Gnuke Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλησπερα. Εχω γυρο στα 100€ στον λογαριασμο μου στην paypal. Γινεται να τα τραβηξω απο την prepaid μου; Ρωταω λογο των capital control.
paylidis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 <p>Γινεται. Αλλα και να μη γινόταν μπορεις να βρεις κάποιον να του τα μεταφέρεις και να στα δωςει στο χέρι και να τον εξυπηρετήσεις κιόλας...</p> 2
corsair04 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Nα πάρεις από το paypal μπορείς να βάλεις δεν μπορείς από την prepaid δυστυχώς ακόμα πάρα τα πολλά δημοσιεύματα που υπάρχουν γιατί την επαναλειτουργία του paypal άλλα δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα μπορείς να ενημερώνεσαι σχετικά εδώ
Gnuke Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Nα πάρεις από το paypal μπορείς να βάλεις δεν μπορείς από την prepaid δυστυχώς ακόμα πάρα τα πολλά δημοσιεύματα που υπάρχουν γιατί την επαναλειτουργία του paypal άλλα δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα μπορείς να ενημερώνεσαι σχετικά εδώ Να βαλω δεν με ενδιαφερει απλα εγω θελω τα 100€ που εχω να τα στειλω στην prepaid μου ωστε να τα τραβηξω απο την παιπαλ. Αυτο θελω να με πειτε αμα γινεται. Και κατι ακομα για να τα τραβηξω θελω IBAN σωστα;
corsair04 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Να βαλω δεν με ενδιαφερει απλα εγω θελω τα 100€ που εχω να τα στειλω στην prepaid μου ωστε να τα τραβηξω απο την παιπαλ. Αυτο θελω να με πειτε αμα γινεται. Και κατι ακομα για να τα τραβηξω θελω IBAN σωστα; τα παίρνεις κανονικά από το paypal στην prepaid και μετά την αποφορτίζεις , αφού την έχεις συνδεδεμένη την prepaid με το paypal απλά πας σε ένα atm και παίρνεις χρήματα μέχρι το επιτρεπόμενο όριο τώρα εάν έχεις winbank μπορείς να τα μεταφέρεις στον λογαριασμό σου με μια μικρή επιβάρυνση (προμήθεια τράπεζας)
Gnuke Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 τα παίρνεις κανονικά από το paypal στην prepaid και μετά την αποφορτίζεις , αφού την έχεις συνδεδεμένη την prepaid με το paypal απλά πας σε ένα atm και παίρνεις χρήματα μέχρι το επιτρεπόμενο όριο τώρα εάν έχεις winbank μπορείς να τα μεταφέρεις στον λογαριασμό σου με μια μικρή επιβάρυνση (προμήθεια τράπεζας) Δυστυχως το δοκιμασα και ποιο παλια ενο ειχα λευτα στην παιπαλ. Το ατμ δεν μου τα δειχνε, ειμαι στην τραπεζα πειραιως εχω προπληρωμενη οπως ειπα εχω μια αποδειξει απο φορτιση που ειχα κανει πριν το καπιταλ και λεει το ΙΒΑΝ ειναι 14 αριθμοι αλλα φοβαμαι να το βαλω στην παιπαλ μηπως ειναι λαθος γτ εδω με λεει οτι δεν ειναι εγκυρο το ιβαν Site: ΕΔΩ . Οποτε τι προτινετε να παω απο κοντα να το ζητησω ;
NikosKallithea Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μεταφορα κεφαλαιων απο ππ γινετε μονο προς τραλεζικο λογαριασμο
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 εδώ διάβαζα δίνουν κίνητρα για να επιστρέφουν κεφάλαια από εξωτερικό στις ελληνικές τράπεζες,τώρα δεν ξέρω αν το paypal το πιάνουν ως εξωτερικό per se
l3ft3r1s Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Gnuke αυτό που έχεις δεν είναι iban. Δεν υπάρχει iban για τις κάρτες. Όπως είπε ο NikosKallithea, μόνο με τη χρήση τραπεζικού λογαριασμού μπορείς να τα τραβήξεις. Αυτοί και μόνο αυτοί έχουν iban. αφού την έχεις συνδεδεμένη την prepaid με το paypal απλά πας σε ένα atm και παίρνεις χρήματα το έχεις κάνει ή το άκουσες από έναν γνωστό σου?
corsair04 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Gnuke αυτό που έχεις δεν είναι iban. Δεν υπάρχει iban για τις κάρτες. Όπως είπε ο NikosKallithea, μόνο με τη χρήση τραπεζικού λογαριασμού μπορείς να τα τραβήξεις. Αυτοί και μόνο αυτοί έχουν iban. το έχεις κάνει ή το άκουσες από έναν γνωστό σου? Εννοείται πως δεν γραφώ πράγματα που έχω ακούσει ( φήμη) εάν πρώτα δεν έχω προσωπική άποψη .οπότε αναφέρω πως εάν έχεις prepaid μπορείς να την φορτίσεις από το win bank με χρήματα και αφού την έχεις συνδεδεμένη με το PayPal να κάνεις αγορές τώρα εάν κάνεις refund τα χρήματα μετά από κάποιες μέρες συνήθως τρεις –τέσσερες είναι διαθέσιμα στην prepaid είτε εφόσον μπορούν να εκταμιεύουν από κάποιο atm με κάποια μικρή κράτηση είτε να αποφορτίσεις την κάρτα στον λογαριασμό του win bank. Υ.Γ Εάν είχα επαρκεί υπόλοιπο θα έκανα μια ανάληψη για να στο αποδείξω και στην πράξη και θα παρέθετε μια φωτογραφία με την απόδειξη ανάληψης . Δες και εδώ τώρα εάν λόγο capital control δεν επιτρέπεται μπορείς απλά να δεις το υπόλοιπο της κάρτας μέσο atm και να την αποφορτίσεις στην τράπεζα
l3ft3r1s Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εννοείται πως δεν γραφώ πράγματα που έχω ακούσει ( φήμη) εάν πρώτα δεν έχω προσωπική άποψη .οπότε αναφέρω πως εάν έχεις prepaid μπορείς να την φορτίσεις από το win bank με χρήματα και αφού την έχεις συνδεδεμένη με το PayPal να κάνεις αγορές τώρα εάν κάνεις refund τα χρήματα μετά από κάποιες μέρες συνήθως τρεις –τέσσερες είναι διαθέσιμα στην prepaid είτε εφόσον μπορούν να εκταμιεύουν από κάποιο atm με κάποια μικρή κράτηση είτε να αποφορτίσεις την κάρτα στον λογαριασμό του win bank. Υ.Γ Εάν είχα επαρκεί υπόλοιπο θα έκανα μια ανάληψη για να στο αποδείξω και στην πράξη και θα παρέθετε μια φωτογραφία με την απόδειξη ανάληψης . Δες και εδώ τώρα εάν λόγο capital control δεν επιτρέπεται μπορείς απλά να δεις το υπόλοιπο της κάρτας μέσο atm και να την αποφορτίσεις στην τράπεζα Δεν χρειάζεται να μου αποδείξεις κάτι, γιατί αυτά που γράφεις είναι ναι μεν σωστά, αλλά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ερώτηση του Gnuke. Η ερώτηση του φίλου ήταν: έχω λεφτά στο paypal, πως τα σηκώνω? Η διαδικασία του refund που περνάνε αυτόματα στην κάρτα χωρίς ενδοιάμεση δική σου ενέργεια, δεν μας απασχολεί, είναι άλλη περίπτωση. Ως εκ τούτου, συνοψίζοντας, δεν είναι θέμα εαν επιτρέπεται ή όχι λόγω capital controls. Ποτέ δεν υπήρξε αυτή η δυνατότητα.
corsair04 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Σήμερα που μου στείλανε χρήματα στο PayPal τα έχει πιστώσει η prepaid η ερώτηση του ήταν πως μπορεί να σηκώσει χρήματα απο το PayPal και έγραψα ότι θα είναι διαθεσιμα στην κάρτα του (πιστωτική χρεωστική προπληρωμένη )
NikosKallithea Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Υπαρχουν δυο τροποι εισοδου χρηματας στο ππ, ο πρωτος ειναι απο πωλησεις ή απο καποιον φιλο, και ο δευτερος απο επιστροφες αγορων, στον πρωτο τροπο για να αποσυρεις τα χρηματα θελεις τραπεζικο λογαριασμό, στον δευτερο πανε στην καρτα (απο εκει που εφυγαν) και μετα κανεις οτι θέλεις είτε ατμ ειτε ταμεια κλπ ...αυτα
l3ft3r1s Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Σήμερα που μου στείλανε χρήματα στο PayPal τα έχει πιστώσει η prepaid η ερώτηση του ήταν πως μπορεί να σηκώσει χρήματα απο το PayPal και έγραψα ότι θα είναι διαθεσιμα στην κάρτα του (πιστωτική χρεωστική προπληρωμένη ) Εαν πιστώθηκαν στην κάρτα, δεν είναι χρήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν στο paypal, και είναι χρήματα από refund, σωστά? Το θέμα αφορά χρήματα που είχε ο op στο paypal. Άλλωστε, επιβεβαίωσε και ο ίδιος πως δεν φαίνεται τίποτα στην κάρτα του. Υπαρχουν δυο τροποι εισοδου χρηματας στο ππ, ο πρωτος ειναι απο πωλησεις ή απο καποιον φιλο, και ο δευτερος απο επιστροφες αγορων, στον πρωτο τροπο για να αποσυρεις τα χρηματα θελεις τραπεζικο λογαριασμό, στον δευτερο πανε στην καρτα (απο εκει που εφυγαν) και μετα κανεις οτι θέλεις είτε ατμ ειτε ταμεια κλπ ...αυτα Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση! Νομίζω το εξαντλήσαμε. Η απάντηση δόθηκε, η ανάλυση έγινε, case closed.
Smerone Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Κατι σχετικο.εγω εφτιαξα paypal μετα τα cc και προσπαθω να βαλω iban και δε μου το παιρνει.εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα