GSolari Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 http://www.unisomnia.com/Η αποστολή της συγκεκριμένης εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα social network που θα επαναφέρει τις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων στην πραγματική ζωή.Σκοπός της είναι η δημιουργία μια πλατφόρμας που θα βοηθήσει τους ανθρώπους να οργανώσουν την κοινωνική τους ζωή, απολαμβάνοντας προνόμια.Το Unisomnia δεν αντιλαμβάνεται τους χρήστες του σαν διαφημιστικό κοινό, γιαυτό το λόγο τους δίνει τα κίνητρα να βγουν και να διασκεδάσουν.Αυτό το κοινωνικό δίκτυο δημιουργήθηκε, για να αλλάξει την τάση της εποχής που καθορίζει τις σχέσεις ανάλογα με τον χρόνο που περνάμε πίσω από μία οθόνη. Οραματίζεται η τεχνολογία να μας σηκώσει από τον καναπέ. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, το Unisomnia σε ενθαρρύνει να είσαι ο εαυτός σου. Έπεσε στην αντίληψη μου από φίλο που με κάλεσε.....Πραγματικά αξίζει τον κόπο να του ρίξετε μια ματιά!
parlar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εμένα μου φαίνεται οτι περισσότερο promotion κάνεις παρα ότι έπεσε τυχαία στην αντιληψή σου.Εσυ τι λες? 1
GSolari Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εμένα μου φαίνεται οτι περισσότερο promotion κάνεις παρα ότι έπεσε τυχαία στην αντιληψή σου.Εσυ τι λες? Μακαρι να εκανα promotion γιατι αν εκανα παει να πει πως θα ειχα κερδος απο αυτο! Που τετοια τυχη!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Definitely not promotion Τςτςτςτςτςτςτςτς
GSolari Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Definitely not promotion Τςτςτςτςτςτςτςτς Χαχαχχαχα! Ευχαριστώ για τη στήριξη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα