Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 title corrected. Τώρα το θέμα έχασε την μισή του ακροαματικότητα.
stefant24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 <p>title corrected.</p> Σε ευχαριστώ Poulinos διότι μέχρι στιγμής με είχαν στην μπούκα χωρίς μία σοβαρή λτση λύση ήθελα να πω
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Τι ελεγε ο original τιτλος? Στο "κάνουμε" είχε ρίξει καταλάθος ένα λ και έλεγε "κλάνουμε"
stefant24 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Καλημέρα και πάλι τώρα ελπίζω να βρεθεί η σωστή βοήθεια
dkmaster Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Βασικά πέραν του vpn δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Στην τελική αυτός που διαχειρίζεται την κίνηση σου στο ίντερνετ ακα isp θα ξέρει πάντα. Αλλά δεν τον καίει να ξέρει οπότε είσαι ασφαλής. Από την άλλη καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.
stefant24 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Βασικά πέραν του vpn δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Στην τελική αυτός που διαχειρίζεται την κίνηση σου στο ίντερνετ ακα isp θα ξέρει πάντα. Αλλά δεν τον καίει να ξέρει οπότε είσαι ασφαλής. Από την άλλη καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Καλημέρα και σε σένα και ευχαριστώ για την απάντησή σου . Τελικά δεν υπάρχει άλλη λύση για να προσφύγω. Οπότε δοκιμάζω και βλέπω. Πάντως αν βρεθεί κι άλλη λύση ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nektarios_rs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Κατεβάζεις το "tails" (λειτουργικό βασισμένο σε linux). Το γράφεις σε flashάκι ή dvd και bootάρεις από εκεί. Πληροφορίες, tutorials και τη διανομή, τα βρίσκεις όλα εδώ: https://tails.boum.org
stefant24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Κατεβάζεις το "tails" (λειτουργικό βασισμένο σε linux). Το γράφεις σε flashάκι ή dvd και bootάρεις από εκεί. Πληροφορίες, tutorials και τη διανομή, τα βρίσκεις όλα εδώ: https://tails.boum.org Καλημέρα σε όλους και προ πάντων σε εσένα φίλε μου . Δ εν ήξερα ότι μια διανομή του λινουξ μπορεί να κάνει θαύματα (έχοντας ubuntu unicorn). ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΟΣΤΩ ΘΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα