Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Λοιπόν, από εποχής που είχα Windows 7 (τώρα πήγα σε 10), χρησιμοποιούσα το πρόγραμμα Microsoft Intellitype για να ρυθμίζει το Microsoft Digital Media Keyboard 3000 μου.

Συγκεκριμένα, ρυθμίζω τα κουμπιά My Documents και My Photos να κάνουν Paste και Copy αντίστοιχα.

Πρόκειται για βοηθητικά πλήκτρα, τα οποία ρυθμίζω να εκτελούν μια εντολή το καθένα (copy - paste).

Το πρόβλημα είναι ότι ορισμένα προγράμματα, δε δέχονται "μέσα τους" να γίνει αντιγραφή - επικόλληση με αυτόν τον τρόπο. Ένα από αυτά είναι και ο συντάκτης PSPad.

Τι μπορεί να φταίει; Στα Windows 7 και το PSPad λειτουργούσε κανονικά. Άλλαξε κάτι στα Windows 10;

Το CTRL+C/V λειτουργεί. Τα βοηθητικά πλήκτρα που είναι ρυθμισμένα να το κάνουν αυτό, όχι...

Help, μου είναι πολύ βασική λειτουργία :fear:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, εγκατέστησα το Microsoft Mouse and Keyboard Center και ρύθμισα τα My Documents και My Photos να κάνουν Paste και Copy αντίστοιχα. Άνοιξα τον συντάκτη PSPad και δούλεψαν κανονικά. Μετά όμως το restart, πάλι τα ίδια! Δεν κάνουν τίποτα!

Έτρεξα πάλι το Microsoft Mouse and Keyboard Center, όλα φαίνονται κανονικά αποθηκευμένα (οι επιλογές μου) και παρόλα αυτά στο PSPad τπτ! Στον Firefox δουλεύουν κανονικά όπως τα θέλω τα πλήκτρα..

Κάτι μου λέει οτι είναι θέμα Windows 10, αφού στα 7 δεν είχα ποτέ πρόβλημα.. :-(

post-54881-0-80896800-1441892545_thumb.png

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα μετά από σχεδόν 1 χρόνο. Καμιά ιδέα; :-)

Εδώ μπορείτε να δείτε τις ρυθμίσεις μου:

2ewfzir.png

Το θέμα είναι ότι μου είναι πολύ βολικές αυτές οι ρυθμίσεις (καθώς χρησιμοποιώ το αριστερό μου χέρι για να πατάω τα κουμπιά και να κάνω copy paste πιο γρήγορα΄), αλλά από τότε που έβαλα Windows 10, μόνο στον Firefox "μέσα" δουλεύουν οι συντομεύσεις... :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...