kokkorisk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 καλησπερα παιδια! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση: πραγματοποιω εδω και χρονια αγορες απο το ebay απο το δημοψιφησμα ομως και μετα και με την καταληξη που ειχαν οι τραπεζες δεν μπορω να αγορασω τιποτα! εχω ακουσει καποιες φημες περι paypal οτι δηλαδη θα σταματησουν να λειτουργουν στην ελλαδα και διαφορα τετοια αλλα δεν ξερω τι ισχυει πλεον! Γνωριζει κανεις να μου απαντησει? εχει καποιος αλλο το ιδιο προβλημα και αν ναι γνωριζει ποτε θα επανελθουν τα πραγματα στην φυσιολογικη τους κατασταση? Ευχαριστω πολυ
SPANK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δεν έχω ακούσει κατι οτι θα σταματήσει το paypal στην ελλάδα απλα λόγω των capital controls δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις κάρτες μας στο εξωτερικό τώρα το ποτε θε φύγουν τα capital controls κανεις δεν ξέρει μπορεί τον επόμενο μήνα μπορεί και τον επόμενο χρόνο
Kostasspil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/575253-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CE%B8%CE%B1-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-paypal/ Ρίξε μια ματιά εδώ, γίνεται κουβέντα γι αυτό το θέμα με συνεχή ενημέρωση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα