Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χειμώνας, αρκεί να μην βρέχει και να βγάζει ήλιο που και που για να μη έρθει 800€ το ρεύμα. Γενικά με το κρύο την παλεύω χαλαρά, αλλά με το κρύο νερό πάνω μου με τίποτα, οπότε θέλω που και που ήλιο για να μην δουλεύει κάθε μέρα το ρεύμα (τις υπόλοιπες συσκευές θέρμανσης δεν τις χρησιμοποιώ, είπα πιο πάνω γιατί) και να ζεσταίνει λίγο νερό που και που και ο ηλιακός...
Τσιγκούνης;; Όχι τσιγκούνης!! Απλά μου την σπάει που το καλοκαίρι υπάρχουν τόνοι ζεστού νερού για να κάνεις μπάνιο ανα πάσα στιγμή ενώ τον χειμώνα αν δεν βγάλει ήλιο πρέπει να περιμένεις στην καλύτερη ένα μισάωρο. Και εντάξει, πες οτι είσαι και λίγο αργόσχολος κομπλέ, αλλά να σε περιμένουν κάπου και να αργήσεις επειδή περίμενες να ζεσταθεί το νερό να κάνεις μπάνιο είναι λίγο μαλακία. Μετά έχουμε και το οικονομικό που ο θερμοσίφωνας καίει, αστο καλύτερα τι καίει...
Πάντως μεταξύ των 2 χειμώνας χαλαρά...

• Like 1
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Χειμώνας, αρκεί να μην βρέχει και να βγάζει ήλιο που και που για να μη έρθει 800€ το ρεύμα. Γενικά με το κρύο την παλεύω χαλαρά, αλλά με το κρύο νερό πάνω μου με τίποτα, οπότε θέλω που και που ήλιο για να μην δουλεύει κάθε μέρα το ρεύμα (τις υπόλοιπες συσκευές θέρμανσης δεν τις χρησιμοποιώ, είπα πιο πάνω γιατί) και να ζεσταίνει λίγο νερό που και που και ο ηλιακός...

Τσιγκούνης;; Όχι τσιγκούνης!! Απλά μου την σπάει που το καλοκαίρι υπάρχουν τόνοι ζεστού νερού για να κάνεις μπάνιο ανα πάσα στιγμή ενώ τον χειμώνα αν δεν βγάλει ήλιο πρέπει να περιμένεις στην καλύτερη ένα μισάωρο. Και εντάξει, πες οτι είσαι και λίγο αργόσχολος κομπλέ, αλλά να σε περιμένουν κάπου και να αργήσεις επειδή περίμενες να ζεσταθεί το νερό να κάνεις μπάνιο είναι λίγο μαλακία. Μετά έχουμε και το οικονομικό που ο θερμοσίφωνας καίει, αστο καλύτερα τι καίει...

Πάντως μεταξύ των 2 χειμώνας χαλαρά...

Oι μέρες βαριάς ολικής νεφοκάλυψης φάση να μην περνάει ούτε αχτίδα ήλιου στην Αθήνα το χειμώνα είναι σπανιότατες (3 το πολυ κατ'έτος στατιστικά).Υπερβάλεις για το θερμοσίφωνα.

Δημοσ.

Πάλι έκανες την διαφορά ρε τρελέ! :lol:

Πάτα λάικη φίλε!!1 

Και ήταν και αυτολογοκριμένο, ήθελα να πω ''άνοιξη ρε μ*****!!! ''  αλλά μας βλέπουν και γυναίκαι

Δημοσ.

Άνοιξη.

Μισώ τα ελληνικά καλοκαίρια που αδειάζουν τα πάντα (μα που είναι το 1.5 εκ. άνεργοι και οι 3.5 εκ. συνταξιούχοι;) και πρέπει αναγκαστικά για να μην σαπίσω στην πόλη μόνη μου να τρέχω στα μπιτσόμπαρα της Χαλκιδικής.Όπου θα δω την κάθε γκόμενα με την κωλάρα και το μπραζίλ(και θα ζηλέψω), τα ζευγαράκια(και θα ζηλέψω), τις οικογένειες με τα μωρά(και δεν θα ζηλέψω) και πολλούς γνωστούς μου που θέλω να αποφύγω.

Θα ρουφάω την κοιλιά μου μέχρι να σκάσω, μετά θα βουτήξω, θα βγω, τα μαλλιά μου θα γίνουν σαν άχυρα από το θαλασσινό νερό.Θα στεγνώσω με την σιχαμένη άμμο να έχει μπει σε κάθε ρωγμή του σώματος μου με την οποία αργότερα θα γεμίσω το αυτοκίνητο.

Θα πάω σπίτι, θα πάω να βάλω την πετσέτα στα άπλυτα και μετά θα ακούω το κρατς κρουτς της άμμου όταν θα περπατάω στο πάτωμα του μπάνιου.

Και φυσικά να μην ξεχάσω την διαολεμένη κίνηση στους δρόμους.

Νισάφι με αυτήν την ιεροτελεστία κάθε χρόνο.

• Like 6
Δημοσ.

Πάτα λάικη φίλε!!1 

Και ήταν και αυτολογοκριμένο, ήθελα να πω ''άνοιξη ρε μ*****!!! ''  αλλά μας βλέπουν και γυναίκαι

ΠΑΡΤΟ (το λάικ)!

ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ (το λάικ)!

• Like 1
Δημοσ.

Χειμώνας εννοείται. Πας προπόνηση άνετα τρέχεις και με 0 βαθμούς έξω άνετα. Το κρύο σφίγγει το δέρμα. Το καλοκαίρι κάθεσαι χωρίς να κάνεις τίποτα και ιδρωνεις. Το καλό του καλοκαιριού όπως είπαν είναι οι παραλίες και ότι το ηλιακό έχει ζεστό νερό όλη μέρα οπότε κάνεις όσα μπάνια θες ενώ το χειμωνα περιμένεις το boiler πετρελαίου να ζεστανει.

Δημοσ.

Ολες οι εποχες μας κανουν με τον τροπο τους δυνατοτερους και ανθεκτικοτερους ως οργανισμους.

Καλοδεχουμενες και οι 4 χωρις καμμια προτιμηση προσωπικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...