Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

title corrected.

Τώρα το θέμα έχασε την μισή του ακροαματικότητα. 

Δημοσ.

<p>title corrected.</p>

Σε ευχαριστώ Poulinos διότι μέχρι στιγμής με είχαν στην μπούκα χωρίς μία σοβαρή λτση

λύση ήθελα να πω

Δημοσ.

Τι ελεγε ο original τιτλος?

Στο "κάνουμε" είχε ρίξει καταλάθος ένα λ και έλεγε "κλάνουμε"

Δημοσ.

Βασικά πέραν του vpn δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Στην τελική αυτός που διαχειρίζεται την κίνηση σου στο ίντερνετ ακα isp θα ξέρει πάντα. Αλλά δεν τον καίει να ξέρει οπότε είσαι ασφαλής. Από την άλλη καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.

Δημοσ.

Βασικά πέραν του vpn δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Στην τελική αυτός που διαχειρίζεται την κίνηση σου στο ίντερνετ ακα isp θα ξέρει πάντα. Αλλά δεν τον καίει να ξέρει οπότε είσαι ασφαλής. Από την άλλη καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.

Καλημέρα και σε σένα και ευχαριστώ για την απάντησή σου . Τελικά δεν υπάρχει άλλη λύση για να προσφύγω. Οπότε δοκιμάζω και βλέπω. Πάντως αν βρεθεί κι άλλη λύση ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Δημοσ.

Κατεβάζεις το "tails" (λειτουργικό βασισμένο σε linux). Το γράφεις σε flashάκι ή dvd και bootάρεις από εκεί.

Πληροφορίες, tutorials και τη διανομή, τα βρίσκεις όλα εδώ: https://tails.boum.org

Καλημέρα σε όλους και προ πάντων σε εσένα φίλε μου . Δ εν ήξερα ότι μια διανομή του λινουξ μπορεί να κάνει θαύματα (έχοντας ubuntu unicorn). ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΟΣΤΩ ΘΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...