Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας, έχω  βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης  που το έβγαλα από ένα ΙΕΚ που σπούδασα 4 εξάμηνα,  θα ήθελα να ξέρω αν με αυτό μπορώ να δουλέψω σε ιδιωτικό τομέα? 

Έχω μπερδευτεί με τiς εξετάσεις πιστοπίησης  τiς οποίες δεν έχω δώσει  και υποτιθετε ότι αν τiς περάσεις επιτυχώς περνεις δίπλωμα,  αυτό σημενει ότι η βεβαίωση που έχω  δεν είναι αρκετή για να δουλέψω σε ιδιωτικό τομέα?

Δημοσ.

Στο ιδ τομέα κ γυμνάσιο ν χεις τελειώσει μπορείς ν δουλέψεις , δεν έχει καμια σημασία , απλά ή πιστοποίηση είναι ένα προσων

Δημοσ.

Γεια σας, έχω  βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης  που το έβγαλα από ένα ΙΕΚ που σπούδασα 4 εξάμηνα,  θα ήθελα να ξέρω αν με αυτό μπορώ να δουλέψω σε ιδιωτικό τομέα? 
Έχω μπερδευτεί με τiς εξετάσεις πιστοπίησης  τiς οποίες δεν έχω δώσει  και υποτιθετε ότι αν τiς περάσεις επιτυχώς περνεις δίπλωμα,  αυτό σημενει ότι η βεβαίωση που έχω  δεν είναι αρκετή για να δουλέψω σε ιδιωτικό τομέα?

τη ειδικότητα τελείωσες?

Στο ιδ τομέα κ γυμνάσιο ν χεις τελειώσει μπορείς ν δουλέψεις , δεν έχει καμια σημασία , απλά ή πιστοποίηση είναι ένα προσων

ίσως χρειάζεται η πιστοποίηση για να μπορέσει να βγάλει άδεια άσκησης επαγγέλματος

Δημοσ.

τη ειδικότητα τελείωσες?

ίσως χρειάζεται η πιστοποίηση για να μπορέσει να βγάλει άδεια άσκησης επαγγέλματος

νοσηλευτικη, 

Δημοσ.

Για να δουλέψεις ιδιωτικά από ΙΕΚ σαν Β. Νοσηλευτή πρέπει να δώσεις εξετάσεις πιστοποίησης για να πάρεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

• Like 1
Δημοσ.

Για να δουλέψεις ιδιωτικά από ΙΕΚ σαν Β. Νοσηλευτή πρέπει να δώσεις εξετάσεις πιστοποίησης για να πάρεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Τότε γιατί οι εξετάσεις πιστοπίησης είναι προερετικές?  Η χρησιμότητα της βεβαίωσης επαγγελματικής κατάρτισης είναι καμία?

Δημοσ.

Η ΒΕΚ χρησιμοποιείται όταν κάνεις εγγραφή στο site για τις εξετάσεις πιστοποίησης. Συν οτι είναι μία "βεβαίωση πτυχίου". Και προαιρετικές είναι μόνο στο οτι μπορείς να δώσεις όποτε θες. Αλλά για να είσαι νόμιμος, χρειάζεται να εξεταστείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...