Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει σε μένα είναι πως 3-4 φίλοι που με γνώρισαν στις κοπέλες τους, σιγά σιγά κόψαν επαφές!!
Καμία σχέση ότι είμαι παίδαρος. Και ούτε καν υποψία να τη πέσω σε κάποια από αυτές. Απλά έχει συμβεί με 2-3 γνωστούς πιο πολύ αλλά και με κολλήτο που εγώ του είχα γνωρίσει τη μετέπειτα γκόμενά του.

Δε ξέρω αν με ζηλεύουν επειδή είμαι καλό παιδί, ή επειδή τύχαινε να είμαι χωρίς γκόμενα εκείνες τις περιόδους (όχι δε τους κράταγα το φανάρι) ή απλά συμβαίνει συμπτωματικά. Στο κολλητό πάντως προσπάθησω να ρίξω γέφυρες αλλά εδώ και πόσα χρόνια δε μιλάμε. Στους άλλους δεν είχα και πολύ κάψα. Anyway..

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χωρις πλακα τωρα αυτο για το alpha male ισχυει. ξερω τι τον ενοχλει.

πριν μια βδομαδα εμαθα οτι πηγε σε ενα παρτυ με μια γνωστη μου, πηγε κυριως γιατι γουσταρει την φιλη της γνωστης μου

αλλα εμενα δεν μ σηκωνε τα τηλεφωνα εκεινο το βραδυ ισως μην παω μαζι του στο παρτυ και ερωτευτει εμενα και οχι αυτον η κοπελα(ετσι σκεφτεται και το ξερω)

απλα δεν γινεται να σε βλεπουν συνεχεια ανταγωνιστικα.

Δημοσ.

πριν μια βδομαδα εμαθα οτι πηγε σε ενα παρτυ με μια γνωστη μου, πηγε κυριως γιατι γουσταρει την φιλη της γνωστης μου

αλλα εμενα δεν μ σηκωνε τα τηλεφωνα εκεινο το βραδυ ισως μην παω μαζι του στο παρτυ και ερωτευτει εμενα και οχι αυτον η κοπελα(ετσι σκεφτεται και το ξερω)

#Alpha_Male_Problems

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μας τα λες καλά αρχάγγελε.

Άλλαξε φίλους αν είναι τόσο κομπλεξικοί.

Μην το πολυψάχνεις.

Δημοσ.

Βάλε κ εσύ μια σακούλα να κυκλοφορεις αλλιώς θα ξεμεινεις από φίλους ;-)

Ή μια εγχείρηση να χαλάσει λίγο την φάτσα του, οτιδήποτε..
  • Like 2
Δημοσ.

Πάρε ένα σκύλο (κατά προτίμηση αδέσποτο) και θα βρεις την αγάπη/ζεστασιά/παρέα/συμπόνια που δεν βρήκες ποτέ στους ανθρώπους.Και μόνο όταν σε βλέπει μόλις μπεις στο σπίτι έτσι όπως θα χοροπηδάει και θα κουνάει την ουρά του θα συνειδητοποιήσεις πως είναι το μοναδικό ον που πραγματικά χαίρεται όταν σε βλέπει.

crying-waterfalls.gif

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει σε μένα είναι πως 3-4 φίλοι που με γνώρισαν στις κοπέλες τους, σιγά σιγά κόψαν επαφές!!

Καμία σχέση ότι είμαι παίδαρος. Και ούτε καν υποψία να τη πέσω σε κάποια από αυτές. Απλά έχει συμβεί με 2-3 γνωστούς πιο πολύ αλλά και με κολλήτο που εγώ του είχα γνωρίσει τη μετέπειτα γκόμενά του.

Δε ξέρω αν με ζηλεύουν επειδή είμαι καλό παιδί, ή επειδή τύχαινε να είμαι χωρίς γκόμενα εκείνες τις περιόδους (όχι δε τους κράταγα το φανάρι) ή απλά συμβαίνει συμπτωματικά. Στο κολλητό πάντως προσπάθησω να ρίξω γέφυρες αλλά εδώ και πόσα χρόνια δε μιλάμε. Στους άλλους δεν είχα και πολύ κάψα. Anyway..

"Δικός μου" και εσυ! :) Τα πραγματα ειναι απλά....το νινί σέρνει καράβι....σε εμένα όταν τους παρατάνε ξαναγυρνάνε και όταν βρίσκουν άλλη πάλι τα ίδια....μην πω τι μου έχουν κανει με δουλεια και βγω off topic.....

Αρχάγγελε, δε μας είπες, όταν γνωρίζεις κάποια τους κανεις παρέα η απομακρύνεσαι? πες με κακό, αλλα έχεις την εντύπωση πως παίζεται συνωμοσία πίσω απο την πλάτη σου....

Δημοσ.

Απο μικρος δυσκολευομουν να κανω ευκολα παρεες. Ειδικα στις ηλικιες 16-22 συνεχεια παρατηρουσα οτι οι φιλοι μου με ζηλευαν γιατι ειχα μια σχετικη ευκολια με το να ριχνω κοπελες και επρεπε να αλλαζω συνεχεια παρεα μετα απο καποιο διαστημα λογο κακης συμπεριφορας. Και τωρα που μεγαλωσα παλι βλεπω οτι ο κολλητος μ αρχισε να τη βλεπει περιεργα την κατασταση και απομακρυνθηκαμε.

εχετε βιωσει παρομοιες συμπεριφορες και τι κανατε;

Όπως έλεγε και ένας καθηγητής μας στο 1ο έτος της σχολής. Εφηβικά προβλήματα και παιδικές ασθένειες που ενηλικιωθήκαμε και τις μταφέρουμε μαζί. Χέσε όλους αυτούς που σε ζηλεύουν και μην ασχολήσε. Και για την ακρίβεια φίλοι δεν είναι αυτοί, γνωστοί είναι ή άτομα που κάνετε απλά παρέα για ένα Χ διάστημα. Εγώ βλέπω το ποιος είναι πραγματικός φίλος από την στιγμή που μετά από χρόνια γνωριμίας θα ενδιαφερθεί και θα με πάρει τηλέφωνο να μάθει κάτι για μένα και δεν θα τον καλώ συνεχώς εγώ. Μέχρι στιγμής στα 28 μου μόνο 2 τέτοια άτομα έχω.

Η φίλη της φίλης την κοπέλαν, την γνωστή κτλ. Τζάμπα σπαταλάς τον χρόνο σου με όλους αυτούς. Βρες κάποια άλλη ενασχόληση ή δουλειά και ίσως γνωρίσεις καλύτερους φίλους.

• Like 2
Δημοσ.

Όπως έλεγε και ένας καθηγητής μας στο 1ο έτος της σχολής. Εφηβικά προβλήματα και παιδικές ασθένειες που ενηλικιωθήκαμε και τις μταφέρουμε μαζί. Χέσε όλους αυτούς που σε ζηλεύουν και μην ασχολήσε. Και για την ακρίβεια φίλοι δεν είναι αυτοί, γνωστοί είναι ή άτομα που κάνετε απλά παρέα για ένα Χ διάστημα. Εγώ βλέπω το ποιος είναι πραγματικός φίλος από την στιγμή που μετά από χρόνια γνωριμίας θα ενδιαφερθεί και θα με πάρει τηλέφωνο να μάθει κάτι για μένα και δεν θα τον καλώ συνεχώς εγώ. Μέχρι στιγμής στα 28 μου μόνο 2 τέτοια άτομα έχω.

Ακριβώς αυτό και επειδή η ζήλια είναι άσχημο πράγμα τους χέζεις και βρίσκεις άλλους.Σε εμένα ζήλευαν επειδή από ότι φαίνεται από τους ίδιους καθηγητές που μιλάνε με τους γονείς μου ( δεν κάνω καμιά μαγκιά κτλ) ότι επειδή είμαι ευγενικός και πρόθυμος αν και σε κάποιες περιπτώσεις με ζήλευαν για τα αστεία που έκανα στα κορίτσια δεν τους δίνω σημασία γιατί εγώ ξέρω από μέσα ότι με ζηλεύουν όπου στην ουσία αυτοί είναι οι χαζοί.....

Δημοσ.

"Δικός μου" και εσυ! :) Τα πραγματα ειναι απλά....το νινί σέρνει καράβι....σε εμένα όταν τους παρατάνε ξαναγυρνάνε και όταν βρίσκουν άλλη πάλι τα ίδια....μην πω τι μου έχουν κανει με δουλεια και βγω off topic.....

Αρχάγγελε, δε μας είπες, όταν γνωρίζεις κάποια τους κανεις παρέα η απομακρύνεσαι? πες με κακό, αλλα έχεις την εντύπωση πως παίζεται συνωμοσία πίσω απο την πλάτη σου....

Όχι δε το λέω από άποψη ότι ασχολούνται μόνο με τη γκόμενα. Μιλάω για περιπτώσεις με μακροχρόνιες σχέσεις που απλά από τη στιγμή που μου γνώρισαν τη δικιά τους και μετά, κόψαμε σταδιακά επαφές. Ίσως απλά τυχαίο..

Δημοσ.

Προβληματα που εχουν και τα alpha male της παρεας. :-D

Kαι ζηλια και φθονος μαζι δηλαδη  :fear:

απαντησες με μια φραση, αλλα δεν θα σε καταλαβουν ολοι. μονο τα alpha males :)

Δημοσ.

ΔΕΝ 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ALPHA MALES

ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Ούτε καν στους λύκους, λένε πλέον. Αυτή η @@ρια ξεκίνησε από ένα άρθρο του 1960-70 (που αναφερόταν στους λύκους) και εδώ και κάποια χρόνια αμφισβητείται. 

Είναι σαν να λέτε για το ενεργειακό βραχιολάκι ότι σας βοηθάει με την ενέργειά του. Τι δεν καταλαβαίνετε; 

Εάν δεν με πιστεύετε εμένα, ψάξτε. Αρχίστε από το http://scholar.google.comκαι δείτε επίσης:

sciencedirect

elsevier

jstor

pubmed

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτό με τα aplha males... είναι ΛΑΘΟΣ. 

• Like 1
Δημοσ.

και πως θα χαρακτήριζες κάποιον που έχει το attitude και είναι άνετος με τις γυναίκες σε σχέση με κάποιον που είναι καληνυχτάκιας και σερβιετάκιας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...