Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποια εταιρια ή καποιο site,το οποιο να μπορει να κανει κρατησεις αεροπορικων εισιτηριων για ταξιδι 2-3 μηνων πιο μετα απο τωρα,η οποια να γινεται αλλα χωρις να πληρωσεις τωρα? Να γινει απλα κρατηση μεχρι ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα οπου θα απαιτειται να γινει η πληρωμη για τα ισχυσει η κρατηση?

Δημοσ.

Υπαρχει καποια εταιρια ή καποιο site,το οποιο να μπορει να κανει κρατησεις αεροπορικων εισιτηριων για ταξιδι 2-3 μηνων πιο μετα απο τωρα,η οποια να γινεται αλλα χωρις να πληρωσεις τωρα? Να γινει απλα κρατηση μεχρι ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα οπου θα απαιτειται να γινει η πληρωμη για τα ισχυσει η κρατηση?

Όχι

Δημοσ.

Νομίζω οι αεροπορικες το έχουν. Κράτηση τώρα και σε 1 βδομάδα τ πληρώνεις. Δεν τ χα ψάξει βέβαια κ πολύ. Το είχα κάνει το 2009 :P

Δημοσ.

Γενικά (όσον αφορά δηλαδή το πως λειτουργούν τα συστήματα) αυτό ισχύει, πχ αν πας σε ταξιδιωτικό πράκτορα. Γύρω στη μια βδομάδα, αλλά το αν γίνεται και για ποσό καιρό έχει να κάνει με το συγκεκριμένο ναύλο (fare είναι ή ορολογία) που επέλεξες και το καθορίζει ή αεροπορική.

Όσον αφορά online υπηρεσίες δεν το έχω δει πουθενά και δε νομίζω να παίζει. Άσχετα αν ο ναύλος το επιτρέπει, πρέπει να σου δίνει και ο πράκτορας τη δυνατότητα να το κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...