Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω. Γιατί τόση απάθεια από τον κόσμο σε κάθε τι γύρω του; 

Πως γίνεται να μην έχεις πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει γύρω σου και να πηγαίνεις να ψηφίζεις αποφασίζοντας για το μέλλον των άλλων;

Πως γίνεται κάποιος να μην έχει μια καθημερινή -τυπική- ενημέρωση;

Πως γίνεται να βλέπεις κάποιον να πέφτει πχ από τη μηχανή του ή να κλέβουν το πορτοφόλι του διπλανού σου και εσύ απλά να αδιαφορείς "για να μην μπλέξεις"...;;;;

Δεν λέω ότι είναι όλοι έτσι αλλά δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό είναι έτσι και χειρότερα.....

Ποια η γνώμη σας;  :unsure:

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι για να μην μπλεξεις το τελευταιο απλα καποιοι δεν ανακατεβομαστε οταν δν μας αφορα

για το πρωτο εσυ ως απογοητευμενος τι κανεις περα απο θεματακι στο ινσομνια

• Like 1
Δημοσ.

Τα πολιτικά δεν θα τα σχολιάσω γιατί δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του φόρουμ.

Όσο αφορά το δεύτερο σκέλος, είμαστε σε μεγάλο ποσοστό, λαός, που δεν του αρέσει να αναλαμβάνει ευθύνες.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί τόση απάθεια;

Μα φυσικά γιατί μπορούμε να ζήσουμε μία χαρά χωρίς την άμεση συμπαράσταση των γύρω μας. 

Το αντίθετο συμβαίνει στον βορά, όπου βλέπουμε και την μη-απάθεια αλλά και την κοινωνική πρόνοια... που δίχως αυτά θα ψοφάγανε από το κρύο εκειά πάνω. 

• Like 1
Δημοσ.

καταρχάς fariseos δεν ξέρεις τι κάνω εγώ στη ζωή μου. Το ότι ανοίγει κάποιος ένα θέμα εδώ δεν σημαίνει ότι κάθεται όλη μέρα στον καναπέ του και σχολιάζει στο insomnia....

Στο θέμα μας. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι βλέπω απαθή άτομα που απλά τα περιμένουν όλα από τους άλλους. Κανείς δεν θέλει να αναλάβει ευθύνες γιατί έτσι τον έμαθαν, κανείς δεν θέλει να πάρει σημαντικές αποφάσεις μην τυχόν και τον κατηγορήσουν αν αποτύχει....

Ο παράγοντας κλίμα είναι βέβαια ο σπουδαιότερος. Πάρτε παράδειγμα την Γερμανία. Βγήκε ισοπεδωμένη από τον Α'ΠΠ και ξεκίνησε ένα δεύτερο έχοντας τεράστια δύναμη. Βγήκε κατεστραμμένη από τον Β'ΠΠ και σήμερα είναι η ισχυρότερη δύναμη της Ευρώπης. Φυσικά δεν είναι τυχαίο αυτό, η νοοτροπία στις βόρειες χώρες δεν έχει καμία σχέση με αυτές του νότου...Είναι η ψυχρότητα, είναι η οργάνωση, είναι η τυπικότητα; Δεν ξέρω...

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω. Γιατί τόση απάθεια από τον κόσμο σε κάθε τι γύρω του; 

Πως γίνεται να μην έχεις πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει γύρω σου και να πηγαίνεις να ψηφίζεις αποφασίζοντας για το μέλλον των άλλων;

Πως γίνεται να βλέπεις κάποιον να πέφτει πχ από τη μηχανή του ή να κλέβουν το πορτοφόλι του διπλανού σου και εσύ απλά να αδιαφορείς "για να μην μπλέξεις"...;;;;

Δεν λέω ότι είναι όλοι έτσι αλλά δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό είναι έτσι και χειρότερα.....

