Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ,θελω να ρωτησω αν γωριζει κανενας αν εχου δικαιωμα οι παπαδες της εκαστοτε ενοριας α αποφασιζουν να εχουν κλειστα τα πνευματικα κεντρα ή να αποφασιζουν αυτοι σε ποιουσ θα τα παραχωρουν.στη κηδεια τ πατερα μου,δεν μας το εδωσαν για το καθιερωμενο καφε και τωρα στα 40 παλι λεει τα ιδια,οτι δεν το δινω το κυλικειο(πνευματικο κεντρο),πηγα στη μητροπολη και δεν ηταν εκει κανενασ λογω διακοπων φανταζομαι εκτος ενας παπας σε ενα γραφειο για γαμους,και μου ειπε οτι αυτο ειναι παρανομο γτ ειναι πνευματικο κεντρο και δεν εχει κανενα δικαιωμα ο παπας να το κανει αυτο.μετα μου ειπε οτι για τε,τοια θεματα ειαι υπευθυνος ο προτοδιδαγγελος ο οποιος ελειπε.ξερει κανεις να με κατατοπισει πως να χειριστω το θεμα,γτ τα 40 πλησιαζουν και το κοστος να παω εξω στα συνοικιακα μαγαζια ειναι τεραστιο και το θεμα ειαι οτι δεν τα εχω ,να τα ειχα να παει στα κομματια σιγα μην καθομουν να γραφω τετοιες ωρες σε forum κια για τοσο σοβαρα ζητηματα αλλα ελα που δεν τ αεχω,αλλα τωρα δε εχω και απο να δανειστω ,κανενας δεν εχει χρηματα.οποιος γνωριζει κατι σχετικο ας με κατατοπισει σας παρακαλω

Δημοσ.

Το πνευματικό κέντρο ανήκει στην εκκλησία; Εφόσον ναι τότε οι κανονισμοί που το διέπουν έχουν οριστεί από την εκκλησία. Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις, η γνώμη μου περίμενε να γυρίσει αυτός ο αρμόδιος που σου ανέφερε ο παπάς εκεί και κάνε του καταγγελία. Αν δεν έχεις λεφτά μην κάνεις τίποτα και άσε τους άλλους να γκρινιάζουν, να υποθέσω είναι αρκετά άτομα που πρέπει να έρθουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...