Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια,ψαχνω gtx 970 και δεν βρισκω στο φορουμ εδω,και στην αγορα αντι να πεφτουν οι τιμες εχουν εκτοξευτει στα υψη.και ανοιξα ebay και βλεπω γελοιες τιμες.μπορει καποιος να με βοηθησει με εμπειρια απο ebay?η μηπως να επιλεξω αμαζον?

Δημοσ.

πως θα κανεις την αγορα ?? που μενεις ?

μοσχατο μενω,και κοιταζα τωρα στο αμαζον...ειναι καλυτερο?οι τιμες εκει ειναι πολυ καλες

Δημοσ.

Σε ρωτάει για το θέμα των capital controls.

και τι δεν επιτρεπεται να αγοραζουμε απο κει λογω capitol controls?(amazon).μπορει να μου εξηγησεις τι χρειαζομαι  για να κανω αγορα απο αμαζον?

Δημοσ.

Χιλιοειπωμένα τόσο στην τηλεόραση όσο και σε όλα τα φόρα. Στο παρόν φόρουμ δε γίνεται να μη βρεις το θέμα, είναι ακριβώς μπροστά σου. Κάνε αναζήτηση στην τελική, δε νομίζω κάποιος να κάτσει να σου εξηγήσει εδώ και γενικά να σου εξηγήσει τι παίζει. Όπως είπα είναι χιλιοειπωμένα, απλά κάτσε και διάβασε.

Δημοσ.

Για να αγορασεις απο ebay, πρεπει να χρησιμοποιησεις paypal για πληρωμη. Δς εδω που εχει γινει θεμαhttp://www.insomnia.gr/topic/575253-ποτε-θα-ξανανοιξει-το-paypal/page-74?

Αν και οταν ξανανοιξουν οι αγορες για εξωτερικο, ναι, αξιζει, εγω απο κει αγοραζα οτι χρειαζομουν σχεδον.

Δημοσ.

Για να αγορασεις απο ebay, πρεπει να χρησιμοποιησεις paypal για πληρωμη. Δς εδω που εχει γινει θεμαhttp://www.insomnia.gr/topic/575253-ποτε-θα-ξανανοιξει-το-paypal/page-74?

Αν και οταν ξανανοιξουν οι αγορες για εξωτερικο, ναι, αξιζει, εγω απο κει αγοραζα οτι χρειαζομουν σχεδον.

με προπληρωμενη απο αμαζον δεν μπορω τωρα?

Δημοσ.

Πώς γίνεται ρε συ αυτό, δεν το χωράει το μυαλό μου...

Πώς γίνεται κάποιος να ρωτάει αυτό το πράγμα, έχει πάρει φωτιά ο κώλος μας,

μια τηλεόραση, ένας φίλος, μια εφημερίδα, μια τυχαία συζήτηση από τους διπλανούς στην

καφετέρια, κάπου στο ίντερνετ, ΤΙΠΟΤΑ;;;

Ακριβώς ΑΠΟ ΠΑΝΩ από αυτό το τόπικ υπάρχει το άλλο που έχει φτάσει 100 σελίδες

και γράφει ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ PAYPAL, από κάτω ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

και ο άλλος ρωτάει αν συμφέρει να αγοράσεις από Ebay ή από Amazon;;

Τελικά και πόλεμος να γίνει, να βαράνε αεροπορικές σειρήνες νύχτα μέρα και να μας βομβαρδίζουν, είμαι 100% βέβαιος ότι κανά 6μηνο μετά θα βρεθεί κάποιος που θα αναρωτιέται γιατί πήγε στο σούπερ μάρκετ και το βρήκε κλειστό ή δεν είχε την αγαπημένη του μάρκα καφέ.

Ευτυχισμένοι άνθρωποι, μηδέν άγχος, μηδέν αγωνία, μηδέν ενδιαφέρον.

• Like 9
Δημοσ.

Ceasar δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/578880-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-internet-%CE%BC%CE%B5-capital-controls/πως μπορεις να φορτωσεις υπολοιπο στο paypal για να ψωνισεις απο ebay.

Απο εκει και περα, μπορεις να ψωνισεις και με την prepaid σου απο το Amazon κανονικα, αλλα να ξερεις μπορει να χρειαστουν μερικες προσπαθειες μέχρι να περάσει η συναλλαγη.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...