BeTheBest Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εγω πριν απο 15 μερες δεν μου δεχοταν την καρτα για confirm τωρα πριν καμια εβδομαδα μου την δεχτηκε αλλα μεχρι εκει ουτε συναλαγη εγινε ουτε 1,50 ευρω δεν ειδα πουθενα ουτε request money μπορω να κανω και περιμενω 4-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ημερες.Μηπως πρεπει να περιμενω και εγω και οσοι δεν καταφεραν να κανουν αγορες την εκταμιευση ή ακομα και το νεο ετος ?
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 αν δεν σου εχουν κρατησει 1,5 ευρω μπορεις να ξαναστειλεις να ξαναγινει το confirm
louben Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 PAidia για να καταλαβω γιατι μπερδευτηκα. Εχω εδω και χρονια καρτα στο ππ (την ανανεωσα μαλιστα περυσι) που ληγει το 17. ΚΑι εγω παω να κανω αγορες μικρης αγιας αποΕΒΑΥ και μου λεει επιβεβαιωση καρτας. Οταν παω ομως στην καρτα μου τη βγαζει οκ. Καταρχας γενικως ανοιξαν οι αγορες απο το εξωτερικο μετα τα cc ή οχι?νομιζω το δευτερο . Και κατα δευτερο φιλος πιο πριν που ειπε οτι η καρτα ειναι σταμπαρισμενη τι εννοει ?
NikosKallithea Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 PAidia για να καταλαβω γιατι μπερδευτηκα. Εχω εδω και χρονια καρτα στο ππ (την ανανεωσα μαλιστα περυσι) που ληγει το 17. ΚΑι εγω παω να κανω αγορες μικρης αγιας αποΕΒΑΥ και μου λεει επιβεβαιωση καρτας. Οταν παω ομως στην καρτα μου τη βγαζει οκ. Καταρχας γενικως ανοιξαν οι αγορες απο το εξωτερικο μετα τα cc ή οχι?νομιζω το δευτερο . Και κατα δευτερο φιλος πιο πριν που ειπε οτι η καρτα ειναι σταμπαρισμενη τι εννοει ? Οι ηδη συνδεμενες καρτες ειναι αχρηστες και σταμπαρισμένες που σημαινει οτι ξερει η τραπεζα οτι απο εκει φευγουν χρηματα προς ππ ή κατι τετοιο δεν ειναι κανεις σιγουρος για το πως αντιμετωπίζονται οι λογαριασμοι, μην ασχολείσαι λοιπον δεν θα βγαλεις ακρη, μονο αν εχεις στο balance χρηματα θα μπορέσεις να κανεις αγορες Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι νεα accounts στο ππ δέχονται νεες καρτες που δεν ειχαν ποτε χρησιμοποιηθεί για συνναλαγες, αυτο ειναι και το μυστικο και ετσι ξεπεράστηκαν τα cc μεχρι στιγμης τουλαχιστον
lambros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 μια ερωτηση και απο εμενα, ασχετη με τα credit control, αν δεν κανεις confirm την καρτα δεν μπορεις να κανεις αγορες καθολου ή μεχρι ενα οριο ανα αγορα ασ πουμε 5δολλαρια ή ευρω?
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 μια ερωτηση και απο εμενα, ασχετη με τα credit control, αν δεν κανεις confirm την καρτα δεν μπορεις να κανεις αγορες καθολου ή μεχρι ενα οριο ανα αγορα ασ πουμε 5δολλαρια ή ευρω? τουλαχιστον πριν μερικα χρονια σε αφηνε να κανεις παραγγελια μεχρι πχ 100 ευρω αλλα οταν ξεπερνουσες το ποσο αυτο ηθελε confirm.δεν εννοοω 100 ευρω ανα παραγγελια αλλα πχ 100 ευρω στο συνολο ειτε μια παραγγελια ειτε 10.το ακριβες ποσο δεν το θυμαμαι αλλα ξεπερνουσε τα 50 αν θυμαμαι καλα. Οι ηδη συνδεμενες καρτες ειναι αχρηστες και σταμπαρισμένες που σημαινει οτι ξερει η τραπεζα οτι απο εκει φευγουν χρηματα προς ππ ή κατι τετοιο δεν ειναι κανεις σιγουρος για το πως αντιμετωπίζονται οι λογαριασμοι, μην ασχολείσαι λοιπον δεν θα βγαλεις ακρη, μονο αν εχεις στο balance χρηματα θα μπορέσεις να κανεις αγορες Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι νεα accounts στο ππ δέχονται νεες καρτες που δεν ειχαν ποτε χρησιμοποιηθεί για συνναλαγες, αυτο ειναι και το μυστικο και ετσι ξεπεράστηκαν τα cc μεχρι στιγμης τουλαχιστον Μπορει να του μεταφερει καποιος αλλος λεφτα στο Paypal και να μπουν στο balance και μετα να αγορασει απο εκει.
GiorgosT Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά. Έχω κάνει αρκετές αγορές κατά το παρελθόν με το paypal. Σήμερα που έκανα μια απόπειρα μου ζήτησε, αφού έβαλα τον κωδικό για να γίνει η πληρωμή να κάνω επιβεβαίωση στην κάρτα. Συγκεκριμένα μου έβγαλε: To complete this payment, add another debit or credit card to your PayPal account or Update your Credit Card or Debit Card. και από κάτω Link a new debit or credit card to make an instant payment Ενώ μου λέει ότι έχω ήδη μία κάρτα ενεργή (αυτή με την οποία έχω κάνει ένα σωρό αγορές τόσα χρόνια) Στο λογαριασμό όμως του paypal το status λέει verified... Εγώ έστω, αποσυνδέθηκα από εκεί, μπήκα στο λογαριασμό του paypal και έκανα update στην κάρτα. Αυτό που ζήτησε είναι το τριψήφιο νούμερο που είναι στην πίσω μεριά της κάρτας. Μου έβγαλε μήνυμα ότι έγινε επιβεβαίωση αλλά όταν ξαναδοκίμασα έβγαλε ξανά τα ίδια. Από το ebay πάλι που έκανα μια δοκιμή απλά μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει και με στέλνει πίσω στο checkout του ebay. Επειδή λίγο έχω μπερδευτεί μπορεί κανείς να μου εξηγήσει;
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 αυτο εχει γινει σε πολλους και μαλλον κατι με τα cc πρεπει να ειναι αλλα θα πρεπε καποιος να μιλησει με Paypal να δουμε τι θα πουν.
GiorgosT Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 αυτο εχει γινει σε πολλους και μαλλον κατι με τα cc πρεπει να ειναι αλλα θα πρεπε καποιος να μιλησει με Paypal να δουμε τι θα πουν. Σε προσπάθειά μου όμως από ebay δε ζητάει confirm, απλά μου βγάζει μήνυμα ότι δε γίνεται να εξυπηρετηθώ και με στέλνει πίσω στο checkout του ebay...
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 το ebay δεν θα βγαλει για confirm.το Paypal το βλεπει αυτο οχι το ebay
GiorgosT Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 το ebay δεν θα βγαλει για confirm.το Paypal το βλεπει αυτο οχι το ebay Δε με κατάλαβες. Για αγορά από ebay, στο στάδιο που ζητάει κωδικό το paypal δε ζήτησε confirm. Στο ίδιο στάδιο, αλλά όχι από ebay, ζήτησε. Δεν το περιέγραψα σωστά εγώ πριν.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Τα είπαμε αυτα παιδιά διαβάστε το νήμα το μηνυμα που παίρνετε ειναι γιατι οι ηδη συνδεμενες καρτες ειναι άχρηστες
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Τα είπαμε αυτα παιδιά διαβάστε το νήμα το μηνυμα που παίρνετε ειναι γιατι οι ηδη συνδεμενες καρτες ειναι άχρηστες ας ελπισουμε να φυγουν τα cc ή εστω να επιτραπουν οι αγορες γρηγορα να παιξουν οτι εχουμε.
kosmasgr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Εγώ πριν 4 ημέρες έκανα κανονικά confirm την κάρτα μου στο Paypal. πιστωτική MasterCard της Eurobank
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 μηπως επειδη ειναι καινουρια καρτα και ανοιξες τωρα το paypal account?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα