kougi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Ολες μια χαρα δοθλεια κανουν, ακομη και οι τσαμπε. κλαιω με υπογραφη 2
kougi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ειναι ενταξει οι μαξ θερμοκρασιες? Ειναι μετα απο μια ωρα Call of Duty.
titanforce Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Όταν χρειαστεί, δηλαδή δεις ότι οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν χωρίς λόγο. Ένα άλλο πράγμα που μετράει είναι η ποσότητα. Βαζείς σχήμα μπιζελιού πάνω στον επεξεργαστή. ερωτηση.. Απλωνεις ομοιομορφα ή απλα τοποθετεις τον cpu πανω;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 ερωτηση.. Απλωνεις ομοιομορφα ή απλα τοποθετεις τον cpu πανω; Μπιζελάκι στο κέντρο. Μετά κάθεται η ψύκτρα επάνω και απλώνεται μόνο του όπου χρειάζεται.
kougi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Εχω δει και να την απλωνουν με πιστωτικη καρτα (η κατι παρομοιο) αλλα κι εγω με μπιζελακι στο κεντρο την βαζω. Απλα προσοχη μην βαλεις πολυ και ξεχειλισει.
Rayven Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Υπαρχουν 4-5 τροποι "κοινα αποδεκτοι". Προσωπικα ειμαι fan του "μπιζελιου στο κεντρο". Ψαξε λιγο στο google και θα βρεις και διαφορα συγκριτικα μεταξυ των μεθοδων. Σκοπος ολων αυτων ειναι να υπαρχει ενα λεπτο ομοιομορφο και ομοιογενες στρωμα παστας, χωρις κυψελες αερα, που καλυπτει τις μιρκοατελειες των επιφανιων που ερχονται σε επαφη, ωστε να υπαρχει η μεγιστη απαγωγη θερμοτητας. Για να σε βοηθησω σου δινω μια αρχη https://www.youtube.com/watch?v=EyXLu1Ms-q4 1
rfc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μπιζελι στο κεντρο ειναι υπερβολικη ποσοτητα, μιση σταγονα θελει
XronisR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ειναι ενταξει οι μαξ θερμοκρασιες? Ειναι μετα απο μια ωρα Call of Duty. Νομιζω οχι...Eχεις ανοιχτο turbo?
kougi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μπιζελι στο κεντρο ειναι υπερβολικη ποσοτητα, μιση σταγονα θελει Οχι και μιση σταγονα ρε συ, που να προλαβει να πρωτοπαει η παστα αν βαλεις μιση σταγονα. Ισα ισα για να απλωθει λιγο γυρω απο το κεντρο φτανει. Νομιζω οχι...Eχεις ανοιχτο turbo? Ναι. O επεξεργαστης δεν ηταν μονιμως στους ~60, στιγμιαια εφτασε, γυρω στους 50 επαιζε. Αλλα πιο πολυ με καιει η καρτα γραφικων, στο cs go εφτασε και 90 βαθμους. Σιγουρα ειναι η παστα που εχω βαλει δεν εξηγειται αλλιως, απο βδομαδα περιμενω να μου ερθει η mx4.
XronisR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Οχι και μιση σταγονα ρε συ, που να προλαβει να πρωτοπαει η παστα αν βαλεις μιση σταγονα. Ισα ισα για να απλωθει λιγο γυρω απο το κεντρο φτανει. Ναι. O επεξεργαστης δεν ηταν μονιμως στους ~60, στιγμιαια εφτασε, γυρω στους 50 επαιζε. Αλλα πιο πολυ με καιει η καρτα γραφικων, στο cs go εφτασε και 90 βαθμους. Σιγουρα ειναι η παστα που εχω βαλει δεν εξηγειται αλλιως, απο βδομαδα περιμενω να μου ερθει η mx4. Iσως θελει αλλαγη το συστημα ψυξης.
titanforce Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 ευχαριστω για την απαντηση παιδια, κι εγω εχω ακουσει αυτο περι απλωματος με πιστωτικη αλλα μου φαινεται ποιο σωστος ο δικος σας τροπος. σε 2-3 μηνες θα τον εφαρμοσω
Thanos1972 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 <p>εξαρταται παντα και με την βάση της ψυχτρας που θα χρησιμοποιήσεις.Πχ εαν δεν ειναι η βάση της εντελώς λεία και εχει πχ heat pipes που εχουν κενό ανάμεσα τοτε η λύση του μπιζελιού στο κέντρο δεν ειναι καλη.αλλα και με το μπιζέλι φακή που για εμενα ειναι η καλύτερη λυση,πρεπει μετα να τοποθετήσεις την ψυχτρα πολυ καλα και κάθετα.</p>
Millennium Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 <p>εξαρταται παντα και με την βάση της ψυχτρας που θα χρησιμοποιήσεις.Πχ εαν δεν ειναι η βάση της εντελώς λεία και εχει πχ heat pipes που εχουν κενό ανάμεσα τοτε η λύση του μπιζελιού στο κέντρο δεν ειναι καλη.αλλα και με το μπιζέλι φακή που για εμενα ειναι η καλύτερη λυση,πρεπει μετα να τοποθετήσεις την ψυχτρα πολυ καλα και κάθετα.</p> Μπες από desktop σαν άνθρωπος. 2
kougi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εβαλα την ΜΧ4 και οντως κανει φοβερη δουλεια, αξιζε και με το παραπανω τα 6€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα