nik324 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Υπάρχει κάποιος χάρτης που μπορώ να δω εάν ένα κομμάτι γής είναι εντός η εκτός οικισμού ή πρέπει αναγκαστικά να απευθυνθώ σε μηχανικό; Ευχαριστώ
makfil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Τα όρια ενός οικισμού καθορίζονται πάνω σε ένα διάγραμμα/φωτοχάρτη κλπ και προσδιορίζονται με σημεία που περιγράφονται στην αντίστοιχη απόφαση Νομάρχη. Εάν μπορέσεις να βρεις το διάγραμμα αυτό (πχ στην αντίστοιχη Πολεοδομία ή στο δήμο) και έχεις τη δυνατότητα να προσδιορίσεις τη θέση του "κομματιού γης", που σ' ενδιαφέρει, σε σχέση με τα όρια, ίσως τα καταφέρεις, χωρίς τη βοήθεια μηχανικού.,
nik324 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Κατανοητό αυτό που μου λες, αλλά που θα το βρω αυτό; Έχω ψάξει και δεν έχω βρει κάτι μέχρι στιγμής. Ενδιαφέρομαι για περιοχή των Χανίων
makfil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Σου έγραψα τις υπηρεσίες που μπορεί να βρίσκεται το διάγραμμα και η απόφαση, αν φυσικά έχει εκδοθεί αντίστοιχη απόφαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα