BlackDarkFlag Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Αν κάποιος μάθει λατινικά θα τον βοηθήσει κάπου; Όχι φάση 3η λυκείου θεωρητική.. για τον εαυτό του.. μου αρέσει που έχουν κάτι σκοτεινό.. τα αρχαία ελληνικά πάλι δεν το έχουν αυτό το μυστικιστικό Μπορεί κανείς να μάθει λατινικά μόνος του;
kathytherion Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Βασικα... αυτο που ειπε ο απο πανω. Για το γουστο σου καθαρα θα το κανεις, γιατι καμια αλλη χρησιμοτητα δεν εχουν. Πιστευω και τα αρχαια ελληνικα εχουν κατι το μυσταγωγικο αλλα μου αρκουν οσα εμαθα 6 χρονια. Απο κει και περα... ισως ειναι πιο πρακτικο να επενδυσεις σε μια γλωσσα που μιλιεται σημερα...
defacer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 μου αρέσει που έχουν κάτι σκοτεινό.. τα αρχαία ελληνικά πάλι δεν το έχουν αυτό το μυστικιστικό Καλύτερα ξεκίνα να ακούς αρχαιοελληνικό black metal, είναι ευκολότερο. 2
panos2171 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Πέραν της διδασκαλίας δεν έχουν κάποια άλλη χρησιμότητα αλλά για να διδάξεις θα πρέπει να σαι φιλόλογος και όχι απλά ένας γνώστης της λατινικής. Αυτά για τη χρησιμότητα. Τώρα στο αν μπορείς μόνος σου ναι μπορείς αλλά στο λεξιλογικό κομμάτι κυρίως, δηλαδή να μάθεις τη σημασία των λέξεων και λίγο τη γραμματική. Κλίσεις, πρόσωπα, ουσιαστικά, επίθετα, αντωνυμίες, ρήματα, φωνές, συζυγίες. Αν θες να μπεις στα πιο βαθιά, δηλαδή μετάφραση κειμένων θα πρέπει να χεις και μια στοιχειώδη γνώση συντακτικού. Στα ακόμα πιο βαθιά, δηλαδή γερουνδιακές έλξεις, λατινισμός, αλλαγή μετοχών κλπ θες αναγκαστικά φροντιστήριο.
GreyHorse Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Αν σπουδάσεις οποιαδήποτε romain γλώσσα, πανεπιστήμιο εννοώ όχι φροντιστήρια, τα λατινικά είναι απαραίτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα