Votritis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Θέλω να στείλω μήνυμα σε ενα άτομο(που δεν δέχεται "φίλους") και θα παει στο φάκελο "άλλα" και ίσως να μην διαβαστεί. Το fb εχει την επιλογή να στειλεις μήνυμα απευθείας στα εισερχόμενα πληρώνοντας 0,53Ε. Έστειλα το μηνημα και μου έδειχνε οτι πήγε στα εισερχόμενα και μετα εμφάνισε την επιλογή να πληρώσω αλλα δεν δεχόταν λογικά μάλλον λόγο καπιταλ κοντρολς , δεν ξερω μήπως φταίει οτι μόλις πριν απο λιγα λεπτα ειχα συνδέσει την καρτα (χρεωστική αλφα) με το fb και ήθελε κάποια ώρα για να ενεργοποιηθει. Οπότε αμφιβάλω οτι πήγε στα εισερχόμενα. Το εχει δοκίμασε κάποιος αλλος αυτο? υπάρχει αλλη επιλογή πχ να χρεωθώ πχ μέσο κινητού ? Επίσης που φαίνεται οτι ενα μήνυμα εχει διαβαστεί ? κοιτάζω σε άλλες συνομιλίες που έχω και δεν βλεπω κατι που να δειχνει ποια μηνύματα εχουν διαβαστεί και ποια οχι.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Αυτό είναι μια λειτουργία για άτομα που είναι διάσημοι και προφανές είναι ότι θα έχουν καλύτερο σύστημα εισερχομένων. Λειτουργεί ως εξής: Ό,τι μήνυμα στείλεις εσύ θα πάει σε έναν φάκελο τους που δεν θα ξέρουν αν ήρθε ή όχι, απλώς θα υπάρχει εκεί. Αν θέλουν το βλέπουν και σου απαντούν, αν δεν θέλουν δεν σου απαντούν μιας και έχουν άλλα 1000 τέτοια Αν όμως πληρώσεις το ποσό αυτό, το μήνυμα σου θα πάει κατευθείαν στα εισερχόμενα τους και όχι σε κάποια άλλη κατηγορία, για να το δουν κατευθείαν.
Ntinaras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 οχι, δεν ειναι για διασημους, ειναι για γκομενες και πιθανα λιγουρια που θελουν να τους τη πεσουν πλεον το κανε αδδ ειμαι μπλοκ ειναι ξεπερασμενο...
Votritis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά τι γκόμενες και διάσημους μου λετε ,απ'οτι ειδα και σε άλλα προφίλ αυτη η επιλογή υπάρχει οταν ο χρήστης εχει επιλέξει να μην δέχεται απευθείας μηνύματα απο άτομα που δεν ειναι "φιλοι".
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 σορρυ που θα ρωτησω αλλα εμενα μου φαινεται ενας τροπος να βγαλει λεφτα το Fb.η αλλη λυση αν θες τοσο πολυ να μιλησειςμε αυτο το ατομο ειναι κανα κοινω γνωστο που τον εχει ηδη φιλο.
tz3s Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 χαχαχα τζαμι!! να πως οι καριολες του φμπ θα γινουν οντως οι καριολες του φμπ! (τις χρησιμοποιει για να βγαλει λεφτα) !!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα