groot Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δεν υπάρχει κάτι να μετρηθεί. Είναι paperάκιας vs ταρίφας, προφανώς και χάνω εξ ορισμού. Το κλασικό πρόβλημα όποιου δεν ενδιαφέρεται να κάνει μία συζήτηση για να βρει κάτι αλλά για μακρύνει το e-penis του (και επ' αυτού, δίνω points στην evabb για το σχόλιο περί μετρήματος)... Το πρόβλημα αυτό είναι: κερδίζω ή χάνω Απλά για χάρη των γραπτών (που μένουν), αυτό και σταματάω να γράφω για αυτό το "παιχνίδι" σου.... Υπάρχουν μερικοί (ω, ναι) που δεν κοιτάνε να κερδίσουν ή να χάσουν σε ανταλλαγή απόψεων, γιατί τέτοια θέματα τα έχουν λυμένα από εποχές πολύ μικρότερων ηλικιών. Εγώ είδα science direct. Μπείτε ψαχτε... Spare me... μην μου απαντάς με δικά μου λόγια... Επειδή διαβάζω συχνά εδώ μέσα για αυτό το "alpha male" και επειδή αυτός ο όρος ισχύει σε social animals αλλά ΟΧΙ στον άνθρωπο (όπου παρατηρούνται μεγάλες αποκλίσεις με τις συμπεριφορές άλλων social animals), προτείνω για διάβασμα: http://jbd.sagepub.com/content/32/1/76.short Δείτε και τα cited articles μπας και....
zappy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Βλακας είσαι; το θέμα είναι να έχεις αναλάβει τις ευθύνες της ζωής όχι να είσαι κροισος. Θίχτηκες που ξεμπροστιάσαμε το gold digging; Από πότε χρειάζεται ο γκόμενος να χει αναλάβει τις ευθύνες της ζωής και μάλιστα με απόδειξη ακίνητα; Εκτός κι αν εδώ μιλάμε για προξενειά με σκοπό το γάμο, οπότε να μας πεις και η νύφη με ποιό τρόπο δείχνει να χει αναλάβει τις ευθύνες τις ζωής.
evabb Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Θίχτηκες που ξεμπροστιάσαμε το gold digging; Από πότε χρειάζεται ο γκόμενος να χει αναλάβει τις ευθύνες της ζωής και μάλιστα με απόδειξη ακίνητα; Εκτός κι αν εδώ μιλάμε για προξενειά με σκοπό το γάμο, οπότε να μας πεις και η νύφη με ποιό τρόπο δείχνει να χει αναλάβει τις ευθύνες τις ζωής. Δεν έχω ανάγκη κανένα gold digging. Επίσης δεν έχω ανάγκη να νταντευω υπερτροφικους μπεμπηδες που δεν ξέρουν ούτε το βρακι τους να πλυνουν χωρίς την μάνα τους. Και το ίδιο πάει και για την γυναίκα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις φρόντισε να βγάλεις πρώτα το απολυτηριο Λυκείου. 2
zappy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Εκτός από το gold digging τώρα βλέπουμε και τα histrionics. Άμα όμως ο γκόμενος έχει σπίτι γιατί να μη πας εσύ να πλύνεις το βρακί του; Μήπως θέλεις να βάζει και μπουγάδα; Μήπως για να δείξει πως έχει αναλάβει τις ευθύνες της ζωής θες να χει και έτοιμη οικιακή βοηθό;
slipknot Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Το κλασικό πρόβλημα όποιου δεν ενδιαφέρεται να κάνει μία συζήτηση για να βρει κάτι αλλά για μακρύνει το e-penis του Κάνε μας τη χάρη, συμφωνείς - δε συμφωνείς με το περιεχόμενο, έδειξα σίγουρα μεγαλύτερη διάθεση για συζήτηση από κάποιον που πέταξε ένα ξερό link για κάποια έρευνα, χωρίς να προσθέσει μια γενική άποψη ή να συνοψίσει το περιεχόμενο της (όχι για μένα, για όλους όσους διαβάζουν το thread) και αντί να γράψει σχετικά, έγραφε για ταρίφες. Κατά τα άλλα Υπάρχουν μερικοί (ω, ναι) που δεν κοιτάνε να κερδίσουν ή να χάσουν σε ανταλλαγή απόψεων, γιατί τέτοια θέματα τα έχουν λυμένα από εποχές πολύ μικρότερων ηλικιών. Το από ποιους παρατέθηκαν δεν είδες όμως.... Μόνο ένας 100% ευνουχισμένος και αυθεντικός beta θα περίμενε αναγνώριση και χτύπημα στην πλάτη απλά και μόνο επειδή postαρε ένα link κάποιου άρθρου. 'στώ
LifeAndHope Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δεν έχω ανάγκη κανένα gold digging. Επίσης δεν έχω ανάγκη να νταντευω υπερτροφικους μπεμπηδες που δεν ξέρουν ούτε το βρακι τους να πλυνουν χωρίς την μάνα τους. Και το ίδιο πάει και για την γυναίκα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις φρόντισε να βγάλεις πρώτα το απολυτηριο Λυκείου. Είπε η ανεξαρτητη δυναμική γυναίκα που της αρέσει το cosplay,τα γατάκια και τα σκυλάκια...awww....
groot Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Κάνε μας τη χάρη, συμφωνείς - δε συμφωνείς με το περιεχόμενο, έδειξα σίγουρα μεγαλύτερη διάθεση για συζήτηση από κάποιον που πέταξε ένα ξερό link για κάποια έρευνα, χωρίς να προσθέσει μια γενική άποψη ή να συνοψίσει το περιεχόμενο της (όχι για μένα, για όλους όσους διαβάζουν το thread) και αντί να γράψει σχετικά, έγραφε για ταρίφες. Κατά τα άλλα 'στώ Κέρδισες!!! Άφησε με τώρα εδώ, πες μου και τι γράφει το ταξίμετρο. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2015 από groot
evabb Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Εκτός από το gold digging τώρα βλέπουμε και τα histrionics. Άμα όμως ο γκόμενος έχει σπίτι γιατί να μη πας εσύ να πλύνεις το βρακί του; Μήπως θέλεις να βάζει και μπουγάδα; Μήπως για να δείξει πως έχει αναλάβει τις ευθύνες της ζωής θες να χει και έτοιμη οικιακή βοηθό; Συγχαρητήρια για το proficiency. Γιατί δεν είμαι μάνα του. Και οι δουλειές του σπιτιού είναι μέρος των ευθυνών και το να ξέρεις πως βγαίνουν τα λεφτά και το πως κάνεις τα κουμαντα σου ώστε να μην μείνεις αφραγκος στις 20 του μήνα και να ξέρεις να τρέξεις στην εφορία ή σε ένα νοσοκομείο ή δικαστήριο. 1
zappy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Κι ο γκόμενος δεν είναι πατέρας σου για να πρέπει να χει σπίτι να σε σπιτώσει. Άμα βάλει αυτός ολόκληρο το σπίτι γιατί πρέπει να μοιράζεται τις δουλειές του; Μισό μισό το αγοράσατε;
evabb Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Είπε η ανεξαρτητη δυναμική γυναίκα που της αρέσει το cosplay,τα γατάκια και τα σκυλάκια...awww.... Δεν αρνήθηκα ποτέ ότι μου αρέσουν αυτά. Τα χόμπι μου και το ενοίκιο μου τα πληρώνω εγώ όχι οι γονείς μου. Κι ο γκόμενος δεν είναι πατέρας σου για να πρέπει να χει σπίτι να σε σπιτώσει. Άμα βάλει αυτός ολόκληρο το σπίτι γιατί πρέπει να μοιράζεται τις δουλειές του; Μισό μισό το αγοράσατε; Δεν ζήτησα να με σπιτωσει κανείς. Είπα να έχει απογαλακτιστει το οποίο μέσα στ'άλλα περιλαμβάνει να έχει ζήσει μόνος του. Αν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό και πως ωριμάζει ο άνθρωπος έτσι, είναι προφανές ότι δεν το έχεις βιωσει ακόμη. 1
zappy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δηλαδή όσοι πριν παραπονιούνται για τις γκόμενες είναι γιατί δεν έχουν ωριμάσει με ιδιόκτητο έστω νοικιασμένο σπίτι ενώ οι γκόμενες το χουν περάσει αυτό το στάδιο και ξέρουν να μαγειρεύουν να πλένουν να σφουγγαρίζουν;
LifeAndHope Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δεν ζήτησα να με σπιτωσει κανείς. Είπα να έχει απογαλακτιστει το οποίο μέσα στ'άλλα περιλαμβάνει να έχει ζήσει μόνος του. Αν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό και πως ωριμάζει ο άνθρωπος έτσι, είναι προφανές ότι δεν το έχεις βιωσει ακόμη. Άστα αυτά...οι μαλάκες οι άντρες και δικό τους σπίτι πρέπει να έχουν και αμάξι και καλή δουλειά και να είναι αστείοι αλλά όχι γελοίοι και να είναι γενναίοι αλλά όχι και θρασύτατοι και να είναι όμορφοι αλλά να έχουν και πνευματικό επίπεδο και και και και Ενω η γυναίκα για να επιτύχει σε αυτή τη ζωή το μόνο που πρέπει να να έχει είναι μια...τρύπα...
evabb Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δηλαδή όσοι πριν παραπονιούνται για τις γκόμενες είναι γιατί δεν έχουν ωριμάσει με ιδιόκτητο έστω νοικιασμένο σπίτι ενώ οι γκόμενες το χουν περάσει αυτό το στάδιο και ξέρουν να μαγειρεύουν να πλένουν να σφουγγαρίζουν; Αν αναρωτιέσαι αν παραπονιουνται και οι γυναίκες ότι δεν βρίσκουν γκομενο θα σε καθυσυχασω, παραπονιουνται και γκρινιάζουν όλη την ώρα. Απλά αν έχεις ζήσει 5-10 πράματα καταλαβαίνεις ότι το να μην έχεις γκομενο/α δεν θα σε σκοτώσει κι ότι όλα έχουν τον καιρό τους και την προτεραιότητά τους. Αν η προτεραιότητά σου είναι να βρεις να γαμησεις είτε έχεις λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματά σου είτε δεν έχεις ακόμη προβλήματα. Άστα αυτά...οι μαλάκες οι άντρες και δικό τους σπίτι πρέπει να έχουν και αμάξι και καλή δουλειά και να είναι αστείοι αλλά όχι γελοίοι και να είναι γενναίοι αλλά όχι και θρασύτατοι και να είναι όμορφοι αλλά να έχουν και πνευματικό επίπεδο και και και και Ενω η γυναίκα για να επιτύχει σε αυτή τη ζωή το μόνο που πρέπει να να έχει είναι μια...τρύπα... Ε αν η επιτυχία για κάποια είναι να θεωρείται η καλύτερη πουτανα της Αθήνας προφανώς μόνο αυτό της χρειάζεται. 1
vasioula1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μαλλον εχουμε ξεφυγει απ το θεμα. Παντως θεωρω οτι υπαρχουν γυναικες που ψαχνουν λεφτα,επιτυχιες και εμφανιση, υπαρχουν ομως και αλλες που ψαχνουν πιο απλα και ..ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως καλοσυνη, συντροφικοτητα. Δεν μπαινει σε ολες τις γυναικες τσιπακι νε το που γεννιουνται για να θελουν υλικα αγαθα και εμφανιση για να γυρισουν να κοιταξουν τον αλλο. Οχι οτι αν καποιος εχει δουλεια ή σπιτι δεν ειναι στα υπερ του, αλλα δε θα ετρωγε ακυρο αν δεν τα ειχε. Στις εποχες που ζουμε κακα τα ψεμματα το να εχεις δουλεια ειναι πολυτελεια. Και ο αντρας παντως θα ηθελε η κοπελα του να εχει μια δουλεια (εκτος αν ειναι τοσο λεφτας που μπορει να τη συντηρει μονος του). Θελω να πω πως δεν ειναι κακο να θελεις να κανεις μια ανετη ζωη με τον συντροφο σου, ή να ειναι εμφανισιμος. Γιατι να το παρουσιασουμε σαν κατι αρνητικο και ρηχο; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα