Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε φυσικη μορφη.

ποια προτεινετε?θα ηθελα να εχουν μεγαλη ποικιλια και χαμηλα μεταφορικα

αν ειναι με πωλητες θα ηθελα να εχουν συστημα που συγκεντρωνονται και στελνονται ολα μαζι

Δημοσ.

Η μουσική σε φυσική μορφή έχει πεθάνει με το πρώτο iPod. Αν τόσο πολύ θες κάποια δισκάκια, ψάξε στο ebay η σε κάποιο τοπικό σου μαγαζί. Αν τώρα εννοείς μια επιχείρηση που προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες χλωμό. Δεν φτιάχνονται CD σήμερα ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

Η μουσική σε φυσική μορφή έχει πεθάνει με το πρώτο iPod. Αν τόσο πολύ θες κάποια δισκάκια, ψάξε στο ebay η σε κάποιο τοπικό σου μαγαζί. Αν τώρα εννοείς μια επιχείρηση που προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες χλωμό. Δεν φτιάχνονται CD σήμερα ούτως ή άλλως.

δεν ζητησα γνωμες περι φυσικης κοπιας

ζητησα ενα σαιτ που να πουλαει  δισκους και κατα προτιμηση να ειναι ευρωπαικο

ιμπει δεν μου κανει να σπαω τις παραγγελιες σε 5-10 πωλητες

Δημοσ.

δεν ζητησα γνωμες περι φυσικης κοπιας

ζητησα ενα σαιτ που να πουλαει  δισκους και κατα προτιμηση να ειναι ευρωπαικο

ιμπει δεν μου κανει να σπαω τις παραγγελιες σε 5-10 πωλητες

Μα εγώ δεν είπα γνώμη. Είπα την αλήθεια. Οργανωμένο και σωστό εμπόριο για δισκάκια δεν υπάρχει πλέον. Τι να κάνουμε;

Δημοσ.

Μια χαρά υπάρχει σωστό, οργανωμένο και οικονομικό σύστημα αγοράς μουσικής σήμερα.

www.discogs.com

το ντισκογκς το ξερω αλλα μου φαινεται οτι ειναι με πωλητες φαση και με τιμες δεν τρελενομαι

ξερεις καποιο μεγαλο καταστημα?

Δημοσ.

Υπήρχε το play.com που είχε και δωρεάν μεταφορικά αλλά φέτος κάτι έγινε και το πήρε το αγγλικό rakuten.co.uk , με τα μεταφορικά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει.

Έχω κάνει μία αγορά και απο το importcds.com που είναι Αμερικάνικο και μου πήγε γύρω στις 20 μέρες να κάνω παραλαβή.

Τα μεταφορικά είναι 5 δολ+2 ανά δίσκο αλλά μπορείς να βρεις πολύ χαμηλές τιμές οπότε βγαίνει αρκετά συμφέρουσα η αγορά αν δεν σε πειράζει ο χρόνος που θα πάρει.

Δημοσ.

Μια χαρά υπάρχει σωστό, οργανωμένο και οικονομικό σύστημα αγοράς μουσικής σήμερα.

www.discogs.com

Δεν αντιλέγω καθόλου. Αλλά όταν για ένα τέτοιο μαγαζί αντιστοιχούν 100 ψηφιακά, τότε ναι δεν είναι μεγάλο στατιστικό.

Δημοσ.

Υπήρχε το play.com που είχε και δωρεάν μεταφορικά αλλά φέτος κάτι έγινε και το πήρε το αγγλικό rakuten.co.uk , με τα μεταφορικά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει.

Έχω κάνει μία αγορά και απο το importcds.com που είναι Αμερικάνικο και μου πήγε γύρω στις 20 μέρες να κάνω παραλαβή.

Τα μεταφορικά είναι 5 δολ+2 ανά δίσκο αλλά μπορείς να βρεις πολύ χαμηλές τιμές οπότε βγαίνει αρκετά συμφέρουσα η αγορά αν δεν σε πειράζει ο χρόνος που θα πάρει.

ναι με το πλει βολευομουν ετσι οπως ειναι τωρα δν παλευεται.

θα τσεκαρω το αλλο

Δημοσ.

ναι με το πλει βολευομουν ετσι οπως ειναι τωρα δν παλευεται.

θα τσεκαρω το αλλο

Α δηλαδή το ξερες το play; Και τώρα τι έχει γίνει με αυτό ακριβώς; Τα μεταφορικά πως πάνε; Έχω να ασχοληθώ καιρό με αγορές και το μόνο που είδα είναι πως  τώρα οι τιμές είναι σε Λίρες.

Δημοσ.

Α δηλαδή το ξερες το play; Και τώρα τι έχει γίνει με αυτό ακριβώς; Τα μεταφορικά πως πάνε; Έχω να ασχοληθώ καιρό με αγορές και το μόνο που είδα είναι πως  τώρα οι τιμές είναι σε Λίρες.

δεν καταλαβα ακριβως τι εγινε νομιζω και παλι μπορεις να βρεις φρι μεταφορικα αλλα γενικα πολυ μικρη ποικιλια προιοντων σε σχεση με πριν,εκανε γουαιπ και πηγε απο την αρχη

τωρα που το ψιλοειδα εχουν επανελθει αρκετοι μεγαλοι πωλητες οποτε ισως αξιζει καμια αγορα αλλα πολλα που ψαχνω δεν τα βρισκει

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...