Προς το περιεχόμενο

Η Samsung παρουσίασε το Keyboard Cover για τα Galaxy Note5 και Galaxy S6 edge+


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαζί με τα Galaxy Note5 και Galaxy S6 edge+, η Samsung αποκάλυψε στην εκδήλωση Unpacked που πραγματοποιήθηκε στην Ν. Υόρκη ένα νέο αξεσουάρ για τις δύο νέες συσκευές της που έχει την ονομασία Keyboard Cover.

Όπως αποκαλύπτει και η ονομασία του, πρόκειται για μία προστατευτική θήκη, η οποία όμως διαθέτει και ένα αφαιρούμενο φυσικό πληκτρολόγιο, το οποίο θα φανεί χρήσιμο σε όσους χρειάζεται να γράφουν μακροσκελή μηνύματα ή μεγάλα κείμενα σε emails κ.λπ.

 

Το κόστος του νέου Keyboard Cover είναι περίπου $80 και θα κυκλοφορήσει τόσο για το Galaxy Note5 όσο και για το Galaxy S6 edge+, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμο και για χρήστες που έχουν στην κατοχή τους ή θέλουν να αγοράσουν τα Galaxy S6 και S6 edge.

 

Η θήκη αποτελείται από δύο τμήματα, ένα προστατευτικό κάλυμμα που καλύπτει όλη την επιφάνεια στο πίσω μέρος αγκαλιάζοντας το μεταλλικό πλαίσιο και το φυσικό πληκτρολόγιο στο εμπρόσθιο τμήμα. Το πληκτρολόγιο μπορεί μάλιστα να αφαιρεθεί όποτε δεν είναι απαραίτητο στον χρήστη, αφήνοντας την συσκευή προστατευμένη ωστόσο από το υπόλοιπο τμήμα της Keyboard Cover.

 

Όταν το συνδέσετε, η οθόνη προσαρμόζεται στην αλλαγή, ενώ όπως μπορείτε να δείτε τα capacitive πλήκτρα αλλά και το home button της συσκευής, αντικαθίστανται από τρία φυσικά πλήκτρα, στο κάτω τμήμα του φυσικού πληκτρολογίου.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συνεργάζεσαι που συνεργάζεσαι με την blackberry , δώσε κατι παραπάνω να σου σχεδιάσουν ενα φυσικό πληκτρολόγιο.... Αντε μετά να πείσεις τον κόσμο να πάρει συσκευή με φυσικό πληκτρολόγιο μετά .

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μα στο ιδιο φυσικο μεγεθος λιγο-πολυ εμφανιζονται και τα virtual πληκτρα πανω στην οθονη, αρα δεν βλεπω λογο να πληρωσει κανεις 80 δολαρια για να εχει ενα ιδιου μεγεθους physical keyboard αντι για το virtual και μαλιστα να πρεπει να κουβαλαει και μαζι του ενα extra accessory (ασε που "ασχημαινει" το κινητο κιολας)

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά και στις λοιπές λειτουργίες που δεν χρειάζεται πληκτρολόγιο; Όπως πχ να δεις ένα βιντεάκι. Μπάσε-βγάλε θα το έχει ο κάτοχος το physical keyboard, ανάλογα με τη χρήση; Ή θα αναπροσαρμόζεται η οθόνη όταν θα αντιλαμβάνεται ότι είναι κουμπωμένο το πληκτρολόγιο, με αποτέλεσμα να είναι σαν να έχεις ένα 2,5 " κινητό;

Όπως και να έχει, μεγαλειώδες fail.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...