GreyHorse Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 δεν ισχύει αυτό που λες. Το 420 κάνει reset κάθε παρασκευή μεσάνυχτα προς σάββατο. οποτε και παρασκευή να σηκώσεις πχ 420 το σάββατο μπορείς να σηκώσεις αλλα 420 αλλα μετά θα πρέπει να περιμένεις το επόμενο reset Ισχύει, μου τα είπε ο ταμίας σήμερα
NikosKallithea Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 δεν ισχύει αυτό που λες. Το 420 κάνει reset κάθε παρασκευή μεσάνυχτα προς σάββατο. οποτε και παρασκευή να σηκώσεις πχ 420 το σάββατο μπορείς να σηκώσεις αλλα 420 αλλα μετά θα πρέπει να περιμένεις το επόμενο reset Εχεις μεινει απελπιστικα πισω 1
GreyHorse Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εχεις μεινει απελπιστικα πισω Γιατί επιμένεις;
Dark_son20 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 δεν βρίσκω πουθενά καμια ανακοίνωση ότι έχει αλλάξει κάτι
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Τα 60 ευρω την ημερα ισχυουν ακομα,απλα υπαρχει πλεον η δυνατοτητα καποιος να παει σε μια εβδομαδα και να σηκωσει 60ευρω επι 7 μερες=420ευρω για να μειωθουν οι τεραστιες ουρες που βλεπαμε ολοι στα ATM. 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Γιατί επιμένεις; Γιατι ειμαι επίμονος
Dark_son20 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Το reset Παρασκευή ισχύει κανονικότατα. Τρίτη 120€ Παρασκευή 180€ Πριν απο 20 λεπτά, Σάββατο ξημερώματα 420€ το πρωί θα έχει και screenshot. Καληνύχτες 3
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Το reset Παρασκευή ισχύει κανονικότατα. Τρίτη 120€ Παρασκευή 180€ Πριν απο 20 λεπτά, Σάββατο ξημερώματα 420€ το πρωί θα έχει και screenshot. Καληνύχτες Ναι μηπως ομως εννοεις οτι αν σηκωσεις το Σαββατο μετα δεν μπορεις να σηκωσεις ολη την υπολοιπη εβδομαδα??? Γιατι επισης ακουσα οτι ετυχαν και καποια περιστατικα σε καποιες τραπεζες να βγαζουν παραπανω χρηματα απο τα ορια.
Dark_son20 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 δεν ισχύει αυτό που λες. Το 420 κάνει reset κάθε παρασκευή μεσάνυχτα προς σάββατο. οποτε και παρασκευή να σηκώσεις πχ 420 το σάββατο μπορείς να σηκώσεις αλλα 420 αλλα μετά θα πρέπει να περιμένεις το επόμενο reset εννοώ αυτό που λέω ακριβώς στο πρώτο μου μήνυμα. Κάθε Παρασκευή προς Σάββατο τα μεσάνυχτα reset. Απο reset σε reset έχεις 420 να τα πάρεις οπότε θες...σε τι μπερδεύεστε?
thant Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 εννοώ αυτό που λέω ακριβώς στο πρώτο μου μήνυμα. Κάθε Παρασκευή προς Σάββατο τα μεσάνυχτα reset. Απο reset σε reset έχεις 420 να τα πάρεις οπότε θες...σε τι μπερδεύεστε? Φίλε εσύ μπερδεύεσαι. Το reset γίνεται όποτε βγάλεις τα 420 που δικαιούσαι ανα βδομάδα και οχι αναγκαστικά απο παρασκευη προς σαββατο. Ο @NikosKallithea μου φαίνεται οτι εχει δίκιο, εχεις μείνει απελπιστικά πίσω. Αυτό που λες ίσχυε στην αρχή και για λίγο καιρό.
enterhere Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 δεν ισχύει αυτό που λες. Το 420 κάνει reset κάθε παρασκευή μεσάνυχτα προς σάββατο. οποτε και παρασκευή να σηκώσεις πχ 420 το σάββατο μπορείς να σηκώσεις αλλα 420 αλλα μετά θα πρέπει να περιμένεις το επόμενο reset Σε χθεσινή μου τηλεφωνική επικοινωνία με την τράπεζα, μου επιβεβαίωσαν αυτό που λες. Δηλαδή Σάββατο ξημερώματα γίνεται reset. Τελικά λένε μ@λ@κί3ς. Διάβασα αυτό.
GreyHorse Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Χτες το πρωί έβγαλα 420 ευρώ. Σήμερα μόλις μπορέσω θα ξαναπάω να δούμε αν έχει γίνει reset. Ο ταμίας στην τράπεζα μου είπε ότι η βδομάδα αλλάζει κάθε Σάββατο 00:01, και έχεις δικαίωμα 420 ευρώ τη βδομάδα οποιαδήποτε μέρα κι αν πας. Το ρώτησα κιόλας, πότε μπορώ να ξαναβγάλω; Απάντηση, αν έχω κάρτα μετά τα μεσάνυχτα, αν δεν έχω τότε τη Δευτέρα στο γκισέ. Σε χθεσινή μου τηλεφωνική επικοινωνία με την τράπεζα, μου επιβεβαίωσαν αυτό που λες. Δηλαδή Σάββατο ξημερώματα γίνεται reset. Τελικά λένε μ@λ@κί3ς. Διάβασα αυτό. Αυτό ίσχυε στις 03/08 Από τότε έχουν αλλάξει ξανά
nikko_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Έβγαλα 420 την Πέμπτη κι άλλα 420 σήμερα (ίδια τράπεζα, ίδια κάρτα). Κι εγώ νόμιζα ότι ίσχυε το Πέμπτη-Πέμπτη π.χ., αλλά τελικά ισχύει το reset κάθε Παρασκευή μεσάνυχτα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Επιδη βαριέμαι νσ λεω τα ιδια και ρα ιδια διαβασε μονο σου http://www.dimokratiki.gr/29-07-2015/capital-controls-i-allages-stis-analipsis-metriton-apo-atm-ke-gkise/ ή ακομα καλυτερα παρε τλφ την τραπεζα σου αν δεν το καταλαβενεις
GreyHorse Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Επιδη βαριέμαι νσ λεω τα ιδια και ρα ιδια διαβασε μονο σουhttp://www.dimokratiki.gr/29-07-2015/capital-controls-i-allages-stis-analipsis-metriton-apo-atm-ke-gkise/ ή ακομα καλυτερα παρε τλφ την τραπεζα σου αν δεν το καταλαβενεις Το διαολεμένο λινκ τι διαφορετικό λέει από αυτό που σου λέμε τρεις σελίδες τώρα; 420 ευρώ έκανα ανάληψη χτες. Το βράδυ έκανε reset η βδομάδα και πριν λίγο έβγαλα άλλα 420. Δικαίωμα να ξαναβγάλω θα έχω όταν κάνει reset η βδομάδα τραπεζικώς, όχι 7 ημερολογιακές μέρες από την τελευταία μου φορά. Η βδομάδα, το ξαναλέμε, κάνει reset κάθε Σάββατο 00:01 Δηλαδή έλεος, βάλτο επιτέλους να δουλέψει λιγάκι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα