kistos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Προσπάθησα να βγάλω άκρη από το βασικό thread για αγορές στο ίντερνετ αλλά δεν τα κατάφερε. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω κανονικά αγορές μέσω της Moneysafe prepaid card. Μιλάω φυσικά για απευθείας αγορές ή και για φόρτωμά της σε λογαριασμό PayPal. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
vaga1um3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ειναι σαν να εχεις μια οποιαδηποτε προπληρωμενη καρτα! Με τη διαφορά οτι εεν ειναι "μπλοκαρισμενη" οπως οι ελληνικες καρτες! Οσο για το paypal απ' οτι εχω ακουσει από αλλους, μαλλον δεν λειτουργεί 100% αλλα σε αυτό μη σε παρω στο λαιμό μου... Περιμενε απαντηση απο καποιον που το' χει δοκιμασει! 1
kistos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ειναι σαν να εχεις μια οποιαδηποτε προπληρωμενη καρτα! Με τη διαφορά οτι εεν ειναι "μπλοκαρισμενη" οπως οι ελληνικες καρτες! Οσο για το paypal απ' οτι εχω ακουσει από αλλους, μαλλον δεν λειτουργεί 100% αλλα σε αυτό μη σε παρω στο λαιμό μου... Περιμενε απαντηση απο καποιον που το' χει δοκιμασει! Αυτό που λές, φίλε μου, σχετικά με το ότι δεν είναι "μπλοκαρισμένη" είναι σίγουρο; Το γνωρίζεις από πρώτο χέρι;
orck Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Την καρτα απο που την περνουμε;Απο οτι εχω καταλαβει περνουμε μια πλαστικη καρτα (σαν τις πιστωτικες που εχουμε) και μετα στο περιπτερο δινουμε χρηματα για να μας δωσουν κωδικους που εκτυπωνει εκεινη την στιγμη το μηχανημα.
vaga1um3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Αυτό που λές, φίλε μου, σχετικά με το ότι δεν είναι "μπλοκαρισμένη" είναι σίγουρο; Το γνωρίζεις από πρώτο χέρι; Δεν την εχω αγορασει προσωπικά (γιατι τη θεωρω ασυμφορη σαν λυση), αλλα εχω φιλους που σε διαδικτυακα site εκαναν τη δουλεια τους κανονικά με απευθειας αγορά οταν πρωτομπηκαν τα cc. Επισης, εχω διαβασει κ σε αλλα forum κ σε αλλα threads εδω στο insomnia μαρτυριες μελων που το εχουν καταφερει. Μου διαφευγει απλά τι ισχυει για το paypal... Την καρτα απο που την περνουμε; Απο οτι εχω καταλαβει περνουμε μια πλαστικη καρτα (σαν τις πιστωτικες που εχουμε) και μετα στο περιπτερο δινουμε χρηματα για να μας δωσουν κωδικους που εκτυπωνει εκεινη την στιγμη το μηχανημα. Υπαρχει site που μπορεις να την παραγγειλεις αλλα θελει κανα μηνα παραδοση ή απο καποια μερη (στο site λεει ποια ειναι αυτά) που την πουλανε και τη φορτωνεις κ εκει. Σε ενα περιπτερο παντως στην Πατρα που συχναζει ο αδερφος μου, εχουν εξαντληθει από την πρωτη βδομαδα των cc κ δεν μπορουν να ανεφοδιαστουν με τιποτα.. Για Αθηνα τωρα τι παιζει, δε ξερω.. Μαλλον πρεπει να τα παρεις ολα με τη σειρά κ να αρχισεις να ρωτας αν εχουν!
orck Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Εχουμε διαβασει στην σελιδα της εταιρια αλλα για καποιο λογο εχουμε καποιες αποριες γιατι δεν το εχουμε ξαναλειτουργησει την καρτα αυτη. 1
kistos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ναι, στην ιστοσελίδα της δεν διευκρινίζει τώρα για τα CC αν μπορεί να τα παρακάμψει. Λογικά θα το έλεγε κάπου.
stelios3570 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Σε εμένα δουλεύει σε όλες τις συναλλαγές εξωτερικού εκτός paypal.Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν πως δουλεύει αλλά δεν.... Κανονικά έπρεπε να δουλεύει γιατί εκδίδεται από Κύπρο γι αυτό μπορείς και κάνεις αναλήψεις όσο θες 1
kistos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Σε εμένα δουλεύει σε όλες τις συναλλαγές εξωτερικού εκτός paypal.Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν πως δουλεύει αλλά δεν.... Κανονικά έπρεπε να δουλεύει γιατί εκδίδεται από Κύπρο γι αυτό μπορείς και κάνεις αναλήψεις όσο θες Με συγχωρείς, επειδή δεν κατάλαβα. Λες ότι γίνονται συναλλαγές σε εσένα απευθείας, όχι με PayPal. Μετά αναφέρεις πως σε επικοινωνία που είχες με την εταιρία δεν δουλεύει. Εννοείς ότι δεν δουλεύει με PayPal?
newtech Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Οι χρεωσεις ειναι τραγικες απλα... 1.5/μηνα . αν θελεις να την ακυρωσεις.. 10€... θενξ μπατ νο θενξ
stelios3570 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Προσωπικά εμένα με έχει σώσει.Έκανα αγορές από aliexpress,amazon,banggood χωρίς κανένα κόλλημα.Τώρα αν έχει κάποιες ψιλοχρεώσεις τις αποδέχεσαι λόγω cc.; Όταν λήξει το cc δεν θα την χρησιμοποιώ!!! Άντε να πάρεις αυτά τα προιόντα από Ελλάδα....3-4 φορές πάνω!!!
kostas83 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλα μην τρελαθουμε κιολας.. 4% εχει η ms και 3.5% το pp με την μεθοδο να φορτωσεις το balance. Τωρα ολη η ζημια δεν νομιζω να γινεται στο 0.5% η στο 1.5€ Το μηνα... Αναγκαστικα για να κανεις την δουλεια σου θα πληρωσεις fees Το "χαρατσι" πληρωνεται οπως κ ναχει
stelios3570 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Σε επικοινωνία που είχα τώρα με την εξυπηρέτηση πελατών για ποιόν λόγο δεν την δέχεται το paypal μου απάντησαν ότι επειδή η παραγγελία γίνεται από Ελληνικό IP και βλέποντάς την μπλοκάρουν την συναλλαγή.Εντός των επόμενων ημερών απ ότι λένε θα έχει λυθεί το πρόβλημα και θα λειτουργεί κανονικά Μήπως γνωρίζει κάποιος πως αλλάζουμε την IP μας???? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα