Mathletic Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δεν έκανα ακόμα αυτό που είπες στο μήνυμα #15, αλλά παρατήρησα ότι το βελάκι τρέμει μόνο όταν έχω το λάπτοπ στο τραπέζι. Όταν έχω το λάπτοπ στα πόδια μου δεν τρέμει καθόλου. Γιατί συμβαίνει αυτό?
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Τι να σου πώ δεν μπορώ να σκεφτώ κατι αλλο εκτος απο το να έρχει πρόβλημα το touchpad , δοκίμασε και το αλλο που σου ειπα με αλλο λειτουργικό
sil_unique Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 θα κοιτάξεις το θέμα της τροφοδοσίας. Αν το κάνει μόνο με το ρεύμα ή με την μπαταρία. Αν η μπαταρία έχει θέμα ή ο φορτιστής είναι κουρασμένος βγάζουν τέτοια θέματα. 2
Mathletic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 θα κοιτάξεις το θέμα της τροφοδοσίας. Αν το κάνει μόνο με το ρεύμα ή με την μπαταρία. Αν η μπαταρία έχει θέμα ή ο φορτιστής είναι κουρασμένος βγάζουν τέτοια θέματα. Δοκίμασα όταν το λάπτοπ είναι χωρίς μπαταρία, μονο με το ρεύμα, τότε εμφανίστηκε πάλι το ίδιο πρόβλημα... Μετά δοκίμασα όταν το λάπτοπ είναι μόνο με μπαταρία, χωρίς τον φορτιστή, τότε δεν εμφανίστηκε το πρόβλημα, το ποντίκι δεν έτρεμε... Γιατί συμβαίνει αυτό? Ο φορτιστής είναι καινούριος, τον πήρα πριν από δύο περίπου εβδομάδες...
mitsus Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Αν τον αγορασες απο καταστημα(οχι παραγγελια), πηγαινε μαζι με το λαπτοπ και πες τους αν εχουν αλλον να δοκιμασεις?
sil_unique Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ο φορτιστής φαίνεται να δίνει οριακά τα watt που χρειάζεται το μηχάνημα. Χρειάζεσαι μεγαλύτερο φορτιστή. Ο παλιός πόσα watt ήταν;
Mathletic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ο παλιός φορτιστής είναι: και ο καινούριος είναι:
sil_unique Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ο παλιός είναι 65W και ο καινούριος 90. Κάτι δεν πάει καλά με τον καινούριο μάλλον. 1
Mathletic Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Κάτι δεν πάει καλά με τον καινούριο μάλλον. Εννοείς ότι είναι χαλασμένος? Ή ότι πρέπει να πάρω φορτιστή με 65W?
sil_unique Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Τα 90W υπερκαλύπτουν τα 65 και θα έπρεπε να δουλεύει οκ. Στην δικιά σου περίπτωση μάλλον δεν είναι καλή ποιότητας το τροφοδοτικό [γράφει 90 αλλά το πόσα δίνει μπορεί να διαφέρει ή να μην κάνει καλή σταθεροποίηση στην έξοδο] 1
Mathletic Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Τα 90W υπερκαλύπτουν τα 65 και θα έπρεπε να δουλεύει οκ. Στην δικιά σου περίπτωση μάλλον δεν είναι καλή ποιότητας το τροφοδοτικό [γράφει 90 αλλά το πόσα δίνει μπορεί να διαφέρει ή να μην κάνει καλή σταθεροποίηση στην έξοδο] Δοκίμασα τον φορτιστή σε ένα άλλο λάπτοπ ASUS (άλλο μοντέλο) και εκεί δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα...
sil_unique Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Το άλλο asus πόσα Watt φορτιστή έχει κανονικά;
Mathletic Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Το άλλο asus πόσα Watt φορτιστή έχει κανονικά; 65W
manefalos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δεν έκανα ακόμα αυτό που είπες στο μήνυμα #15, αλλά παρατήρησα ότι το βελάκι τρέμει μόνο όταν έχω το λάπτοπ στο τραπέζι. Όταν έχω το λάπτοπ στα πόδια μου δεν τρέμει καθόλου. Γιατί συμβαίνει αυτό? να πω και εγώ την λαλακια μου? μάλλον κανένα καλωδιακή του touch pad δεν κάνει σωστά επαφή η έχει πρόβλημα. μπορείς να το ανοίξεις και να το φυσήξεις και βλέπεις μετά. υποθέτω δεν είναι στην εγγύηση το laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα