ianstam8 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα και παρακαλώ για τη βοήθεια σας. Για την επικοινωνία μου με Ελλάδα χρησιμοποιώ το voipsmash.com που έχει φθηνές χρεώσεις 0,001 σε σταθερό και 0,005 σε κινητό. Για να πάρω τηλέφωνο χρησιμοποιούσα την αντίστοιχη android εφαρμογή χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα. Πρόσφατα αγόρασα ένα ασύρματο Voip τηλέφωνο και πιο συγκεκριμένα το Gigaset a510ip. Αυτό που δε μπορώ να καταφέρω είναι να συνδέσω το τηλέφωνο αυτό με το λογαριασμό μου στο Voipsmash. Οι ρυθμίσεις που υποδεικνύει το site του Voipsmash είναι οι παρακάτω: SIP port: 5060 Registrar: sip.voipsmash.com Proxy server: sip.voipsmash.com Outbound proxy server: leave empty Account name: your VoipSmash username Password: your VoipSmash password Display name/number: your VoipSmash username or voipnumber Stunserver (option): stun.voipsmash.com Στις ρυθμίσεις στο Gigaset τώρα εμφανίζεται το πιο κάτω μενού( το παραθέτω σε εικόνα συνημμένη) και δίπλα φαίνεται τι έχω επιλέξει. Το username/password τα έχω βάλει πιο πάνω και είναι σωστά. Με αυτές τις ρυθμίσεις δε συνδέεται. Τι έχω κάνει λάθος; Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα