nikosand Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Γεια θα ηθελα να ανοίξω κάτι και τον τελευταίο καιρο ψάχνομαι.Λοιπόν έχω στην διάθεση μου 20.000 € και κάτι παραπάνω για να ξεκινήσω κάτι.Γίνεται να μουφτιαξουν μια ιστοσελιδα και να πουλάω από εκεί. Το θέμα είναι αλλο.Εγω σκέφτηκα να βάλω πριοντα στην ιστοσελίδα τα οποία να μην τα έχω ασπουμε σε μια αποθήκη και μολις μου κάνουν παραγγελία εγώ να τα πάρω από κάποιον άλλον που τα πουλάει σε πωλητές σαν και εμένα και να τα στέλνω έτσι Γίνεται κάτι τέτοιο;
Hellaslover Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 αν δε κανεις πλακα.. θες να εισαι ο middle man δηλαδη; για ρουχα και παπουτσια; γιατι να ερθει ο αλλος σε σενα και να μη παει στον αλλον απευθειας; και τι τιμες θα εχεις εσυ που θα σε προτιμησουν-γενικα γιατι να σε προτιμησουν; και αν παραγγελνεις τη παραγγελεια αφου τη παραγειλει ο πελατης ποσο καιρο θα κανει για να τη παρει στα χερια του;;
nikosand Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δεν κατάλαβες καλα μπορει και εγώ να μην στο έδωσα καλα να το καταλάβεις. Λοιπόν όπως κάποιος παίρνει πολλά προϊόντα ασπουμε nike από κάποιον έμπορο έτσι εγώ θα παίρνω ένα ένα βέβαια ακριβότερα Δεν ξέρω άμα γι έτσι αυτό απλά ρωτάω
panos2171 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Αυτό που λες είναι ουσιαστικά να έχεις μια σελίδα με προιόντα χωρίς στοκ σωστά; Και όταν κάποιος αγοράσει κάτι να πας στον έμπορο και να το πάρεις. Δεν ξέρω ποιος έμπορος θα δεχτεί κάτι τέτοιο εκτός του ότι οικονομικά δε θα βγαίνεις.
nikosand Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ναι αυτό εδω εννοώ φίλε Οποίος μπορεί ας γράψει κάτι να μεβοηθησει
panos2171 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Tι ακριβώς θες να μάθεις αν είναι εφικτό; Αν ο έμπορος θέλει 5 μέρες να σου στείλει ένα ρούχο και άλλες 2-3 να το παραλάβει ο αγοραστής όχι δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Επίσης αν ο έμπορος σου το δίνει 5€ κι εσύ έχεις κέρδος 1€ πάλι δεν είναι εφικτό. Σκοπός είναι να χεις στοκ.
Hellaslover Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Νικο δε γινεται αυτο που θες να κανεις. Δηλαδη γινεται αλλα ειναι ανοητο και σου ειπε δε θα βγαινεις ουτε θα το δεχτει κανεις. Και στοκ να εχεις το θεμα ειναι σε τι τιμες θα τα παιρνεις και γιατι να ερθει ο αλλος να παρει απο σενα που εισαι μικρος και αγνωστος αν οι τιμες σου δεν ειναι πολυ φτηνες. Αν θες να το ψαξεις υπαρχει το ali baba express που παιρνεις απο κινα σε μεγαλυτερες ποσοτητες και πολυ φτηνα, αλλα απο τελωνεια, αδειες κτλ δεν εχω ιδεα τι χρειαζεται. Δε σου συνιστω να ασχοληθεις καν θα σε φανε οι μεγαλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα