Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα παει περσι σε σεμιναριο οσον αφορα τα μεταπτυχιακα στην Ολλανδια και ειχα ενημερωθει για τα επιδοματα οποτε νομιζα ηξερα τι παιζει.Οποτε το μονο που παιζει απο επιδομα ειναι το 14 ωρες δουλεια την εβδομαδα γιατι και το supplementary grant απο οτι καταλαβα ειναι bonus του δανειου , οποτε δεν μπορεις να το παρεις μονο του(ας με διορθωσει καποιος να κανω λαθος)

Τα αγγλικα μου ειναι οντως σκουριασμενα σε αυτο το τομεα γιατι εχω καιρο να ασχοληθω με "επισημα" αγγλικα.Εκανα απο περιεργεια ενα toefl(ibt) test στο Internet και μου εβγαλε 67 score οποτε θελω λιγη δουλεια και εκει ,συγνωμη αν παρερμηνευσα κατι.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλά, μείνε στην ίδια χρονιά πάνω από τριετία και τα ξαναλέμε..

Τι χρονιές μου λες ρε συ, τα μαθήματα γίνονται μια συγκεκριμένη περίοδο, πότε θα τα περάσεις είναι δικό σου θέμα. Εγώ μπαίνω 5ο έτος στο μάστερ μου και πέρασα τώρα  δυο μαθήματα μετά από 2 χρόνια που δεν έκανα τίποτα.

Γενικά οι Ολλανδοί είναι παρόμοιοι σε αυτά με τους Έλληνες, δεν βιάζονται όλοι να τελειώσουν.

Δημοσ.

το supplementary grant απο οτι καταλαβα ειναι bonus του δανειου , οποτε δεν μπορεις να το παρεις μονο του(ας με διορθωσει καποιος να κανω λαθος)

correct!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...