stefant24 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά , ο στόχος μου είναι , να μάθω , αν υπάρχει μέθοδος είτε μέσω υπολογιστή είτε μέσω ρουτερ είτε σχετικά με τα δύο , να αποφύγουμε το <<μάτι>> πρώτων , δεύτερων και τρίτων παραγόντων ( για να μην το πω στα αγγλικά ) π.χ. με την αλλαγή του interface είχα κάποτε ακούσει!!!!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά για οτιδήποτε
stefant24 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δηλαδή φίλε μου τί είναι και πως αν υπάρχουν οδηγίες
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δηλαδή φίλε μου τί είναι και πως αν υπάρχουν οδηγίες Εξηγησε λιγο περισσοτερο τι εννοεις με τις κατηγοριες παραγοντων που αναφερεις. Τι ακριβως οριζεις ως παρακολουθηση και τι θελεις να αποφυγεις.
stefant24 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δεν έχουμε ακουστά τα third party αυτό εννοούσα με τους ''παράγοντες'' . Τώρα όσον αφορά το κυρίως θέμα , θέλω εάν γίνεται να μην με καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχω - το ξέρω είναι φανταστικό αυτό και θα έχετε πέσει από τα γέλια- ή όσο μπορούμε να αποφύγουμε τα party πραγματικά και αληθινά και όχι εικονικά και ψεύτικα , εάν βέβαια γίνεται αυτό ή εν μέρει
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 [..]Τώρα όσον αφορά το κυρίως θέμα , θέλω εάν γίνεται να μην με καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχω [..] Ποιοι? Ο ISP σου? Η NSA? Ο Gi0? Ο γειτονας σου? Ενας τυχαιος χρηστης απο αλλη χωρα? Ποιοι?
stefant24 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Από την στιγμή που ανοίγω το ρουτερ και αργότερα τον υπολογιστή για να σερφάρω από τότε . Όταν λέω να μην με καταλαβαίνουν σαν μην γεννήθηκα πότε δεν εννοώ να μην με γνωρίζει το κράτος αλλά γενικά (όχι τύπου ανώνυμη περιήγηση) εφόσον υπάρχει
ParganMan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δες τη ταινία Hackers. Θα πάρεις μερικές ιδέες. Μετά ξεκίνα να βλέπεις τη σειρά Mr. Robot. Θα πάρεις κι άλλες ιδέες. Μετά θα δεις ότι δε μπορείς και εννοείται ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να εφαρμόσεις καμία από αυτές τις ιδέες. Συνεπώς καταλήγουμε ότι αυτό που μπορούμε να κλάνουμε είναι τα πάντα αρκεί να έχουμε επαρκή ποσότητα φασολάδας. (Υπάρχει πάντα η λύση του ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΖ) 2
stefant24 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Με έκανες και έκλαψα από τα γέλια . Δεν ήθελα να γράψω <<κλάνουμε>> αλλά <<κάνουμε>> λάθη ανθρώπινα
xaerialtwistx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 τα σημαντικοτερα πραγματα που βγαινουν εξω απο το σπιτι σου οταν συνδεεσαι στο (δια)δικτυο ειναι δυο: η mac address σου, και η ip σου. η mac address δεν παει πολυ μακρια μιας και ειναι απλα το 'αναγνωριστικο' της συσκευης σου για το δικτυο, οποτε βγαινει μονο τοσο μακρια οσο το επιτρεπει το σημα του router σου και μπορει να το δει με ειδικους τροπους οποιος βρισκεται σε αυτην την εμβελεια. δεν εχει καμια χρησιμοτητα στo 99.9999999% των περιπτωσεων, παρα μονο αν καταφερεις και κανεις τοσο χοντρες 'πατατες' στην περιοχη σου ωστε να καταφερει να δωθει η mac address σου σε εισαγγελεα και ζητηθουν τα στοιχεια του ατομου που αγορασε υπολογιστη με αυτην την mac address (θεωρω πως οι εταιρειες που πουλανε υπολογιστες κρατανε μια λιστα των mac address των υπολογιστων που πουλανε. και παλι για να εχουν τα στοιχεια σου θα πρεπει να παρεις απο το καταστημα τους με δόσεις ή να εισαι μελος στο site τους και να κανεις απο εκει την παραγγελία). η mac address αλλάζει σχετικα ευκολα σε καθε λειτουργικο αλλα οδηγιες δεν θα δημοσιευσω εδω (google it αν θεωρεις πως ειναι τοσο σημαντικο, προσωπικα το θεωρω πολύ πιο σοβαρό οταν χρησιμοποιηθει σε ενα router που εχει ενεργοποιημενο το mac filtering). επίσης ξερω οτι ο internet explorer μεσω activeX μπορουσε να στειλει την mac address σου σε site απο τα