Προς το περιεχόμενο

confirm credit card σε paypal.!!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας παιδια..!!! θελω μια μικρη βοηθεια..πηγα να παραγγειλω απο ebay αλλα σε ενα απο τ βηματα μου εμφανιζει αυτο... "Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase."  το εψαξα λιγο στο paypal αλλα δεν καταφερα κ πολλα..γνωριζετε πως μπορω να κανω αυτη την επιβεβαιωση της καρτας.>!!!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να χρησιμοποιήσεις για πρώτη φορά τη κάρτα σου με το paypal...πρέπει να γίνει confirmed...που σημαίνει ότι σου κρατάει 1.5 ευρώ από τη κάρτα...εσυ πηγαίνεις στο ebanking ή τλφ. στη τράπεζα και σου δίνουν έναν 4ψηφιο κωδικό...τον οποίο και βάζεις στο paypal εκεί που λέει confirm τη κάρτα σου. Στο τέλος το 1.5 ευρώ επιστρέφει στη κάρτα σου.

Σου απάντησα γρήγορα γιατί υπάρχει ολόκληρο topic για το paypal...που θα μπορούσες να συμβουλευτεις.

Δημοσ.

Για να χρησιμοποιήσεις για πρώτη φορά τη κάρτα σου με το paypal...πρέπει να γίνει confirmed...που σημαίνει ότι σου κρατάει 1.5 ευρώ από τη κάρτα...εσυ πηγαίνεις στο ebanking ή τλφ. στη τράπεζα και σου δίνουν έναν 4ψηφιο κωδικό...τον οποίο και βάζεις στο paypal εκεί που λέει confirm τη κάρτα σου. Στο τέλος το 1.5 ευρώ επιστρέφει στη κάρτα σου.

Σου απάντησα γρήγορα γιατί υπάρχει ολόκληρο topic για το paypal...που θα μπορούσες να συμβουλευτεις.

απλα δεν ειναι γιανα αγορασεις πρωτη φορα.μετα απο καποιες αγορες χ ποσου σε υποχρεωνει να κανεις confirm

Δημοσ.

...και τελευταιο δεν γίνεται να κανεις confirm λογω capital control, αλλα και να σε αφήσει καποια στιγμη πάλι δεν θα μπορεις να αγορασεις με ππ μεχρι νεοτέρας

Δημοσ.

Μαλλον τους εχουν ξεφυγει τσ νεα ππ account, απο οτι καταλαβα εχουν κλειδωσεις ολους τους παλιους χρηστες ππ και τις καρτες τους, αλλα βεβαια δεν θα μπορουσαν με τιποτα να προβλεψουν τα νεα account

Δημοσ.

κατι τετοιο βλεπω να γινεται.νεοι τροποι να τα παρακαμψεις και μετα νεοι τροποι να μας τα κοψουν και παει λεγοντας.

Δημοσ.

Αυτη είναι η μαχη, δεν υπάρχει αλλος τροπος, κατάντησαν την ελλαδα χειρότερη και απο μπανανια και αυτοι κανουν διακοπες με τα λεφτα του λαου

Δημοσ.

απλα το κακο ειναι οτι ακομα και οταν κανεις καταθεση απο ενα λογαριασμο paypal στον αλλον χανεις καποια λεφτα που πανε που αλλου στο Paypal>δηλαδη με αυτον τον τροπο παλι σκαμε λεφτα στο εξωτερικο που ειναι κοροιδια εξαιτιας των cc .anyway.θα βγουμε εκτος θεματος αν τα πιασουμε αυτα.

Δημοσ.

Τελικά ρε παιδιά για να καταλάβω...

Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το παλληκάρι... Μέσω ebay πάω να κάνω αγορά και μου αναφέρει να κάνω confirmation της κάρτας που είναι ήδη confirmed στο paypal...

Αυτός δηλαδή είναι ένας κόφτης των cc για την Ελλάδα????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...