katerina083 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 εντελως ξαφνικα οταν ανοιγω το facebook και μονο σε αυτη τη σελιδα μου βγαζει μηνυμα ." ο ιστοτοπος facebook,com επιθυμει εμφανιση ειδοποιησεων ,....και εχει επιλογεσ επιτρεπεται ή αποκλεισμος?? γιατι μου το βγαζει αυτο και τι να πρεπει να κανω???
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 μπορεις να κανεις ενα Print screen την εικονα ?με αλλο browser στο κανει?
katerina083 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 sorry δεν καταφερα να ανεβασω εικονα.......me to mozilla δε μου το κανει αυτο..
ParganMan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ή κάποια ρύθμιση των cookies έχει πειραχτεί. Ή κάποιο pop-up blocker λογικά.
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 μπορει επισης να ξαναπερασει τον browser ή να τον κανει reset στα defaults sorry δεν καταφερα να ανεβασω εικονα.......me to mozilla δε μου το κανει αυτο.. αν στο κανει με explorer πηγαινε στο toos και Internet options μετα advanced και μετα Restore advanced settings και απο κατω reset και apply.κλεινεις ανοιγεις explorer μετα αφου κανει τα δικα του και δοκιμαζεις παλι. εικονα ανεβαζεις και εδω αμα θες http://postimage.org/ και μετα βαζεις το Link εδω. αλλιως πας στο More reply options εδω στο ινσομνια διπλα απο το κουμπι post και απο εκει ανεβαζεις την φωτογραφια 1
Λύση 0verc0me Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Λύση Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 εχει να κανει με την δυνατοτητα του html5 για desktop notifications, γι'αυτο και σε ρωταει αν δεχεσαι η οχι. το ιδιο εχει και στο gmail. πανω πανω εμφανιζει μηνυμα: Κάντε κλικ εδώ, για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις επιφάνειας εργασίας για το Gmail. Μάθετε περισσότερα Απόκρυψη Και αν πατησεις στον συνδεσμο, πεταει το μηνυμα που αναφερεις και εσυ. ΕιδοποιήσειςΟι ειδοποιήσεις του Gmail σάς ενημερώνουν όταν λαμβάνετε κάποιο νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κατά την άφιξη κάποιου νέου μηνύματος, θα δείτε να εμφανίζεται ένα αναδυόμενο πλαίσιο, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την αλληλογραφία σας ακόμα και όταν δεν βλέπετε το Gmail. Οποτε κατι αντιστοιχο θα γινεται και στο facebook. Θα σε ειδοποιει για νεα μηνυματα, κλπ κλπ.. 1
katerina083 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 αυτο μου βγαζει απο google chrome μπαινω....γιατι μου το βγαζει τι σημαινει ? εχει να κανει με την δυνατοτητα του html5 για desktop notifications, γι'αυτο και σε ρωταει αν δεχεσαι η οχι. το ιδιο εχει και στο gmail. πανω πανω εμφανιζει μηνυμα: Και αν πατησεις στον συνδεσμο, πεταει το μηνυμα που αναφερεις και εσυ. Οποτε κατι αντιστοιχο θα γινεται και στο facebook. Θα σε ειδοποιει για νεα μηνυματα, κλπ κλπ.. αυτο το παραθυρο μου βγαζει εντλωσ ξαφνικα....απο chrome μπαινω,....τι σημαινει και τι πρεπει να πατησω??? μπορει επισης να ξαναπερασει τον browser ή να τον κανει reset στα defaults αν στο κανει με explorer πηγαινε στο toos και Internet options μετα advanced και μετα Restore advanced settings και απο κατω reset και apply.κλεινεις ανοιγεις explorer μετα αφου κανει τα δικα του και δοκιμαζεις παλι. εικονα ανεβαζεις και εδω αμα θες http://postimage.org/ και μετα βαζεις το Link εδω. αλλιως πας στο More reply options εδω στο ινσομνια διπλα απο το κουμπι post και απο εκει ανεβαζεις την φωτογραφια αυτο ακριβωσ μου βγαζει ,..τι κανω?? Νέα εικόνα (1).bmp Νέα εικόνα (1).bmp Νέα εικόνα (1).bmp
infin1tyGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δεν είναι κάτι περίεργο. Πάτα «Επιτρέπεται» αν θες να λαμβάνεις desktop notifications.
0verc0me Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Αν θες να εμφανιζονται ειδοποιησεις απο το facebook στο desktop, πατα αποδοχη. Αν δεν θελεις, πατα αποκλεισμος. Δηλαδη θα εμφανιζονται ειδοποιησεις οπως βλεπεις πχ στις photo: https://www.google.gr/search?site=imghp&tbm=isch&q=html5+desktop+notifications Μπορεις αν αλλαξεις γνωμη να αλλαξεις την ρυθμιση μετ'επειτα απο τις ρυθμισεις του chrome. 1
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 αυτο μου βγαζει απο google chrome μπαινω....γιατι μου το βγαζει τι σημαινει ? αυτο το παραθυρο μου βγαζει εντλωσ ξαφνικα....απο chrome μπαινω,....τι σημαινει και τι πρεπει να πατησω??? αυτο ακριβωσ μου βγαζει ,..τι κανω?? δεν ειναι κατι κακο.ειναι απλα νεο feauture.επισης σε βλεπω λιγο αγχωμενη ως προς το τι ειναι. 1
katerina083 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Αν θες να εμφανιζονται ειδοποιησεις απο το facebook στο desktop, πατα αποδοχη. Αν δεν θελεις, πατα αποκλεισμος. Δηλαδη θα εμφανιζονται ειδοποιησεις οπως βλεπεις πχ στις photo: https://www.google.gr/search?site=imghp&tbm=isch&q=html5+desktop+notifications Μπορεις αν αλλαξεις γνωμη να αλλαξεις την ρυθμιση μετ'επειτα απο τις ρυθμισεις του chrome. σε ευχαριστω πολυ.... δεν ειναι κατι κακο.ειναι απλα νεο feauture.επισης σε βλεπω λιγο αγχωμενη ως προς το τι ειναι. σε ευχαριστω πολυυ.... με καταλαβες ... γενικα αγχωνομαι σε οτι εχει σχεση με τον υπολογιστη και δεν ξερω τι ειναι σε ευχαριστω πολυ παντως.....
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 σε ευχαριστω πολυυ.... με καταλαβες ... γενικα αγχωνομαι σε οτι εχει σχεση με τον υπολογιστη και δεν ξερω τι ειναι σε ευχαριστω πολυ παντως..... ναι φαινεται οτι αγχωνεσαι απο τον τροπο που γραφεις τα posts.οτι αλλο ειναι just ask. 1
katerina083 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 ναι φαινεται οτι αγχωνεσαι απο τον τροπο που γραφεις τα posts.οτι αλλο ειναι just ask. ok σε ευχαριστωω πολυυ.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα