headbanger Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλοκαίρι . όσοι υποστηρ.ιζετε ελληνικό χειμώνα ζείτε σε μια αιώνια άνοιξη έτσι και αλλιώς. Καλοκαιράκι, 15-25 βαθμοί, ηλιος 18 ώρες, βόλτα με την μηχανή προς τα rockies για σκ, μπυροποσία 11 το βράδυ με την αντιλιά στην μάπα
skiabox Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Είχα γνωρίσει άτομο στο Λουξεμβούργο που δεν μπορούσε τη ζέστη οπότε δεν είχε πάει ποτέ στη ζωή του σε χώρες με πιο θερμά κλίματα. Γούστα είναι αυτά.
iordanis77 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλοκαίρι . όσοι υποστηρ.ιζετε ελληνικό χειμώνα ζείτε σε μια αιώνια άνοιξη έτσι και αλλιώς. Καλοκαιράκι, 15-25 βαθμοί, ηλιος 18 ώρες, βόλτα με την μηχανή προς τα rockies για σκ, μπυροποσία 11 το βράδυ με την αντιλιά στην μάπα Φιλε αν το καλοκαιρακι ηταν 15-25 βαθμους και ποιος δε θα το θελε... Βλεπεις ομως τι γινεται τωρα, μετα απο ενα καλο Ιουνιο, εδω και 30 μερες μας εχει ταραξει στους 35-40 βαθμους. Εχω πηξει :/
Vapir Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Χειμώνατο καλοκαίρι θα μου άρεσε αν είχα φράγκα να πάω διακοπές σε νησί ή αν ζούσα σε νησί. Αυτό που γουστάρω τρελά στον χειμώνα είναι 1) Χουχούλιασμα2) Σούπες αυγοκοφτές, τραχανάς (σπιτικός , καμία σχέση με το ξέρασμα του εμπορίου) , ζεστό τσάι φρούτων (1 τσαγιέρα με το μεσημεριανό μου μια με το βραδινό μου) 3) ζεστά ντους και η αίσθηση μετά 4) λιώσιμο στο pc κ έξω καρεκλοπόδαρα 5) Όχι ιδρώτας, προπονήσεις μεσημέρι γιατι τις πρωινές τις συχαίνομαι (στο gym μου χτυπάει ήλιος κ είναι θάνατος , no ac )6) τζάκι - ξυλόσομπα etc και άλλα 1
Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλοκαίρι . όσοι υποστηρ.ιζετε ελληνικό χειμώνα ζείτε σε μια αιώνια άνοιξη έτσι και αλλιώς. Αυτό. Περίπου. Οι μόνες εποχές που έχει η Ελλάδα (και εννοώ, φυσικά, την Αθήνα) είναι 7 μήνες καλοκαίρι και 5 μήνες φθινόπωρο. Θεωρητικά, ανάμεσα σε δανέζικο τρου χειμώνα και ελληνικό καλοκαίρι, προτιμάω χειμώνα. Αν έχεις και λεφτά για πέταμα, μπορείς να εξομοιώσεις και το μοναδικό πλεονέκτημα του καλοκαιριού, το να κυκλοφορεί η άλλη χωρίς ρούχα στο σπίτι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα