Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω μία συμμαθήτρια μου από το δημοτικό και το μόνο που έχω είναι μια φωτογραφία της τάξης από το δημοτικό.Μπορώ να τη βρω με κάποιο τρόπο;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Σαν πρώτη σκέψη κάνε reverse image search στο google. Αν είσαι τυχερή, μπορεί να έχει ανεβάσει την φωτογραφία από το σχολείο σε κάνα facebook, ή να βρεις κάποιον άλλο συμμαθητή σου που πιθανώς την ξέρει.

Δημοσ.

<p>

Σαν πρώτη σκέψη κάνε reverse image search στο google. Αν είσαι τυχερή, μπορεί να έχει ανεβάσει την φωτογραφία από το σχολείο σε κάνα facebook, ή να βρεις κάποιον άλλο συμμαθητή σου που πιθανώς την ξέρει.<br />

το δοκίμασα αλλά δεν έγινε τίποτα.</p>
Δημοσ.

Με το όνομά της στο facebook ή πάλι από το facebook να βρεις κοινούς σας συμμαθητές μήπως κάποιος ξέρει κάτι γι'αυτήν;

Δημοσ.

<p>

Είμαι ντέτεκτιβ.Δωσ' μου τον αριθμό σου και βλέπουμε!<br />

να σου δώσω το email μου και αν έχεις καποια πληροφορία να μου στείλεις;</p>
Δημοσ.

Ψάχνω μία συμμαθήτρια μου από το δημοτικό και το μόνο που έχω είναι μια φωτογραφία της τάξης από το δημοτικό.Μπορώ να τη βρω με κάποιο τρόπο;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Να την ψαξεις στο google/facebook και οτι αλλο υπαρχει με το ονοματεπωνυμο της?

Δημοσ.

<p>

Με το όνομά της στο facebook ή πάλι από το facebook να βρεις κοινούς σας συμμαθητές μήπως κάποιος ξέρει κάτι γι'αυτήν;<br />

Την αναζήτησα στο Facebook αλλά τίποτα.Και από τους συμμαθητές μας,κανένας δεν έχει κρατήσει επαφή μαζί της.</p>
  • Like 1
Δημοσ.

<p> Την αναζήτησα στο Facebook αλλά τίποτα.Και από τους συμμαθητές μας,κανένας δεν έχει κρατήσει επαφή μαζί της.</p>

Nα ψαξεις το πιο κοντινο της ανθρωπο?Την κολλητη της?Καποιο συγγενη σε αλλη ταξη?Οποιονδηποτε που ειχε επαφη μαζι της και μαλλον θα ξερει κατι για αυτην?

Δημοσ.

Για να καταλάβω το ονοματεπώνυμό της το έχεις;

Με μόνο μια φωτογραφία δεν πρόκειται να κάνεις απολύτως τίποτα.

Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης maria_92 είπε:<br />

Την αναζήτησα στο Facebook αλλά τίποτα.Και από τους συμμαθητές μας,κανένας δεν έχει κρατήσει επαφή μαζί της.<br />

Nα ψαξεις το πιο κοντινο της ανθρωπο?Την κολλητη της?Καποιο συγγενη σε αλλη ταξη?Οποιονδηποτε που ειχε επαφη μαζι της και μαλλον θα ξερει κατι για αυτην?<br />

Δεν ξέρω κανέναν συγγενή της.Η μόνη κολλητή της ήμουν εγώ τότε.Ούτε οι συμμαθητές μου έχουν κρατήσει επαφή.</p>
Δημοσ.

αμα πας στο σχολειο και ρωτησεις για διευθησνη κατοικιας και μετα να ρωτησεις τους γονεις της;

δεν ξερω αμα γινεται αλλα μια ιδεα ειναι και αυτη.

Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης maria_92 είπε:<br />

Ψάχνω μία συμμαθήτρια μου από το δημοτικό και το μόνο που έχω είναι μια φωτογραφία της τάξης από το δημοτικό.Μπορώ να τη βρω με κάποιο τρόπο;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!<br />

<br />

Για να καταλάβω το ονοματεπώνυμό της το έχεις;<br />

<br />

Με μόνο μια φωτογραφία δεν πρόκειται να κάνεις απολύτως τίποτα.<br />

Έχω το ονοματεπώνυμο της και από ότι θυμάμαι θα πήγαινε μόνιμα στη Μυτιλήνη με τους γονείς της.</p>
Δημοσ.

<p> Έχω το ονοματεπώνυμο της και από ότι θυμάμαι θα πήγαινε μόνιμα στη Μυτιλήνη με τους γονείς της.</p>

Δεν μας το λες να στη βρούμε σε 2 λεπτά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...