οποια κατεβαζεις λογισμικο. δεν νομιζω αυτο να ισχυει ακομα. το άλλο σημαντικο στοιχειο ειναι η ip που φανερωνει και την γεωγραφικη σου τοποθεσια. ο καλυτερος τροπος για να την κρυψεις ειναι να χρησιμοποιησεις το δικτυο tor ή vpn αλλα και στις 2 περιπτωσεις θα υποστεις τις συνεπειες (που ειναι ενα απελπιστικα αργο σερφαρισμα). υπάρχει και ένας 3ος τρόπος που είναι με διαφορά ο καλύτερος και έχει 100% αποτελεσματικότητα. πίσω από το modem / router σου θα δεις ένα (ή περισσοτερα απο ένα) καλώδιο. τράβα τα όλα. αν δεις και ένα κουμπάκι on / off πάτα το και αυτό να μην καιει ρεύμα. δοκιμασμένο! 1
stefant24 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 τα σημαντικοτερα πραγματα που βγαινουν εξω απο το σπιτι σου οταν συνδεεσαι στο (δια)δικτυο ειναι δυο: η mac address σου, και η ip σου. η mac address δεν παει πολυ μακρια μιας και ειναι απλα το 'αναγνωριστικο' της συσκευης σου για το δικτυο, οποτε βγαινει μονο τοσο μακρια οσο το επιτρεπει το σημα του router σου και μπορει να το δει με ειδικους τροπους οποιος βρισκεται σε αυτην την εμβελεια. δεν εχει καμια χρησιμοτητα στo 99.9999999% των περιπτωσεων, παρα μονο αν καταφερεις και κανεις τοσο χοντρες 'πατατες' στην περιοχη σου ωστε να καταφερει να δωθει η mac address σου σε εισαγγελεα και ζητηθουν τα στοιχεια του ατομου που αγορασε υπολογιστη με αυτην την mac address (θεωρω πως οι εταιρειες που πουλανε υπολογιστες κρατανε μια λιστα των mac address των υπολογιστων που πουλανε. και παλι για να εχουν τα στοιχεια σου θα πρεπει να παρεις απο το καταστημα τους με δόσεις ή να εισαι μελος στο site τους και να κανεις απο εκει την παραγγελία). η mac address αλλάζει σχετικα ευκολα σε καθε λειτουργικο αλλα οδηγιες δεν θα δημοσιευσω εδω (google it αν θεωρεις πως ειναι τοσο σημαντικο, προσωπικα το θεωρω πολύ πιο σοβαρό οταν χρησιμοποιηθει σε ενα router που εχει ενεργοποιημενο το mac filtering). επίσης ξερω οτι ο internet explorer μεσω activeX μπορουσε να στειλει την mac address σου σε site απο τα οποια κατεβαζεις λογισμικο. δεν νομιζω αυτο να ισχυει ακομα. το άλλο σημαντικο στοιχειο ειναι η ip που φανερωνει και την γεωγραφικη σου τοποθεσια. ο καλυτερος τροπος για να την κρυψεις ειναι να χρησιμοποιησεις το δικτυο tor ή vpn αλλα και στις 2 περιπτωσεις θα υποστεις τις συνεπειες (που ειναι ενα απελπιστικα αργο σερφαρισμα). υπάρχει και ένας 3ος τρόπος που είναι με διαφορά ο καλύτερος και έχει 100% αποτελεσματικότητα. πίσω από το modem / router σου θα δεις ένα (ή περισσοτερα απο ένα) καλώδιο. τράβα τα όλα. αν δεις και ένα κουμπάκι on / off πάτα το και αυτό να μην καιει ρεύμα. δοκιμασμένο! Αξιόπιστες πληροφορίες - οι αρχικές και μερικές είναι γνώριμοι σε εμάς - όσον αφορά η τρίτη επιλογή την ξέρει και η κουτσή πέτρα . Μάλλον μου φαίνεται επειδή έκανα ένα λάθος στον τίτλο και γίνονται αυτά τα σχόλια ή μάλλον με περάσατε για καμιά ξανθιά γυναίκα ενώ δεν είμαι το οποίο φαίνεται και από το όνομα
stefant24 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 λολ έλιωσα διαβάζοντας τον τίτλο Δίκιο έχεις αλλά δεν το ήθελα λάθος έκανα και τώρα με κοροϊδεύουν
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δίκιο έχεις αλλά δεν το ήθελα λάθος έκανα και τώρα με κοροϊδεύουν δε πειράζει,μια ωραία νότα γέλιου για αλλαγή
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δες τη ταινία Hackers. Θα πάρεις μερικές ιδέες. Μετά ξεκίνα να βλέπεις τη σειρά Mr. Robot. Θα πάρεις κι άλλες ιδέες. Μετά θα δεις ότι δε μπορείς και εννοείται ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να εφαρμόσεις καμία από αυτές τις ιδέες. Συνεπώς καταλήγουμε ότι αυτό που μπορούμε να κλάνουμε είναι τα πάντα αρκεί να έχουμε επαρκή ποσότητα φασολάδας. (Υπάρχει πάντα η λύση του ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΖ) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ φίλε μου μου έφτιαξες την μέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα