Xvipes Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Είμαι 18 και τραβιέμαι με μια κοπέλα.Σε μια δόση μου στέλνει ένας φίλος μήνυμα σε φάση "τι κάνεις πως τα περνάς, κλπ" και απαντάω "Μια χαρά περνάω, έχω γνωρίσει και ένα μουνάκι, πολύ καλό μωρό και γαμάτο σεξ" και το στέλνω καταλάθος στην κοπέλα. Το κατάλαβα όταν βγήκαμε το ίδιο βράδυ the hard way... ~Έδωσα σε συνάδελφο ένα report αλλά μαζί είχα συρράψει και μερικές έξτρα σελίδες...που παρουσίαζαν κάποιο patch του Diablo. respect 4
φραμπάλα Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 1.Περίμενα πως και πως έναν χρόνο να βγει μια προκήρυξη για να κάνω τα χαρτιά μου και όταν βγήκε την ξέχασα 2.Έχω βγει από τουαλέτα κλαμπ και η φούστα ήταν μέσα στο βρακί από πίσω 3.Έχω βγει έξω με μερέντα στην μύτη 4.Αφήνω συνέχεια πράγματα όπου να'ναι, μέσα στο ψυγείο, στην τουαλέτα,στα άπλυτα 5.Έχω χάσει πολλά και σημαντικά πράγματα μέσα από τα μάτια μου και από το ίδιο μου το σπίτι, δεν βρέθηκαν ποτέ 6.Έχω ξεκινήσει να πηγαίνω κάπου και στον δρόμο το ξεχνάω.Το ξαναθυμάμαι αφού γυρίσω σπίτι 7.Ξεχνάω συνέχεια ονόματα, των αδερφών μου, των φίλων μου 8.Έχω πετάξει 10ευρω στα σκουπίδια και μετά το έψαχνα στους κάδους έχω πολλά ακόμη να πω αλλά κι αυτά τα έχω ξεχάσει 1
idomeneas7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Έχω βγει από τουαλέτα κλαμπ και η φούστα ήταν μέσα στο βρακί από πίσω Κι εγώ! 'Εχω βγει και να σέρνω κολλημένο κωλόχαρτο στο παπούτσι για ολοκληρωμένη εμφάνιση. Βλέπω πάντως πολλά ατυχήματα προκαλούνται από κώλους, για βυζγιά ακόμα κανείς τίποτα. Πολλές φορές πάω στο ψιλικατζίδικο με τις πιτζάμες και παντόφλες. Στην αρχή είχε γίνει κατά λάθος, είδα που κανείς δεν κοίταγε παράξενα και από τότε το κάνω επίτηδες από βαρεμάρα. 2
LongTom Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Κι εγώ! 'Εχω βγει και να σέρνω κολλημένο κωλόχαρτο στο παπούτσι για ολοκληρωμένη εμφάνιση. Βλέπω πάντως πολλά ατυχήματα προκαλούνται από κώλους, για βυζγιά ακόμα κανείς τίποτα. Πολλές φορές πάω στο ψιλικατζίδικο με τις πιτζάμες και παντόφλες. Στην αρχή είχε γίνει κατά λάθος, είδα που κανείς δεν κοίταγε παράξενα και από τότε το κάνω επίτηδες από βαρεμάρα. Αυτά τα έκανε ο μακαρίτης ο πάπος μου όταν ζούσε στην πόλη για κάποιο διάστημα. Τον φώναζε η μάνα 'μ,αλλά αυτός τίποτα... 2
idomeneas7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Αυτά τα έκανε ο μακαρίτης ο πάπος μου όταν ζούσε στην πόλη για κάποιο διάστημα. Τον φώναζε η μάνα 'μ,αλλά αυτός τίποτα... Μπα, εδώ τα παππούδια πάνε με τα σώβρακα και αμα έχει ζέστη ούτε καν μπλουζοφανέλα δε φοράνε. 'Οχι ολοι βεβαια, εχει και κυριλατους, αλλα πετυχαινεις κατι μπαρμπαδες με την κοιλουμπα οξω ή το πουκαμισο ξεκουμπωτο με μπουκλες να ξεχυνονται απο μέσα. Δεν νομιζω οτι ειναι αφηρημένοι όμως, συνειδητά το κάνουν. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εχω ξεχασει ματι κουζινας ανοιχτο για ωρες 1
LongTom Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εχω ξεχασει ματι κουζινας ανοιχτο για ωρες Έχει συμβεί σε πολλούς...
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Έχει συμβεί σε πολλούς... μονίμως το παθαίνω αυτό με τη κουζίνα, καμιά φορά θα ανατιναχτώ άθελά μου
xristos97 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 να ψάχνεις κάτι και να συνειδητοποιήσεις ότι το κρατάς στο χέρι 7
Iris_89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Αμέτρητες φορές να ψάχνω τα γυαλιά μου ενώ τα φοράω... Να ψάχνω τα κλειδιά/κινητό ενώ τα κρατάω Έχω βγει έξω με ανάποδα την μπλούζα κ να μην έχω πάρει χαμπάρι τίποτα, και το καθημερινό. Πηγαίνω με κάποιο σκοπό κάπου στο σπίτι και μόλις μπαίνω στο δωμάτιο το ξεχνάω ( Sims φάση) 2
Silverage Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καινούριος στη δουλειά, ήμουνα με ένα παιδί απο ΤΕΙ και μοιράζαμε κάτι χαρτιά στα γραφεία. Σε ένα γραφείο που πήγα μου δίνει μια υποδιευθύντρια ένα χαρτί να το δώσω σε κάποιο άλλο γραφείο. Κάποια στιγμή ακουμπάω τα χαρτιά που είχα στο χέρι πάνω σε ένα καδο ανακύκλωσης στο διάδρομο και κάτι έκανα στο κινητό, στη συνέχεια μοιράζω τα υπόλοιπα και ξαφνικά συνηδητοποιώ οτι δεν έδωσα το χαρτι εκείνο. Πέρασα ξανά απο όλα τα γραφεια και ρώταγα μήπως το έδωσα σε κάποιον καταλάθος μαζι με το ΤΕΙ όσπου να θυμηθώ που μπορεί να ήταν. Καλά που δεν το πέταξε κανείς γιατί θα γινόμουν ρεζίλι αν πήγαινα πίσω και έλεγα ότι το έχασα αφού δεν είχα ούτε 10 μέρες.
xpapias Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εχω ξεχασει το σίδερο αναμμένο και το εχω βρει μετα απο ωρες. Επισης 1-2 φορές εχω χτυπησει την πόρτα του ψυγείου πριν ανοίξω! 5
kfoynt Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 και απαντάει το σαλάμι από μέσα, πάλι αυτός ρε φίλε. Έχω μπει σε γυναικείες τουαλέτες, έκανα την δουλειά μου και όταν ήταν να βγω άκουσα κάτι κυρίες να μιλάνε. Περιμένα λίγο μέχρι να φύγουν όλες για να βγω, ευτυχώς αυτό έγινε γρήγορα. 3
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εχω ξεχασει το σίδερο αναμμένο και το εχω βρει μετα απο ωρες. - Την τελευταία φορά που άφησα αναμμένο σίδερο, το βρήκα μετά από 2 μέρες. Ευτυχώς σε όρθια θέση και δεν πήρε φωτιά τίποτα στο σπίτι. Και... δεν πρέπει να έχει περάσει μήνας από το περιστατικό - Έχω αφήσει τα κλειδιά πάνω στην εξώπορτα του σπιτιού σε περίοδο καρναβαλιού για μιαμιση μέρα -ίσως και περισσότερο, είναι κάπως θολή η μνήμη μου για εκείνη την περίοδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα