Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι

Επίσης μεγαλύτερες balls of steel έχει ο άλλος που πρέπει και να τραβάει με την κάμερα

Δημοσ.

1 μπουκάλι οινόπνευμα (καθαρό)

1 κανίστρα κρασί (20lt)

1 κανίστρα τσίπουρο (20lt)

To μυστικό της επιτυχίας. Αυτά χρειάζονται ούτως ή άλλως για να επιβιώσεις οπουδήποτε. 

:-D

Δημοσ.

To μυστικό της επιτυχίας. Αυτά χρειάζονται ούτως ή άλλως για να επιβιώσεις οπουδήποτε.

:-D

...γιατί κι αν αποτυχεις να επιβιώσεις, τουλαχιστον θα πας με μίνιμουμ ενσυνειδηση και το χαμόγελο στα χειλη. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος Bear Grylls ρε παιδες.......

Ο παπους μου και η γιαγιά μου , το καλοκαίρι που ήτανε τα σύκα , στους 40 βαθμούς , δουλέυανε όλη μέρα οικογενοιακώς.

Το χωράφι ήτανε 1,5 ώρα με το γαιδούρι μακριά . Δουλέυανε όλοι , ο παπους ,η γιαγιά , η μάνα μου , η θείοι μου....ολη η οικογένεια. Στους 40-45 βαθμους....!!

Το μεσημέρι τρώγανε λιγο ψωμί με κρεμύδι , και το βράδυ σκέτο κρεμύδι. Και μέναν εκεί για κανα 20ήμερο τώρα λέμε....

Εάν έχει τα @@ ο Bear , ας πάει να σκάβει όλη μέρα ντάλα ήλιος , και να τρώει κρεμμύδι. Ενα πουτσο θα επιβίωνε , στις τρεις μέρες θα έκλανε πάνω του.

• Like 5
Δημοσ.

4 μόνο;

Και μετά, άσπρα παπάκια κι εσύ; :D

4 χαρτια υγειας για ενα ατομο για 27 μερες κομπλε μου φαινεται.

1 ανα 7 ημερες.

Δημοσ.

σε ακραίες συνθήκες πιστεύω πως όλοι έχουμε μέσα μας το ένστικτο της επιβίωσης...έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες για ανθρώπους που χωρίς να είχαν  την πείρα τα καταφέρανε κάτω από δύσκολες καταστάσεις.

Άλλοι τόσοι και περισσότεροι δεν τα κατάφεραν βέβαια αλλά γενικά συμφωνώ:)

Κάθε άνθρωπος, που σέβεται τον εαυτό του και ξέρει από χωράφια, φύση και ζώα, μπορεί να ζήσει έτσι όπως ο τυπάς αυτός ΑΡΚΕΙ να το κάνει στην κλιματική ζώνη που έχει μεγαλώσει. 

Έχω περάσει 27 ημέρες έτσι, σε νησί (ακατοίκητο) χωρίς:

νερό

σκηνή 

φαγητό

μαγειρικά σκεύη

εφόδια

Μόνο με:

σουγιά

φαροντούφεκο (δύο καμάκια, ένα τρίαινα και ένα σαΐτα)

μαγιό

ένα sleeping bag

πετονιά + αγκίστρια (3, μικρά) + φελλό πλαστικό (βαριόμουν να φτιάξω από φυτό)

αναπτήρα με λάδι και πέτρα (όχι Zippo)

Zipp-έλαιο (ένα μπουκαλάκι)

Παραφινέλαιο (ένα μπουκάλι)

4 ρολά χαρτιού υγείας

1 μπουκάλι οινόπνευμα (καθαρό)

1 κανίστρα κρασί (20lt)

1 κανίστρα τσίπουρο (20lt)

Τι είδους δοκιμασία ήταν αυτή; Ήθελες να απομονωθείς από όλους και όλα;

Δημοσ.

Το χωράφι ήτανε 1,5 ώρα με το γαιδούρι μακριά . Δουλέυανε όλοι , ο παπους ,η γιαγιά , η μάνα μου , η θείοι μου....ολη η οικογένεια. Στους 40-45 βαθμους....!!

Που είχανε χωράφι; Σε κανά Σουδάν; :Ρ

Δημοσ.

Που είχανε χωράφι; Σε κανά Σουδάν; :Ρ

Δεν είναι και τόσο εξωφρενική η θερμοκρασία, ακόμα και στη βόρεια Ελλάδα χτυπάει τόσο και περισσότερο στον ήλιο! :)

Δημοσ.

Οταν αναφερόμαστε σε μια θερμοκρασία εννοούμε υπό σκιά. Τους 40 μπορεί και να μη τους ξεπεράσει ούτε μια φορά ολόκληρο καλοκαίρι σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας. 40-45 είναι ακραιες θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Οχι σαν εκπομπη εγώ την πάω , έχει το γουστο της , την βλεπεις δηλαδη ανετα και ευχαριστα ,

και μαθαίνεις και 2 πράγματα.

Απλά είναι στημένο και φένεται.

Δημοσ.

Οταν αναφερόμαστε σε μια θερμοκρασία εννοούμε υπό σκιά. Τους 40 μπορεί και να μη τους ξεπεράσει ούτε μια φορά ολόκληρο καλοκαίρι σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας. 40-45 είναι ακραιες θερμοκρασίες.

Μίλησε για δουλειά στα χωράφια όμως ο φίλος και είπε 40-45 βαθμούς γιατί τα χωράφια δεν έχουν σκιά συνήθως...:)

• Like 2
Δημοσ.

4 μόνο;

Και μετά, άσπρα παπάκια κι εσύ; :D

Τα παπάκια για τις πρώτες μέρες γιατί μετά τελειώνουν!

Πέρα από την πλάκα... το κολόχαρτο δεν ήταν για αυτό που προορίζεται. Ήταν για κανένα φιτίλι για να κάνω λάμπα το βράδυ, για καμία πληγή και να δέσω τον καπνό (τσιγάρων) εάν χρειαστεί κτλ....

Για την αφόδευση... εάν είσαι με τόσα αλάτια, τόσες μέρες και τολμήσεις να μην πλυθείς την έχεις άσχημα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...