thanasisdoul Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 παιδια ξερει κανενας καποιο σαιτ ή καποιο μαγαζι που να πουλαει σπρεη σε χαμηλες τιμες ? ακομα κ εξωτερικο
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δες ''cosmoslac''.Θα υποστηρίξεις και μία ελληνική βιομηχανία σε δύσκολες εποχές.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Χαμηλες τι εννοεις; Παρε απο το μοναστηρακι τα Montana τα μαυρα, 4 ευρω το ενα και βγαζουν ενα χρωμα μουρλια. Εχω κανει 2 γκαραζ μεσα με γκραφιτικαι ειναι οπως τη μερα που τα εβαψα
Haldol Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δες ''cosmoslac''. Θα υποστηρίξεις και μία ελληνική βιομηχανία σε δύσκολες εποχές. Να την υποστηρίξει αν αξίζει. Αν κι έχω σταματήσει το άθλημα εδώ και πολλά χρόνια, τα Cosmos Lac θυμάμαι πως ήταν για τον κάδο (σε σχέση με τα ξένα). Και δε νομίζω να 'χουν βελτιωθεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Να την υποστηρίξει αν αξίζει. Αν κι έχω σταματήσει το άθλημα εδώ και πολλά χρόνια, τα Cosmos Lac θυμάμαι πως ήταν για τον κάδο (σε σχέση με τα ξένα). Και δε νομίζω να 'χουν βελτιωθεί. Tώρα κανονικά θα έπρεπε να σου πω ότι οι κρητικές μπανάνες ήταν μέρος της πασοκικής λαμογιάς που έκαναν εμπάργκο στις ξένες μπανάνες προς άγρα Κρητικών ψηφοφόρων, με αποτέλεσμα για 2 δεκαετίες να μην ξέρουμε πως μοιάζουν οι κανονικές μπανάνες. Και τρώγαμε αυτές τις αηδίες. Που έμοιαζαν με μπανάνες. Και ήταν πανάκριβες. Για να κονομάνε οι ντόπιοι πασόκοι. Μέχρι που ήρθαν οι μπανάνες της Λατινικής Αμερικής και είδαμε επιτέλους τις φυσιολογικές. Αλλά δεν το λέω γιατί δεν είναι η ίδια περίπτωση: η cosmoslac κάνει εξαγωγές! Και επιβιώνει με νύχια και δόντια. Και ούτε κανένα πολιτικό λαμόγιο δεν έστησε καμία μηχανορραφία για να επιβιώσουν. Ίσα-ίσα μάλλον που το ελληνικό κράτος είναι εχθρός κάθε υγιούς επιχείρησης. Ενώ οι κρητικές μπανάνες κάνουν μόνο για εξαγωγή στις χωματερές. LOL Δηλαδή εντάξει ο σνομπισμός για τα ελληνικά προϊόντα, όταν είναι δίκαιος. Αλλά αν είναι άδικος έτσι θα καταντήσουμε πιο τριτοκοσμικοί κι απ ότι είμαστε. Παραγωγή ελαιόλαδο και φέτα λες και ζούμε στο 500 προ Χριστού. Εμείς είμαστε οι εξυπνάκηδες και δεν αγοράζουμε ελληνικά χρώματα. Τα αγοράζει όμως ο Γερμανός που είναι πιθανότατα βλάκας. http://www.urbanfactory.gr/tag/molotow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα