Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, είμαι τεταρτοετής σε ΤΕΙ μηχανολογιας, αλλά δεν μου πολυαρεσει και αποφασισα να ασχοληθω με την μαγειρικη. Σκεφτομαι να γραφτω σε ΙΕΚ. Προτεινετε να τελειώσω πρώτα τη σχολή μου (χρωσταω αρκετα μαθηματα) ή να ξεκινησω αμεσως την μαγειρική?

Δημοσ.

Αν εχεις την δυναμη καντα και τα δυο.. Το ιεκ δεν εχει κ πολλη διαβασμα και οι απουσιες στα ιδιωτικα δεν ειναι προβλημα.. Αμα δεν τελιωσεις τωρα το τει που μπορεις θ τ μετανιωσεις σιγουρα μετα

Δημοσ.

Στη ζωη σου μην κανεις ποτε κατι με το ζορι (τουλαχιστον σε τετοια πραγματα) αλλιως θα γινεις μιζερος(πιστεψε με ο φιλος μου που εχει γινει δημοσιος υπαλληλος μισει την δουλεια του).Κανε οτι επαγγελμα σου αρεσει και ΟΧΙ για τα πιο πολλα λεφτα αλλα γιατι σου αρεσει.Πηγαινε μαγειρικη :-)

Δημοσ.

Επειδή δυστυχώς στην αγορά τα κωλόχαρτα είναι που μετράνε. Προσπάθησε να τελειώσεις το ΤΕΙ και ασχολήσου και με την μαγειρική.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή δυστυχώς στην αγορά τα κωλόχαρτα είναι που μετράνε. Προσπάθησε να τελειώσεις το ΤΕΙ και ασχολήσου και με την μαγειρική.

Ετσι ακριβως !!!Καποτε μπορει να σου χρειαστει το πτυχιο .

Δημοσ.

Και βέβαια πριν ασχοληθείς με τη μαγειρική ρώτησε 2~3 μαγειρες που έχουν χρόνια στην πλάτη και σε γνωστά μαγαζιά του χώρου, για να μην απογοητευθεις μετά. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι δημιουργική δουλειά όπως ίσως νομίζεις

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, είμαι τεταρτοετής σε ΤΕΙ μηχανολογιας, αλλά δεν μου πολυαρεσει και αποφασισα να ασχοληθω με την μαγειρικη. Σκεφτομαι να γραφτω σε ΙΕΚ. Προτεινετε να τελειώσω πρώτα τη σχολή μου (χρωσταω αρκετα μαθηματα) ή να ξεκινησω αμεσως την μαγειρική?

Ποσα χρωστας;

Δημοσ.

Αμα αποφασισεις να ασχοληθεις με το ΤΕΙ και θες παραλληλα να πας και σε ΙΕΚ,πρεπει να ειναι ιδιωτικο  γτ δεν επιτρεπει το κρατος σε φοιτητη να σπουδαζει σε 2  δημοσια εκπαιδευτικα ιδρυματα παραλληλα .

Δημοσ.

Αμα αποφασισεις να ασχοληθεις με το ΤΕΙ και θες παραλληλα να πας και σε ΙΕΚ,πρεπει να ειναι ιδιωτικο  γτ δεν επιτρεπει το κρατος σε φοιτητη να σπουδαζει σε 2  δημοσια εκπαιδευτικα ιδρυματα παραλληλα .

Είναι σίγουρο αυτο; Εχω ακούσει ότι μπορώ να πάρω αναβολή σπουδών ή κατι τετοιο, χωρις ομως να διαγραφώ.

Δημοσ.

Είναι σίγουρο αυτο; Εχω ακούσει ότι μπορώ να πάρω αναβολή σπουδών ή κατι τετοιο, χωρις ομως να διαγραφώ.

Αυτό ισχύει στην τριτοβάθμια με 6 μήνες φυλάκιση. Τα ιεκ δεν ανήκουν σε αυτήν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...