες μπαταρίες?

Δημοσ.

Φαινεται οτι δεν εχουν τις ιδιες διαστασεις και πιθανον να μην χωρανε σαν μεγεθος.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ. Οι διαστάσεις είναι ίδιες (26.5 × 10.0 × 37). Η μόνη διαφορά στο βαρος.

(26.5 × 10.0 × 37)????????????

Οι διαστασεις για την 12v 7,2ah ειναι  151mm x 65mm x 94mm   / βάρος 2,400Kg.

και για την 12v 8,5ah Μήκος:150χιλ.     Πλάτος :65χιλ.    Ύψος:94χιλ.

Φαινεται οτι εχουν ενα χιλιοστο διαφορα ,αλλα δεν σε νοιαζει τοσο γιατι η 8,5 ειναι μικροτερη

Δημοσ.

Bρε συντροφε ,καπου κανεις λαθος.

26,5cm iσον 265mm

10cm ισον 100mm

37cm  ισον 370mm

Που εχεις βρει μπαταρια 12v 7ah με τις παραπανω διαστασεις?Μπορεις να μου δωσεις ενα link?

Δημοσ.

πολλες φορες στο ιδιο μεγεθος μπορεις να βρεις λιγο μεγαλυτερες μπαταριες.πχ στο μεγεθος των 12volt 7,2ah υπαρχει και η 7ah υπαρχει και η 8 ah.νομιζω πρεπει να υπαρχει και λιγο μεγαλυτερη.εκει δεν υπαρχει προβλημα να μπει η λιγο μεγαλυτερη εφοσον το μεγεθος ειναι ιδιο.σε μερικα Ups πχ apc smart1000 βγαζοντας δυο λαμακια του βαζεις μπαταριες απο το apc smart 1500 και το μετατρεπεις σε apc 1000xl.

• Like 1
Δημοσ.

Μίλησα και με το support της cyberpower και μου επιβεβαίωσαν ότι είναι συμβατές. Η διαφορά της τιμής με οδηγεί στο 1300, και όταν με το καλό έρθει η στιγμή της αλλαγής θα πάρω τις μεγαλύτερες.

Δημοσ.

ναι πολυ καλα αλλα ποναει η τιμη.βγαζουν sinewave βεβαια παιρνουν battery packs,usb connection.lcd screen,user replacable batteries hot swap σε καποια.

Δημοσ.

ναι πολυ καλα αλλα ποναει η τιμη.βγαζουν sinewave βεβαια παιρνουν battery packs,usb connection.lcd screen,user replacable batteries hot swap σε καποια.

Για το cyberpower έχεις άποψη? Διαβάζω αρκετά καλά λόγια.

http://www.tomshardware.com/reviews/apc-smt1500-cyberpower-cp1500pfclcd-tripp-lite-smart1500slt,2785-13.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...