Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας

Θα ήθελα ενα κινητό το οποίο μπορώ να κρατήσω τα επόμενα δυο δυόμισι χρόνια χωρίς να κολλάει.

Έχω Galaxy s3 και μετά απο τρία χρόνια έχει παραδώσει πνεύμα.κολλαει απίστευτα και είναι καιρός να πάρω άλλο.

Ειμαι ανάμεσα στο ΟΝΕ plus one και σε μεταχειρισμενο iPhone 5s.

Είδα ότι το iPhone εχει χ64 αρχιτεκτονική και θα είναι κομπλέ τα επόμενα χρόνια σε καθημερινές εφαρμογές ,ενώ το ΟΝΕ εχει τον περασμένο επεξεργαστή sd και 3 gigabyte ram που αν τα συγκρίνω με το Galaxy πιστεύω δεν θα έχω θέμα. Επίσης μου άρεσει πολυ η κάμερα του iPhone και δεν ξέρω πως είναι του ΟΝΕ ,ειδικά σε κλαμπ δεν έχω δει κινητό με καλύτερα χρώματα απο το iPhone.

Επίσης το ΟΝΕ βγαίνει 64gb Kai σε αυτά τα χρήματα με το ζόρι περνεις 16.

Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας.ευχαριστω.

Δημοσ.

iPad έχω και δεν έχω θέμα με το iOS αλλά δεν το έχω ψάξει. Τώρα στο κινητό θέλω να περνάω μουσική και καμία ταινία μπαμ μπαμ και να φεύγω κάτι που δεν νομίζω να γίνεται στο iPhone.

Σε μια φάση είχα ρουταρει το galaxy και απο τότε νομίζω άρχισε και πήρε την κάτω βόλτα. Αν πάρω iPhone δύσκολα θα το κάνω jailbrake.

Δεν θέλω το κινητό για κάποια τρελή χρήση ,απλά μου άρεσε πολυ το iOS , αλλά το android εχει πολλές παραπάνω ξεκλειδωτες-δυνατότητες. Ότι λες για ποιότητα τιμή και κατασκευή το καταλαβαίνω και το βλέπω, με ενα γιγκα Ράμ ακομα τα iPhone και δύσκολα τρώνε κολλήματα.

Τέλος πάντων ευχαριστω για την γρήγορη απάντηση σου, θα το ψάξω λιγο ακομα.

Επεξεργασία -απάντηση για 930

Εχει η μάνα μου ενα windows phone και αν και τα πάω καλά με την τεχνολογία, σηκώνω λιγο τα χέρια ψηλά , δεν με τράβηξε καθόλου το μενού.

Δημοσ.

Φίλος σκέφτεται να μου το δώσει, ράγισε την οθόνη μια φορά που το έβγαλε απο τη θήκη ,αλλά σκέφτομαι ότι είναι 16gb και αν καταφέρω να περάσω μουσική και ταινίες θα γεμίσει αμέσως.

Δημοσ.

Φίλος σκέφτεται να μου το δώσει, ράγισε την οθόνη μια φορά που το έβγαλε απο τη θήκη ,αλλά σκέφτομαι ότι είναι 16gb και αν καταφέρω να περάσω μουσική και ταινίες θα γεμίσει αμέσως.

Φιλος σκεφτεται να σου δωσει κινητο με ραγισμενη οθονη και δεν σε πειραζει η ραγισμενη οθονη και τα 300ευρω που θα του δωσεις αλλα αν σου φτανουν τα 16gb χωρου???? Με εχασες....

Δημοσ.

Αν θες κινητο για να περνας τραγούδια κι ταινιες μπαμ-μπαμ τοτε μην κοιτας για iphone 5s (κι ειδικά με ραγισμένη οθόνη...). Αν θες ταινίες θες κι μεγαλη ωραια οθόνη για νατις βλέπεις μην σου βγουν τα ματια στις 4" οποτε πας για καποιο Android ή κι Wp με καλη οθόνη. Το Οne Plus που ανέφεραν πιο πανω ειναι μια καλη λύση οπως κι το Alcatel. Να ρωτήσω αν μπορείς να κανεις αγορα απο εξωτερικό?

Δημοσ.

Φιλος σκεφτεται να σου δωσει κινητο με ραγισμενη οθονη και δεν σε πειραζει η ραγισμενη οθονη και τα 300ευρω που θα του δωσεις αλλα αν σου φτανουν τα 16gb χωρου???? Με εχασες....

Αλλάζει ένας φίλος φίλου οθόνες σε πολυ καλή τιμή για αυτό επέμεινα στην χωρητικότητα του κινητού.

Τώρα για το αλκατελ,δεν με συγκίνησε να σου πω την αλήθεια ,διάβασα κιόλας ότι εχει ή θα εχει στο μέλλον θέμα με τα update ..

Απο εξωτερικό αν με αφήνουν τα capital controls Kai to PayPal ναι μπορώ να αγοράσω.

Δημοσ.

Steve Cistulli, the Senior Vice President and General Manager of North America for Alcatel OneTouch, provided this official statement today: “We’re committed to ensuring that we always have the very best user experience possible and plan to have Idol 3 software updates available to consumers via over-the-air updates. Timing on these updates will be on a rolling basis as needed.”

Εγώ πάλι αυτό βρήκα.

Δεν πιστεύω να έχει θέμα με τα updates αλλα οκ ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Iphone 5s και μπαμ μπαμ δεν γινεται...ουτε λογω ios ουτε λογω εσωτερικης μνημης.

Παιρνεις ενα android με microsd και τελειωσες.

Θα βαζεις ΟΤΙ θελεις μεσα...οπως εγω...ταινιες,μουσικη κ.α και τελος.

Ενα card reader να εχεις μονο που ειναι παμφθηνα και θα τα κανεις ολα μεσω microsd.

• Like 1
Δημοσ.

Iphone 5s και μπαμ μπαμ δεν γινεται...ουτε λογω ios ουτε λογω εσωτερικης μνημης.

Παιρνεις ενα android με microsd και τελειωσες.

Θα βαζεις ΟΤΙ θελεις μεσα...οπως εγω...ταινιες,μουσικη κ.α και τελος.

Ενα card reader να εχεις μονο που ειναι παμφθηνα και θα τα κανεις ολα μεσω microsd.

Σε αυτο εχει απολυτο δικιο ο Voldemort,ειδικα επειδη γινεται λογος και για ταινιες(υποθετω και σειρες)οπου εκει θες και αρκετο εσωτερικο χωρο αλλα και μεγαλη οθονη. Επισης δεν θες και Android κινητα που δεν παιρνουν Micro Sd.

Το καλυτερο που μπορεις να παρεις ειναι το One plus one για αυτα που ζητας,αν και δεν ξερω αν γινεται να το παραγγειλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...