Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει καποιος αν γινετε οπως αναφερω στον τιτλο αυτοματη αποθηκευση cookies,ιστορικου,κωδικων στο τοπικο μου δικτυο

συνδεονται 5 laptop του σπιτιου μου σε 1 router και το καθε ενα εχει διαφορους λογαριασμους οπως στο insomnia ,google,playstore,youtube .Υπαρχει περιπτωση να αποθηκευονται τα accounts και τα passwords  σε ενα database οπως το apache για ολο το τοπικο μου δικτυο καθως και τα cookies και το ιστορικο

Υπαρχει δηλαδη καπου κατι σαν λιστα σε ποιες σελιδες εχει μπει η συγκεκριμένη συνδεση (τοπικο δικτυο) η κάτι τέτοιο; Ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν καταλαβα τι θελεις

Αν Θελεις ας πουμε ο κωδικος insomnia του πρωτου υπολογιστη να φαίνεται σε ολους τους υπολοιπους, τοτε ειναι απλο μπαίνετε ολοι με firefox και ενα account συγχρονισμου αποτε μόλις κάποιος απο οποιοδήποτε υπολογιστη κανει νεο λογγιν καπου το usr k psw εμφανίζεται σε ολους, αυτο βέβαια δεν εχει να κάνει με το τοπικο δυκτιο γίνεται απο παντού

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο τοπικο μου δικτυο αν γινετε να δημιουργηθει σαν μια κεντρικη βαση δεδομενων σε εναν υπολογιστη που να αποθηκευει πχ ολα τα email,acc,pass ακομη και τα site που εχουν επισκεφθει ολοι οι υπολογιστες του τοπικου δικτυου χωρις καποια εξτρα ρύθμιση στα αλλα pc

κατι παρομοιο οπως ειναι το lazarus extension για browsers  αλλα να ειναι για το τοπικο δικτυο

Επεξ/σία από ouzo-power

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...