mylo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Υπάρχει καμία εταιρεία που να μπορώ να παίξω ή κάποιος τρόπος που να μην επηρεάζουν τα cc?
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 stoiximan σίγουρα μιας και παίζω εκεί και νομίζω και η sportingbet έχει ελληνικό λογαριασμό. 1
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Παιζω Bet365 και βαζω λεφτα απο viva wallet Κανε το και εισαι κομπλε (γιατι η paysafe καταργηθηκε)
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) 1 ευρω αν καταθεσεις χρηματα απο spot public κτλπ Τα υπολοιπα εχουν λιγο ακριβοτερες προμηθειες. Εβαλα 25 ευρω + 1 ευρω προμηθεια Προχθές τη δοκίμασα και όντως είναι πολύ καλή υπηρεσια κ επιτοπου μπαινουν τ χρηματα Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2015 από stelios18120
mylo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Στη στοιχημαν δηλαδή μπορώ να κάνω κατάθεση από χρεωστικές και τυχόν ανάληψη πάλι στο λογαριασμό μου? Μάλλον για για εκεί με κόβω
drake. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις αν έχεις κάρτα με το σήμα τις MasterCard δεν θα μπορείς να κανεις ανάληψη στην κάρτα μονο κατάθεση 1
mylo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 δε μπορω να ζητήσω να γίνει η ανάληψη του ποσού(αν έχω κέρδος) με κατάθεση σε λογαριασμό της eurobank πχ?
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις αν έχεις κάρτα με το σήμα τις MasterCard δεν θα μπορείς να κανεις ανάληψη στην κάρτα μονο κατάθεση Τι εννοείς; Η κάρτα είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό οπότε ναι γίνεται κατάθεση εκεί. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;
drake. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ναι μπορείς,μονο στις κάρτες MasterCard δεν μπορείς να κανεις ανάληψη 1
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Κάτσε γιατί δεν καταλαβαίνω τι λες. Εγώ με mastercard κάνω κατάθεση, δε μπορώ να κάνω ανάληψη μετά στο λογαρισμό που αυτή είναι συνδεδεμένη;
Porg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Τόσο στη bet365 όσο και στη stoiximan έχει επιλογή για να κάνεις κατάθεση με κάρτας απευθείας μέσο της viva χωρίς να έχεις viva wallet/προμήθειες
drake. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Κάτσε γιατί δεν καταλαβαίνω τι λες. Εγώ με mastercard κάνω κατάθεση, δε μπορώ να κάνω ανάληψη μετά στο λογαρισμό που αυτή είναι συνδεδεμένη; στον λογαριασμό μπορείς κανονικά,αν πας όμως να κανεις ανάληψη στην ΚΑΡΤΑ δεν θα μπορείς και ας είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σου,το έχει κάνει η MasterCard έτσι Κάτσε γιατί δεν καταλαβαίνω τι λες. Εγώ με mastercard κάνω κατάθεση, δε μπορώ να κάνω ανάληψη μετά στο λογαρισμό που αυτή είναι συνδεδεμένη; στον λογαριασμό μπορείς κανονικά,αν πας όμως να κανεις ανάληψη στην ΚΑΡΤΑ δεν θα μπορείς και ας είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σου,το έχει κάνει η MasterCard έτσι
mylo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 οπότε πρέπει να πας εις διπλούν ταμείο για να πάρεις τα λεφτά... αν έχεις mastercard. της eurobank ειναι mastercard, εθνική και πειραιώς δεν υπάρχει κανένα θέμα. από έγινε αυτό γιατι με mastercard της eurobank πήρα κατι ψηλά από bet364 το πάσχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα