christopher0016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά τους ταξιτζήδες οι, επόμενοι στην λίστα. εγω θελω ολοι εσεις που κραζεται τους ταξιτζηδες να καβαλησετε ενα ταξι για ενα μηνα.. και να δειτε την γλυκα.. ποια ειναι η γλυκα 12 ωρες στανταρ στο τιμονι ο χρονος να σε πιεζει να βγαλεις ενοικιο ενσημο φπα πετρελαιο και οτι μεινει στην τσεπη εαν μεινει γιατι καποιες μερες στο σημερα και τα εξοδα δεν βγαινουν. εγω θεωρω καλους οδηγους τους ταξιτζηδες εχουν αντιλιψη - πειρα ξερουν πως θα χωθουν και που τους περνει . σκεψου βαρανε 170++ χιλιομετρα καθημερινα. μεσα στην ζουγκλα της αθηνας.. τους βλεπεις πρωτους στο φαναρι επειδη ο χρονος πιεζει χρονος = χρημα πατανε λεωφοριολωριδα γιατι αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να παρουν πελατη ... αναγκαστικα θα σταματησουν οπου τους σηκωθει χερι . αυτη ειναι η δουλεια τους..η μλκια που κανουν ειναι οτι πολλοι σταματανε χωρις αλαρμ και στο σημειο που θελει ο πελατης (μα δεν προλαβενεις να κανεις λιγο στην ακρη εχει φτασει σου χει ανοιξει την πορτα και εχει μπει και βριζει και τον πισινο που κορναρει. ). εχεις τον πελατη τελευταια στιγμη να σου λεει εδω δεξια .. τεσπα ειναι πολλα .
jmirko15 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα μου αρέσει που σε τέτοια thread πάντα θα βρεθεί κάποιος να τα "χώσει" στη χώρα/κράτος/πάντες γιατί έτσι. Και φυσικά η μόνη λύση είναι να "πάρεις" όλα τα δικαιώματα πίσω. Από το ένα άκρο στο άλλο..¨
tony81 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά τα λες φίλε Christoffer αλλά οι ταριφες νομίζουν ότι τους ανήκει ο δρόμος. Ποτέ φλας σε αναγκάζουν να υποχωρήσεις, εκβιάζουν καταστάσεις. Πέρα ότι πάνε σιγά και δεν τρακαρουν τους προσέχουν πολλοί όλοι οι υπόλοιποι πίστεψε με Όλοι δουλεύουν κτλ δεν πάει να πει να οδηγούμε σαν κανίβαλοι..
Thanos1972 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε christopher καλα τα λες αλλα καπου το χανεις.γιατι οπως κανει την δουλεια ο οδηγος ταξι ετσι κανουν και μια αλλη δουλεια οι υπολοιποι.οποτε?προχθες παλι μαλλωσα με ταριφα γιατι απο δεξια λωριδα σταματαει σιγα σιγα λεωφορειο μπροστα του και αντι να πατησει φρενο,γκαζωνει και αναβει φλας που αναβοσβησε μια φορα και χωθηκε μπροστα μου που ειμαι απο αριστερα του.εαν δεν πατουσα φρενο το εμπρος διξι μου φτερο θα εβρισκε στο πισω αριστερο του.και φυσικα οταν κορναρα,εβγαλε το χερι και εκανε και χειρονομιες και μετα που σταματησαμε πλαι πλαι ζητουσε και τον λογο που κορναρα και λεει οτι αμα πηγαινω σφαιρα ετσι ειναι.... ιπποτης της ασφαλτου ενα πραγμα ο ταξιτζης.του ανηκει ο δρομος.αλλα δεν καταλαβαν καλα....... 1
christopher0016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε christopher καλα τα λες αλλα καπου το χανεις.γιατι οπως κανει την δουλεια ο οδηγος ταξι ετσι κανουν και μια αλλη δουλεια οι υπολοιποι.οποτε?προχθες παλι μαλλωσα με ταριφα γιατι απο δεξια λωριδα σταματαει σιγα σιγα λεωφορειο μπροστα του και αντι να πατησει φρενο,γκαζωνει και αναβει φλας που αναβοσβησε μια φορα και χωθηκε μπροστα μου που ειμαι απο αριστερα του.εαν δεν πατουσα φρενο το εμπρος διξι μου φτερο θα εβρισκε στο πισω αριστερο του.και φυσικα οταν κορναρα,εβγαλε το χερι και εκανε και χειρονομιες και μετα που σταματησαμε πλαι πλαι ζητουσε και τον λογο που κορναρα και λεει οτι αμα πηγαινω σφαιρα ετσι ειναι.... ιπποτης της ασφαλτου ενα πραγμα ο ταξιτζης.του ανηκει ο δρομος.αλλα δεν καταλαβαν καλα....... πιστευω πως δεν ειναι το ιδιο πχ ενας αλλος οδηγος μεταφορεας ξερει που παει ξερει που εχει να κανει της παραδοσης τους. δεν εχει το νου του δεξια να δει χερι σηκωμενο... το βασικο ξερει που παει. ο ταριφας δεν ξερει που παει πχ ανεβει την αλεξανδρας με αλλα 7 ταξι μπροστα ξαφνικα τον βλεπεις στριβει ιπποκρατους μπας και φορτωσει καπου... δυστηχως σε αυτο το επαγγελμα οι συνθηκες ειναι αθλιες και αυτο θα το καταλαβει οποιος καβαλησει ενα ταξι για ενα μηνα. θα δει οτι δεν υπαρχουν υποδομες για ταξι στην αθηνα εδω νοσοκομειο ωπος γεννηματα σωτηρια δεν εχουν ποιατσα για ταξι τι να λεμε τωρα... θα δει οτι οι πελατες σταματανε ενα ταξι στα πιο λαθος σημεια.. και δεν κανουν λιγο στην ακρη ωστε να μην εμποδιζει την κυκλοφορια. δεν ειναι ωπος μια δουλεια που περνεις ενα σταθερο μισθο και μπορεις να εισαι πιο χαλαρος και στοχος σου ειναι να κανεις 10 παραδοσεις στο ωραριο σου. εχει αλλη τρελα και αλλες συνθηκες.. στην ταριφοδιαλεξη αυτο λεγεται βγηκα στον "πολεμο" εχω δουλεψει και σε φορτηγα που εκανα παραδοσεις σε σουπερμαρκετ κυριως, και πιστεψε με δεν εχει καμοια σχεση. γιαυτο ξαναλεω αυτο θα το καταλαβουν οσοι καβαλησουν ενα ταξι για ενα μηνα. οσο και εαν φαινεται οτι θελω να δικαιολογησω τους ταριφες , εγω προσπαθω να περασω της συνθηκες εργασιας αυτου του επαγγελματος . φυσικα και υπαρχουν τρομερα καθικια σε αυτον τον κλαδο που χαλανε το ονομα συνεχεια.. οδηγικα μιλαμε για ελαχιστα ατυχηματα με ταξι αφου ειναι τοσο αμπαλοι οι οδηγοι γιατι τα ατυχηματα ειναι ελαχιστα? πανε σιγα ειπε ο φιλος πιο πανω σιγα παει και ο χαρος 90 χρονων..
De@th L0rd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Και ρεαλιστικά, δεν γίνεται να έχεις μηχανή και να κάθεσαι πίσω από τα αυτοκίνητα. Δεν λέω να κάνεις σφήνες αυτοκτονίας, αλλά αν υπάρχει δρόμος και ορατότητα, απλά περνάς. Δεν το θεωρώ ιδιαίτερα επικίνδυνο, ειδικά αν έχεις την εμπειρία να προσέχεις ποιος είναι μπροστά σου, να κοιτάς στον καθρέφτη του τον οδηγό αν σε έχει δει, να προσέχεις περισσότερο συγκεκριμένες κατηγορίες οδηγών (π.χ οι κάγκουρες με τους χαμηλωμένους κουβάδες τους αλλάζουν συχνά απροειδοποίητα κατεύθυνση για να αποφύγουν μια λακκούβα) κλπ. Αυτό. Αν ήταν να πιάνει το χώρο ενός αυτοκινήτου η μηχανή και να κινείται σαν αυτοκίνητο πιστεύω χάνει το ρόλο της μες την πόλη. Δε θα κάνω διήθηση άλλα ούτε όταν παρκάρω θα τοποθετούμαι πλαγίως. Θα παρκάρω παράλληλα με το πεζοδρόμιο να πιάνω όλο το χώρο και να πάτε να κουρευτείτε εσείς με τα κουτιά.
chrisxkar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το οτι δουλευουν στον δρομο δεν τους δινει κανενα δικαιωμα να παραβιαζουν τον κοκ και να κανουν γνωστες @ρχιδιες τους... και εγω ρε φιλε δουλευω ποσες ωρες και ο αλλος που γυριζει σπιτι του δουλευει πολλες και μπορει για λιγοτερα λεφτα απο τον ταριφα,ο ταριφας δηλαδης τι ειναι το μανγκα της πολης?θα χωνεται οπου γουσταρει χωρις να ελενξει?Θα κανει ζιγκ ζαγκ στην λεοφορειολωριδα για να γλυτωσει 20 μετρα κινηση παλι χωρις να ελενξει?ενω περιμενουν 50 αυτοκινητα στο φαναρι θα χωθει απο την λωριδα που στριβει στην π0*στια για να περασει πρωτος?... Υπαρχουν και καποιες φορες που προτιμω να πεσει πανω μου παρα να παραχωρησω νταβατζικι προτεραιοτητα
christopher0016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 ρε φιλε αμα δεν ελενχει οπου χωνεται θα εβλεπες γεματο τρακαρισμενα ταξι.. το οτι πολλοι χωνονται προκλητικα δεν σημενει οτι δεν ελενχουν.. αμα δεν χωθει στο φαναρι θα χωθει αλλος ταριφας και θα φαει την κουρσα πιο κατω και χρονος = χρημα ο ταξιτζης δεν ειναι ΙΧ παω βολτουλα παω στην δουλεια μου δυστηχως ετσι ειναι οι συνθηκες του "πολεμου" και εγω δεν το γουσταρω αυτο και προσπαθω να οδηγαω οσο καλυτερα μπορω να αραζω σε ποιατσες δουλευω σε ραδιο ταξι οποτε γλυτωνω τα κακα του "πολεμου" αμα αρχισω και λεω και εγω ιστοριες με ιχ που με κλεισανε και κανανε κωλοδαχτυλο σε φαση εισαι ταριφας @ντε γαμ..σου . σε φαση το κοκαλωνω πεσε πανω μου μλκ ταριφα πληρωνε.. και χωρις λογο ολα αυτα... να πω και ενα τελευταιο για να κλεισει το οφ τοπικ απο μερια μου δυστηχως στο ελλαντα που ζουμε που μηχανακια πανε αναποδα ταριφες χωνονται σφηνα φορτηγα εκμεταλευονται τον ογκο τους , καγκουρες πανε με 200.......... αυτος ο λαος ειμαστε... ε δυστηχως αυτη την οδικη παιδεια εχουμε... γενικο ειναι το κακο
jmirko15 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 αμα αρχισω και λεω και εγω ιστοριες με ιχ που με κλεισανε και κανανε κωλοδαχτυλο σε φαση εισαι ταριφας @ντε γαμ..σου . σε φαση το κοκαλωνω πεσε πανω μου μλκ ταριφα πληρωνε.. και χωρις λογο ολα αυτα... Πήγες να χωθείς και έφαγες άκυρο; Εγώ το κάνω συχνά. Δεν με νοιάζει ποιος είσαι/είναι ο άλλος άμα πάει να χωθεί με το έτσι θέλω θα με τρακάρει. Άμα βγάλεις φλας (σε νορμάλ στάδιο) τότε θα σε αφήσω να περάσεις. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Άμα βγάλεις φλας (σε νορμάλ στάδιο) τότε θα σε αφήσω να περάσεις. Πολλά θες, το flash για αλλαγή λωρίδας δίνει προτεραιότητα στην Ελλάδα... 1
tony81 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εθνική 3 λωρίδες και να έχουν και οι 3 ίδια ταχύτητα με 5 αμάξια....
Theo_Mich Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Προς christopher. Εχει παραγινει το κακο με τους ταριφες . Ομορφα και ωραια στο Α5 και εξω απο το χιλτον απο μεσαια λωριδα χωνεται μπροστα στο λεωφ και μπαινει χιλτον . Ηταν τυχερος που δεν του γαμη#@:; Οτι ειχε και δεν ειχε μιας και ολη κατεβηκαμε κατω εναντιων του .ζητησε και ρεστα απο πανω ο μπαστουνοβλαχος
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 H διήθηση απαγορεύεται. Μια σημαντική λεπτομέρεια όμως είναι πως αν οι δικυκλιστές δεν έκαναν διήθηση και ήταν όλοι 100% νόμιμοι, τα μποτιλιαρίσματα θα έφταναν στην Χαλκίδα. Επίσης αν τηρούσαν τον ΚΟΚ για το παρκάρισμα, αύριο θα κάνατε πορεία διαμαρτυρίας στο δήμο Αθηναίων να σας φτιάξει τα 2.000 parking που σας χρωστάει.
Highlander Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 H διήθηση απαγορεύεται. Μια σημαντική λεπτομέρεια όμως είναι πως αν οι δικυκλιστές δεν έκαναν διήθηση και ήταν όλοι 100% νόμιμοι, τα μποτιλιαρίσματα θα έφταναν στην Χαλκίδα. Επίσης αν τηρούσαν τον ΚΟΚ για το παρκάρισμα, αύριο θα κάνατε πορεία διαμαρτυρίας στο δήμο Αθηναίων να σας φτιάξει τα 2.000 parking που σας χρωστάει. Μεγάλη πίκρα αυτό. Με κάτι νόμους της ξεφτίλας , έφαγαν πολλά χρήματα από οικοδομές οι δήμοι και πάντα χωρίς ανταπόκριση.
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 παντως οι διηθηση πιστευω πρεπει να ειναι νομιμη αλλα να παιρνει ο οδηγος της μηχανης τη ευθυνη σε πιθανο ατυχημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα