Andy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Προσπαθω να βαλω το paypal ως payment method στο battle net αλλα μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the recipient's website to complete your transaction using their regular checkout flow. Return to Blizzard Entertainment, Inc At this time, we are unable to process your request. Please return to Blizzard Entertainment, Inc and try another option. μιλησα και με το support της blizzard και με της paypal και δεν βρηκα ακρη..το θεμα ειναι οτι το ειχα λινκαρει πριν 3 μερες στο account ενος φιλου κανονικα και του εκανα δωρο ενα σκιν.μετα το διεγραψα απο κει.και την επομενη μερα που πηγα να το βαλω στο δικο μου εφαγα το ερρορ.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Σε όλους το κάνει αυτό λόγω Cap Controls. Έχω κάνει ένα θέμα με τρύπα του PayPal αν θες δεστο. Πάντως η Blizzard δεν μπορεί να κάνει κάτι για να σε βοηθήσει.
Andy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 το θεμα ειναι οτι πριν 2 μερες εγινε κανονικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα