Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ευρω αν καταθεσεις χρηματα απο spot public κτλπ

Τα υπολοιπα εχουν λιγο ακριβοτερες προμηθειες. Εβαλα 25 ευρω + 1 ευρω προμηθεια

Προχθές τη δοκίμασα και όντως είναι πολύ καλή υπηρεσια κ επιτοπου μπαινουν τ χρηματα

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Στη στοιχημαν δηλαδή μπορώ να κάνω κατάθεση από χρεωστικές και τυχόν ανάληψη πάλι στο λογαριασμό μου? Μάλλον για για εκεί με κόβω

Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις αν έχεις κάρτα με το σήμα τις MasterCard δεν θα μπορείς να κανεις ανάληψη στην κάρτα μονο κατάθεση

• Like 1
Δημοσ.

δε μπορω να ζητήσω να γίνει η ανάληψη του ποσού(αν έχω κέρδος) με κατάθεση σε λογαριασμό της eurobank πχ?

Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις αν έχεις κάρτα με το σήμα τις MasterCard δεν θα μπορείς να κανεις ανάληψη στην κάρτα μονο κατάθεση

Τι εννοείς; Η κάρτα είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό οπότε ναι γίνεται κατάθεση εκεί. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;

Δημοσ.

Κάτσε γιατί δεν καταλαβαίνω τι λες. Εγώ με mastercard κάνω κατάθεση, δε μπορώ να κάνω ανάληψη μετά στο λογαρισμό που αυτή είναι συνδεδεμένη;

Δημοσ.

Τόσο στη bet365 όσο και στη stoiximan έχει επιλογή για να κάνεις κατάθεση με κάρτας απευθείας μέσο της viva χωρίς να έχεις viva wallet/προμήθειες

Δημοσ.

Κάτσε γιατί δεν καταλαβαίνω τι λες. Εγώ με mastercard κάνω κατάθεση, δε μπορώ να κάνω ανάληψη μετά στο λογαρισμό που αυτή είναι συνδεδεμένη;

στον λογαριασμό μπορείς κανονικά,αν πας όμως να κανεις ανάληψη στην ΚΑΡΤΑ δεν θα μπορείς και ας είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σου,το έχει κάνει η MasterCard έτσι

στον λογαριασμό μπορείς κανονικά,αν πας όμως να κανεις ανάληψη στην ΚΑΡΤΑ δεν θα μπορείς και ας είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σου,το έχει κάνει η MasterCard έτσι

Δημοσ.

οπότε πρέπει να πας εις διπλούν ταμείο για να πάρεις τα λεφτά... αν έχεις mastercard. της eurobank ειναι mastercard, εθνική και πειραιώς δεν υπάρχει κανένα θέμα. από έγινε αυτό γιατι με mastercard της eurobank πήρα κατι ψηλά από bet364 το πάσχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...