Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι φυσικα ειναι δυνατον οι μακεδονες αδερφοι μας να ειναι ρατσιστες? ρατιστης μπορεις να εισαι μονο αν εισαι ελληνας / proviledged ευρβπαιος

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό που δεν κατάλαβα ρε σύντροφοι είναι το από που προκύπτει ότι ο αριστερός είναι πιο πονοψυχος από τον δεξιό.

Τελικά όλα καταλήγουν στο τι ψηφίζεις. Ελεος

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το να βλέπετε τους μετανάστες σαν ανθρώπους που έφυγαν από μια σκατότρυπα για να πάνε κάπου καλύτερα είναι μόνο ανθρώπινο. Να μασκαρεύετε το γεγονός ότι κάνουν επιθέσεις σε αστυνομικούς επειδή δεν γουστάρουν το γραφειοκρατικό μας σύστημα είναι ανθρώπινο. 

Εεε φτάνει πια, μη κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ως ο σωτήρ. Οι μετανάστες αυτοί είναι παράνομοι. Φεροιποίν, δεν έχουν δικαίωμα στην χώρα μας. Δεν είναι νόμιμοι πολίτες. Το να μπαίνουν και να τα κάνουν όλα πουτάνα επειδή έτσι γουστάρουν δεν είναι ανθρώπινη ανάγκη, είναι τρομοκρατία. Εμείς τους δίνουμε αξία επειδή θεωρούμε τους εαυτούς μας ανώτερους και συμπονετικούς. Δεν είναι κακό. Αλλά δεν είναι η λύση. Όταν με το ζόρι συντηρείς τον Έλληνα, δεν μπορείς να δίνεις καλύτερη διαβίωση στον παράνομο. Εγώ τώρα αυτά που λέω δεν είναι ρατσιστικά, είναι η αλήθεια, αλλά όλο και κάποιος θα μου πει ότι είμαι ρατσιστής για τον προαναφερθή λόγο. Και για να το πάω και στο πολιτικό υπόβαθρο, τώρα με όλα αυτά ψήνεται να βγει ΧΑ 2ο κόμμα. Θέλω να δω τι θα γίνει τότε.

Μην τα μπερδεύεις. Το να κατανοείς το δράμα αυτών των ανθρώπων, δεν σημαίνει πως ταυτόχρονα ανέχεσαι τις πράξεις βίας από την πλευρά τους ή επιθυμείς όλοι αυτοί να νομιμοποιηθούν στη χώρα μας. Εξάλλου η πλειοψηφία τους το δηλώνει ξεκάθαρα πως ΔΕΝ ενδιαφέρονται να παραμείνουν εδώ. Απλά η χώρα μας βρίσκεται σε τέτοιο σημείο που είναι το πιο εύκολο πέρασμα προς την ευρώπη.

Το δικό μου πρόβλημα είναι οι ακραίες εκφράσεις όπως το "δεν έχουν δικαίωμα να στέκονται δίπλα μου" και διάφορα άλλα χαριτωμένα. 

• Like 4
Δημοσ.

Μην τα μπερδεύεις. Το να κατανοείς το δράμα αυτών των ανθρώπων, δεν σημαίνει πως ταυτόχρονα ανέχεσαι τις πράξεις βίας από την πλευρά τους ή επιθυμείς όλοι αυτοί να νομιμοποιηθούν στη χώρα μας. Εξάλλου η πλειοψηφία τους το δηλώνει ξεκάθαρα πως ΔΕΝ ενδιαφέρονται να παραμείνουν εδώ. Απλά η χώρα μας βρίσκεται σε τέτοιο σημείο που είναι το πιο εύκολο πέρασμα προς την ευρώπη.

Το δικό μου πρόβλημα είναι οι ακραίες εκφράσεις όπως το "δεν έχουν δικαίωμα να στέκονται δίπλα μου" και διάφορα άλλα χαριτωμένα.

Φιλε πλεον η "χωρα μας" ειναι ολη η ΕΕ. Κατα τα αλλα συμφωνω. Ας φυγουν εκτως ΕΕ και ας πανε οπου τραβαει η καρδια τους!!!

Δημοσ.

Φιλε πλεον η "χωρα μας" ειναι ολη η ΕΕ. Κατα τα αλλα συμφωνω. Ας φυγουν εκτως ΕΕ και ας πανε οπου τραβαει η καρδια τους!!!

Φίλε "χώρα μας" είναι όλη η Γη. Ας φύγουν εκτός Γης κι ας πάνε όπου τραβάει η καρδιά τους!!!

Sarcasm off.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Είναι μελος του ΝΑΤΟ ή έχει αλλάξει κάτι;

Είναι μέλος της Ευρώπης ή μας εδιωξαν και από κει.

Κάνει ή δεν κάνει κοινές ασκήσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις;

Λοιπόν ή θα πιστεύουμε στη συλλογική ευθύνη ή όχι. Δεν γίνεται για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες να λέμε "όλοι" και για τη πάρτη μας "Δεν ήμασταν εμείς".

(Α, δεν υποστηρίζω κανένα "έξω απ το ΝΑΤΟ έξω απ την Ευρώπη" ονόματα δεν λέμε κόμματα δεν θίγουμε.)

Ναι σε όλα όσα ρωτάς.

Από εκεί και πέρα όμως, αν δεχθούμε ότι την παρούσα στιγμή τα κύρια μεταναστευτικά ρεύματα που δέχεται η χώρα μας είναι αυτά των Πακιστανών και των Σύριων, τότε πραγματικά το έχω απορία, πως έχει ανακατευτεί το ΝΑΤΟ συγκεκριμένα στο Πακιστάν ή στην Συρία. Πήγε το ΝΑΤΟ και εκπαίδευσε τους μαχητές του ISIS πως να αποκεφαλίζουν τους αλλόθρησκους κάνοντάς τους μαθήματα τζιχαντισμού; Να μου 'λεγες ότι είχαμε μαζικά κύματα Αφγανών ή Ιρακινών ή Παλαιστίνιων, να συμφωνήσω ότι φταίει το ΝΑΤΟ (και άρα και η Ελλάδα). Αλλά στη Συρία και στο Πακιστάν με ποιόν τρόπο φταίει;

• Like 3
Δημοσ.

Το ξέρω ότι δεν συνδέονται και χαίρομαι που το ακούω και από εσένα, αλλά τα περισσότερα άτομα αυτό πιστεύουν οπότε απευθυνόμουν σε αυτούς. Έχω προσωπικές εμπειρίες με τέτοιους.

Δημοσ.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται παράνομα ΔΕΝ γουστάρουν να είναι στην Ελλάδα αλλά απλά αναγκάζονται να περνάνε απο εδώ για να συνεχίσουν προς άλλες χώρες

Και αυτοί γιατί δεν παίρνουν ένα αεροπλάνο να πάνε σαν άνθρωποι και έρχονται σε εμάς τους μισανθρώπους;

• Like 3
Δημοσ.

ΥΓ. Ο άλλος λέει "σιχαίνεται τους ομοφυλόφιλους". Στα παπαρια όλων μας. Ομοφυλοφιλων και μη. Σιγά μη σε ρωτησουν τι θα κάνουν. Αν σε πιάνει αναγούλα, πάρε δραμαμινη. Αν δεν σε βοηθήσει, τράβα τα βυζια σου και κρατά την αναπνοή σου μέχρι να γίνεις μωβ.

Offtopic, αλλά... είναι άποψη του! Είναι δικαίωμα του; ε; Ε; 

Δηλαδή τι φάση; 

Το «σιχαίνομαι τον τάδε επειδή είναι ομοφυλόφυλος» είναι «δικαίωμα στη διαφορετική (μηχέσω) άποψη»;

Το «αυτό που λες είναι ρατσιστικό/ομοφοβικό/προσβλητικό» είναι «στοχοποίηση λόγω διαφορετικής (μηχέσω) άποψης»;

Σοβαρά τώρα;

Κάποιοι έχουν ξεχάσει πως η ιδέα της ελευθερίας της άποψης δεν είναι τσιφλίκι τους για να την επικαλούνται όποτε γουστάρουν, επειδή δήθεν τους «προστατεύει, και μετά να κρύβονται πίσω από αυτήν επειδή δήθεν «στοχοποιούνται». 

Αλλά σε μια χώρα που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και ακόμα τσουβαλιάζουμε, στρουθοκαμηλίζουμε, εκμεταλλευόμαστε ό,τι και όσο μπορούμε, και η αποποίηση των όποιων ευθυνών είναι καθημερινό φαινόμενο, πολλά θέλω. Πάρα πολλά.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και αυτοί γιατί δεν παίρνουν ένα αεροπλάνο να πάνε σαν άνθρωποι και έρχονται σε εμάς τους μισανθρώπους;

Προφανώς δεν γνωρίζεις τίποτα για το τι συμβαίνει εκεί από όπου έρχονται ε? 

• Moderators
Δημοσ.

11216827_918569021569204_281033763146982

• Like 1
Δημοσ.

Τι παίζει;

Δεν έχει πτήσεις απο Σμύρνη;

• Like 4
Δημοσ.

Δεν εχει σχεση με το τι συμβαινει εκει αποπου ερχονται αλλα με το τι συμβαινει εκει οπου θελουν να πανε. Κακ αυτο που συμβαινει ειναι ΑΠΛΟ: ΔΕ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!

Και οταν εμεις τους βοηθαμε να πανε στους συμμαχους μας οι οποιοι δε τους θελουν αυτο ειναι λογος ληξης της συμμαχιας..

Σορρυ κιολας μαγκες αλλα εγω προτιμω να ειμαι στην παρεα των δυνατον κ ας με λεει ο αδυναμος μο&νοπανο. Φαονεται ειναι κακο να προσπαθεις για το καλυτερο για την λαρτη σκυ, εκτως κ αν εισαι εγχρωμος. Τοτε δικαιολογειται!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...