Ποια η γνώμη σας;  :unsure:

Στο θέμα μας. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι βλέπω απαθή άτομα που απλά τα περιμένουν όλα από τους άλλους. Κανείς δεν θέλει να αναλάβει ευθύνες γιατί έτσι τον έμαθαν, κανείς δεν θέλει να πάρει σημαντικές αποφάσεις μην τυχόν και τον κατηγορήσουν αν αποτύχει....

..

There's your answer

• Like 4
Δημοσ.

Σε thread που σχολιάζεται η απάθεια και ότι τα περιμένουν από άλλους (κάποιοι), η απάντηση είναι ότι φταίνε οι άλλοι.

Μόνο εγώ βλέπω το οξύμωρο της υπόθεσης; 

Δημοσ.

Φυσικά δεν είναι τυχαίο αυτό, η νοοτροπία στις βόρειες χώρες δεν έχει καμία σχέση με αυτές του νότου...Είναι η ψυχρότητα, είναι η οργάνωση, είναι η τυπικότητα; Δεν ξέρω...

ο ηλιος ειναι

• Like 2
Δημοσ.

Κατ'αρχήν ποιος είσαι εσύ που θα καθορίσεις ποιον θα βοηθάμε,με τι θα συγκινούμαστε και τι θα πράττουμε;Όταν οι περισσότεροι διπλανοί σου είναι κομματόσκυλα,κλαρινογαμπροί,ψώνια,ψευτοσυνταξιούχοι,φοροφυγάδες και βολεψάκηδες μαθαίνεις πολύ γρήγορα να μην σε νοιάζει το αν ζουν η πέθαναν.

• Like 2
Δημοσ.

Το χειροτερο ειναι το γκρουπ εκεινο που με τα μνημονια και καλα "ξυπνησε" και αρχισε να "ενημερωνεται"

απο μπλογκ με αποτελεσμα να αυξηθουν τα προγονοπληκτα μπουμπουκια που πιστευουν σε Ελ, Sora,

Μασωνους, διαφορους προφητες, παγκοσμια ταξη πραγματων κτλ κτλ.

Στειρωση τωρα!

• Like 1
Δημοσ.

Και η Κύπρος που έχει ζέστη πάντως μια χαρά τα κατάφεραν μετά την ήττα που έφαγαν. Και κάποιοι υπεύθυνοι για όλα αυτά αν δεν κάνω λάθος είναι πίσω από τα σίδερα. Γενικά δεν υπάρχει υπευθυνότητα, συνεργασία και κυρίως σεβασμός. Ο καθένας κοιτάει να φάει τον άλλο, όλα αυτά οδηγούν στην ανευθυνότητα και εν συνεχεία στην αναισθησία.

Δημοσ.

καταρχάς fariseos δεν ξέρεις τι κάνω εγώ στη ζωή μου. Το ότι ανοίγει κάποιος ένα θέμα εδώ δεν σημαίνει ότι κάθεται όλη μέρα στον καναπέ του και σχολιάζει στο insomnia....

Ο παράγοντας κλίμα είναι βέβαια ο σπουδαιότερος. Πάρτε παράδειγμα την Γερμανία. Βγήκε ισοπεδωμένη από τον Α'ΠΠ και ξεκίνησε ένα δεύτερο έχοντας τεράστια δύναμη. Βγήκε κατεστραμμένη από τον Β'ΠΠ και σήμερα είναι η ισχυρότερη δύναμη της Ευρώπης. Φυσικά δεν είναι τυχαίο αυτό, η νοοτροπία στις βόρειες χώρες δεν έχει καμία σχέση με αυτές του νότου...Είναι η ψυχρότητα, είναι η οργάνωση, είναι η τυπικότητα; Δεν ξέρω...

εσυ μονος σου τα λες αυτα εγω δεν σε αμφισβητισα σε ρωταω τι κανεις θεωρωντας τον εαυτο σου ως οχι πολιτικα απαθη περα απο το θεμα στο ινσομνια οπου υπαινισσεσαι οτι δεν εισαι απαθης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...